Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه «سرزمین کهن» با گذشت ۱۲ سال از آغاز تولید، در حالی همچنان وضعیت نامشخصی دارد که درباره هزینه‌های فراوان مادی و معنوی تولید و توقیف این مجموعه اطلاع‌رسانی رسمی نشده است. این مجموعه با درجه کیفی «الف ویژه» ساخته شده و به همین دلیل برآورد مالی ویژه‌ای داشته است.

به گزارش گروه روی خط رسانه ها خبرگزاری برنا ؛مجموعه «سرزمین کهن» با گذشت ۱۲ سال از آغاز تولید، در حالی همچنان وضعیت نامشخصی دارد که درباره هزینه‌های فراوان مادی و معنوی تولید و توقیف این مجموعه اطلاع‌رسانی رسمی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه با درجه کیفی «الف ویژه»  ساخته شده و به همین دلیل برآورد مالی ویژه‌ای داشته است.

این در حالی است که در انتهای دهه هشتاد و ابتدای دهه نود، صداوسیما امکان تولید و پخش سریال‌های فراوانی را با درجه کیفی الف ویژه داشت، اما هم‌اکنون این امکان تنها برای تولید همزمان ۲ سریال فراهم است به همین دلیل وجود سریالی پخش‌نشده با این درجه کیفی، از اهمیت بسیاری برای آنتن خلوت این روزهای تلویزیون برخوردار است.

شفاف‌سازی درباره عملکرد این شورا و تعیین تکلیف این مجموعه تلویزیونی از این جهت حائز اهمیت فراوان است که هزینه فراوانی از بودجه سازمان صداوسیما برای تولید این مجموعه مصرف شده و به اعتقاد برخی منتقدان، هم‌اکنون شائبه تضییع این هزینه‌های مادی و معنوی مطرح شده و احتمال آن می‌رود که این سریال برای همیشه به دست بایگانی سپرده شود.

 

صبا//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صداوسیما مجموعه سرزمین کهن بودجه سازمان صداوسیما درجه کیفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۰۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۶۰۰ هزارتن گندم از کشاوزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ هزارتن رشد داشته است.

به گفته او، بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر بارش های نرمال در اردیبهشت برآورد می شود که میزان خرید تضمینی گندم با پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران و اعلام جایزه تحویل به ۱۲ میلیون تن برسد که نسبت به سال قبل ۱۴ درصد رشد خواهد داشت.

هاشمی ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که در صورت اعلام جایزه تحویل و جلوگیری از هدررفت تولید، خودکفایی به طور کامل تحقق می یابد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه برداشت گندم در ۸ استان در حال انجام است، افزود: از مسئولان انتظار داریم که هرچه سریع تر جایزه تحویل را اعلام کند تا از هدررفت گندم‌تولیدی جلوگیری می کند.

او گفت: با توجه به شرایط مساعد بارندگی و تولید انتظار می رود که هرچه سریع تر جایزه گندم توسط رئیس جمهور اعلام شود و کماکان پیگیر این موضوع هستیم تا از واردات گندم بی نیاز شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • خبر‌های پشت صحنه، هفتم اردیبهشت
  • ترنم باران، همچنان در کرمان گوش نواز است
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • تقدیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • (ویدئو) این سکانس جنگل آسفالت، کپی از آب درآمد!
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند