Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@04:37:20 GMT

۴۶۰ مدرسه خراسان رضوی مجری طرح خوانا

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۸۶۵۲

۴۶۰ مدرسه خراسان رضوی مجری طرح خوانا

ابوالحسن حقیقی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:با توجه به تفاهم نامه منعقد شده با معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در اجرای طرح آموزش مفاهیم و قصه‌های شاهنامه به نوآموزان پیش‌دبستانی و دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی شهر مشهد ٣٢ مدرسه به صورت آزمایشی در سال تحصیلی اخیر اجرای طرح را برعهده گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:پارسال دو هزار و ٢٨۵ نوآموز پیش‌دبستانی و دانش‌آموز پایه چهارم ابتدایی دراین طرح که به نام طرح خوانا نامیده می‌شود شرکت داشتند.

 معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: دوره آموزشی ضمن خدمت این طرح با شرکت ١٧٠ نفر از همکاران نواحی هفتگانه شهر مشهد و منطقه تبادکان در آذرماه سال ١٣٩٨ برگزار شد.

حقیقی افزود: برپایی نمایشگاه‌های درون مدرسه‌ای، نقالی و شاهنامه‌خوانی در مدارس، برگزاری کارگاه‌های شاهنامه‌خوانی ویژه دانش آموزان و اولیاء و ساخت ماکت داستان‌های شاهنامه توسط دانش‌آموزان نمونه‌ای از فعالیت‌های اجرا شده در قالب این طرح در مدارس مجری هستند.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال صورت گرفته از این طرح در سال تحصیلی آینده ٢۶٠ مدرسه و ٢٠٠ مرکز پیش دبستانی به عنوان مجری طرح مدرسه خوانا فعالیت خواهند داشت.

معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت:حرکت در مسیر چرخش‌های تحول‌آفرین و بهره‌گیری از جدیدترین یافته‌های علمی در زمینه تحولات آموزشی و پروژه‌های آزمایشی از جمله نوآوری‌های طرح مدرسه خوانا محسوب می‌گردد.

حقیقی افزود:در راستای طرح آموزش مفاهیم و قصه‌های شاهنامه به نوآموزان پیش‌دبستانی و دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی شهر مشهد، به هریک از مدارس مجری حواله ٣٠ میلیون ریالی خرید کتاب اهدا شده است.

وی ادامه داد:ارتقاء مهارتهای چهارگانه زبانی و آداب و مهارتهای زندگی، ارتقاء جایگاه کشور در آزمون جهانی سواد خواندن، تقویت زبان ملی در مناطق دو زبانه و تقویت هویت اسلامی ایرانی از جمله اهداف این طرح به شمار می‌آیند.

هم اکنون استان خراسان رضوی دارای بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز است.

برچسب‌ها مدارس مشهد شاهنامه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس مشهد شاهنامه مدارس مشهد شاهنامه دانش آموزان خراسان رضوی پیش دبستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد

ایسنا/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

علی خلیل نژاد ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه‌های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

وی در خصوص ظرفیت‌های آموزشی و زیرساخت‌های موجود در شهرستان گفت: ۵۲ مدرسه شهری و روستایی، ۵۰۰۴ دانش آموز، بیش از ۵۵۰ پرسنل، ۱۱۳ کلاس درس و ۱۱ مدرسه چندپایه، مهمترین داشته‌های آموزش و پرورش سوادکوه است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش‌ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت‌الله خامنه‌ای پل‌سفید و ۵۰۰ میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت ۶ مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، اختصاص امتیاز ۲ مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار به سرانجام رسید.

خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه‌ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و ۵۰ مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه‌ریزی شد.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و ۲۷ شهید دانش‌آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش ۸۰۰ نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله‌های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر۷۰ نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس‌های آموزشی و مهارت‌افزایی برای آنان برگزار شد.

فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی با حضور ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و ۶۰ دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در ۶ مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و ۷۹۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در ۵۰ مدرسه، انجام دو دوره بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش‌آموزان، حضور ۱۲۰ دانش آموز و ۴۰ فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای ۱۳۰ میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب ۳ معلم نمونه استانی و ۸ نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • برپایی نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) صالح آباد + تصاویر
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است