Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:22:20 GMT

نبود طرح تفصیلی از مشکلات مهم توسعه شهری بجستان است

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۵۸۶۷۱

نبود طرح تفصیلی از مشکلات مهم توسعه شهری بجستان است

حسین کریمیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به این که افق طرح تفصیلی بجستان طی سنوات گذشته به اتمام رسیده و نیازمند بازنگری مجدد است گفت: باید با استفاده از همه ظرفیتها نسبت به تدوین طرح جدید در این بخش اقدام کرد.

وی ادامه داد: طرح تفضیلی چشم انداز توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر را ترسیم می کند و از ضرورتهای توسعه شهر بجستان به شمار می رود و مسوولان با تدوین برنامه مشخص نسبت به این مساله عنایت خاص داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی بجستان گفت: از مجموع ۷۰ هکتار بافت فرسوده در بجستان ۳۰ هکتار در محدوده بافت تاریخی وجود دارد که نمی توان اقدامی برای بازسازی آن انجام داد.

کریمیان افزایش قیمت زمین و مسکن را از دیگر تنگناهای شهری بجستان ذکر کرد و گفت: عرضه و تقاضا در این بخش به هم خورده است و باید برای رفع این مشکل برنامه‌ریزی منجسم داشت.

وی اضافه کرد: رفع مشکلات تامین آب از مطالبات دیگر شهروندان بجستانی است و تنها با بارندگی و با بهره گیری از پتانسیل قنوات این مشکل رفع نمی شود و باید در دراز مدت برای آن برنامه ریزی مدون داشت.

عضو شورای اسلامی بجستان گفت: با وجود این مسائل و مشکلات در تدوین اطلس مناطق محروم کشور که به تازگی توسط بنیاد برکت تهیه شده است بجستان در این قالب قرار نگرفته است و جزء مناطق توسعه یافته قرار گرفته است که باید در این مساله تجدید نظر شود.

کریمیان افزود: تنها شاخصهای تعداد واحدهای تولیدی و ظرفیتهای معدنی ملاک نیست بلکه نقش آنها در اشتغال زایی و توسعه و رونق اقتصادی باید ملاک عمل مسوولان قرار گیرد.

طرح تفصیلی، عبارت از طرحی است که بر اساس معیارها و ضوابط کلی و طرح جامع شهر، نحوه استفاده از زمین های شهری در سطح محلات مختلف شهر و موقعیت مساحت دقیق زمین برای هر یک از آنها، وضع دقیق و تفصیلی شبکه عبور و مرور و میزان تراکم جمعیت و تراکم ساختمانی در واحدهای شهری، اولویتهای مربوط به مناطق بهسازی، نوسازی و توسعه و حل مشکلات شهری و موقعیت کلیه عوامل مختلف شهری در آن تعیین و نقشه ها و مشخصات مربوط به مالکیت بر اساس مدارک ثبتی، تهیه و تنظیم می‌شود.
طرح تفصیلی در حقیقت، تنظیم برنامه‌های مفصل و انجام اقدامات جزیی در مناطق و محلات شهری و طراحی آنهاست. در طرح تفصیلی، خدمات و فضاهای شهری با مشخص کردن جزییات قابل اجرا تعیین می شود و با استفاده از این طرح‌ها می‌توان برنامه‌های مشخص بخش عمومی را تعیین کرد و این برنامه‌ها را به تدریج  و برحسب اولویت در برنامه‌ریزی اجرایی سالیانه شهرداریها منعکس کرد. 

شهرستان بجستان با مساحتی افزون بر چهار هزار و ۷۶۶ کیلومتر مربع در ۲۷۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.

برچسب‌ها شورای شهر بجستان مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر بجستان مدیریت شهری شورای شهر بجستان مدیریت شهری طرح تفصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۵۸۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر بخواهیم مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران را کاهش دهیم نیازمند ۲۹۰ همت هستیم در حالی که تا کنون توانسته ایم تنها ۹۰ همت را در طول سال تأمین کنیم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمود پاکدل سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران البرز که در سالن اجتماعات بنیاد شهید البرز برگزار شد، با اعلام این مطلب گفت: بودجه سال گذشته بنباد شهید و امور ایثارگران هزار میلیارد تومان بوده که  امسال با تلاش فراوان به حدود 90 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور 649 هزار نفر جانباز سالمند هستند که نیازمند رسیدگی و مراقبت های خاص بوده و این بنیاد وظیفه پیگیری سلامت این عزیزان را بر عهده دارد. همچنین 61 هزار نفر نیز به عنوان همسران شهدا هستند که وارد کهنسالی می شوند، چرا که میانگین سنی 60 سال دارند و‌ باید نیازهای آنها را برطرف کرد.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به تغییر و اصلاح برخی از قوانین مرتبط با ایثارگران اشاره کرده و اظهار داشت: برخی از قوانین مربوط به ایثارگری می بایست تغییر و اصلاح شود که نیازمند توجه نمایندگان مجلس هستیم تا بتوان بیشتر و مؤثرتر به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات‌رسانی کرد. به عنوان مثال تغییراتی باید در بند چ قانون ششم توسعه که در برنامه توسعه هفتم نیز به آن اشاره شده، ایجاد کرد تا از این طریق بتوان خدمات بهتری را به جانبازان و خانواده شهدا در عرصه استخدام ها داشت.

پاکدل در پایان به استفاده بنیاد شهید از نیروهای داخل بنیاد و بومی اشاره کرده و اظهار داشت: سیاست این سازمان بر این است  که از همکارانی که تجربه و از خود بنیاد است و دارای تجربه بوده استفاده شود و خدا را شکر که امروز فردی که در این مسند قرار می گیرد از بدنه بنیاد شهید و آشنا به موضوعات و مشکلات خانواده شهدا می باشد. 

لازم به توضیح است در این آیین از زحمات سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور جانبازان استان البرز تقدیر و حکم سرپرستی امیرحسین دانشی‌کهن را اعطا کردند.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • تصویب طرح تفصیلی شهر اردبیل
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل به تصویب رسید
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل تصویب شد
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران