Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@22:38:58 GMT

انتقال ۱۸ محکوم ایرانی از کویت به کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۷۴۸۴

انتقال ۱۸ محکوم ایرانی از کویت به کشور

معاون وزیر دادگستری از انتقال ۱۸ محکوم ایرانی از کویت به کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، محمود عباسی افزود: ۱۳ تن از محکومان ایرانی و ۵ نفر از محکومانی که اخیرا در زندان‌های کویت مورد عفو قرار گرفته اند در فرودگاه کویت تحویل نماینده وزارت دادگستری و پلیس بین الملل کشورمان شدند.

وی گفت: این اتباع کشورمان از طریق یک فروند هواپیما به کشور وارد و در فرودگاه اصفهان تحویل مقامات قضایی و انتظامی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری تصریح کرد: اتهام بیشتر این افراد قاچاق مواد مخدر و ورود غیر مجاز به کویت بوده است.

وی تصریح کرد: با وجود اطلاع رسانی‌های قبلی و تاکید بر جرم بودن ورود غیرمجاز به دیگر کشورها و سنگینی مجازات قاچاق مواد مخدر بازهم افراد بدون توجه به آثار و پیامدهای این اعمال و رفتارها دست به اقدامات غیر قانونی می‌زنند و با نقض قوانین و مقررات دیگر کشورها هم برای خود و خانواده هایشان مشکل تراشی می‌کنند.

عباسی افزود: این گونه رفتارها ضمن تحمیل هزینه‌های سنگین به کشور آبروی نظام را نیز زیر سوال خواهد برد.

وی گفت: این اتباع کشورمان پس از انتقال به ایران، باید باقیمانده محکومیت خود را در زندان‌های کشور بگذرانند.

معاون وزیر دادگستری تاکید کرد: به هموطنانی که به دیگر کشورها سفر می‌کنند هشدار می‌دهیم در صورت نقض قوانین و مقررات دیگر کشورها خصوصا قاچاق مواد مخدر مجازات سخت و سنگینی در انتظار آنهاست ضمن اینکه پس از انتقال و گذراندن باقیمانده دوره محکومیت آن‌ها از حیث محرومیت از حقوق اجتماعی برای مدتی از اخذ گذرنامه و سفر به دیگر کشورها محروم می‌شوند.

دبیر کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری هشدار داد: به همراه داشتن چند عدد قرص روانگردان در بیشتر کشورهای همسایه با مجازات سه سال حبس همراه است، بنابراین هموطنان قبل از سفر به دیگر کشورها سعی کنند از اقداماتی که آثار و پیامدهای ناگواری، چون زندان برای آن‌ها به همراه دارد پرهیز کنند.

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری از رییس قوه قضائیه، وزیر دادگستری و وزیر امور خارجه، که در شرایط حساس کنونی و با شیوع گسترده ویروس کرونا با نگاه انسان دوستانه و حقوق بشری خود زمینه دیپلماسی فعال حقوقی و قضایی را فراهم و امکان انتقال محکومان به کشور را یا انتقال محکومان دیگر کشورها را فراهم کرده اند، قدردانی کرد.

عباسی گفت: در فرایند انتقال اعضای کمیته انتقال محکومان، که نمایندگان دستگاه‌های مختلف هستند، سفرای کشورمان در دیگر کشورها، رییس سازمان زندان‌ها و همکارانشان، سازمان هواپیمای کشوری، حفاظت اطلاعات پرواز، نیروی انتظامی، پلیس اینترپل، دادگستری‌های استان، دادستانی ها، نمایندگان وزارت بهداشت، نمایندگان وزارت دادگستری خصوصا مدیر کل دفتر همکاری بین المللی و همکارانمان در این دفتر که مرکز ثقل این فرایند هستند نقش آفرینی می‌کنند.

رئیس کمیته انتقال محکومان در ادامه افزود: محکومان منتقل شده قبل و بعد از انتقال تست کرونا می‌دهند و پس از تحویل به مسئولان زندان نیز با نظارت کارشناسان وزارت بهداشت دو هفته در قرنطینه می‌مانند.

گفتنی است، روز گذشته نیز دو تن از محکومان ایرانی از گرجستان به کشورمان منتقل و در هفته گذشته نیز ۱۳ تن از محکومان پاکستانی به کشورشان منتقل شدند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین دادگستری نیروی انتظامی قوه قضائیه سازمان زندان ها قرص روان گردان کویت زندان کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری دیگر کشورها وزیر دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی در واکنش به بند مربوط به ادعای کویت درباره میدان آرش گفت: طرح ادعای یک‌جانبه در این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند.

وی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های قبلی فی مابین ایران و کویت تصریح کرد: به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب نموده و به جای آن به مذاکرات فنی و حقوقی برگردد که بهترین و مناسب‌ترین مسیر برای رسیدگی به موضوع است.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات مشترک، آمادگی دارد در خصوص چارچوبی که متضمن احترام به منافع مشترک باشد، گفت و گوها را ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اصل حسن نیت در تعاملات منطقه‌ای، بر ضرورت اجتناب از مداخله دولت های ثالث در خصوص این موضوع تصریح کرد.

وی گفت: بدون تردید دولت های ذیربط می‌توانند در پرتو همکاری های دوستانه و در راستای منافع مشترک، بدور از جنجال‌های رسانه‌ای به توافق لازم نایل شوند.

دیگر خبرها

  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم | انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • رئیسی: پروژه‌های بزرگ برق‌ آبی را در۲۰ کشور اجرایی می‌کنیم/ انتقال دانش ایرانی به سریلانکا
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • قاتل گربه ها به ۱۴ ماه زندان محکوم شد !