Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@08:10:50 GMT

روسیه: نشست کمیسیون مشترک برجام بزودی برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۲۲۴۳

روسیه: نشست کمیسیون مشترک برجام بزودی برگزار می شود

میخاییل اولیانوف روز جمعه در توییتی نوشت: کشورهای شرکت کننده در برجام موضوعات زیادی برای گفت وگو دارند که از آن جمله تهدید آمریکا برای آغاز اسنپ بک برای احیای تحریم های سازمان ملل در مورد ایران است.

پیشتر مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به نامه وزیر امور خارجه ایران درباره پایبند نبودن کشورهای اروپایی به برجام، اعلام کرده بود که نشست بعدی کمیسیون مشترک برجام در نخستین زمان ممکن که شرایط سفر مهیا باشد، برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جوسپ بورل روز 27 تیر ماه با صدور بیانیه‌ای تصریح کرد که در این نشست، اجرای برجام و همچنین تأثیرات خروج آمریکا از این توافق و اعمال مجدد تحریم‌ها که مایه تأسف تمام اعضای باقی‌مانده در برجام است، بررسی خواهد شد.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا یادآور شد که به دلیل محدودیت‌های ناشی از بحران کرونا، تاکنون امکان برگزاری نشست‌های کمیسیون مشترک برجام فراهم نشده است.

اولیانوف در توییت دیگری نوشت: تلاش آمریکا برای تمدید محدودیت تسلیحاتی در مورد ایران، نقض مفاد قطعنامه 2231 شورای امنیت ازسوی واشنگتن است.

وی افزود: تنها راه قانونی تمدید محدودیت تجارت اسلحه در مورد ایران، تصمیم مربوطه کمیسیون مشترک برجام است که باید با توافق جمعی اعضای آن بدست آید.

نماینده روسیه در آژانس بین المللی انرژی اتمی این توییت را در پاسخ به توییت میشل نیکولز رئیس دفتر خبرگزاری رویترز در سازمان ملل نوشت که خاطرنشان کرده بود شورای امنیت سازمان ملل روز پنجشنبه رای گیری در مورد درخواست آمریکا برای تمدید محدودیت تجارت تسلیحاتی در مورد ایران را آغاز کرد و روسیه و چین مخالف قطعنامه آمریکایی هستند و نتیجه آن امروز اعلام می شود.

آمریکا هفته گذشته قطعنامه‌ای را ارائه داد که حاوی ۱۵ بند مقدماتی و ۳۵ بند عملیاتی در مجموع ۱۳ صفحه بود و گفته می‌شد که شامگاه دوشنبه در دستور شورا قرار خواهد گرفت اما این اتفاق نیفتاد و سه‌شنبه اعلام شد آمریکا این قطعنامه را تغییر داده و متنی را ارائه داده است که تنها ۲ بند مقدماتی و ۲ بند عملیاتی دارد، هرچند که هدف یکی است.

آمریکایی‌ها به این دلیل قطعنامه خود را اصلاح کرده و تنها خواستار تمدید محدودیت فعلی مندرج در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت شدند که کاملاً یقین پیدا کردند هیچ یک از اعضای شورای امنیت با متن آنها موافق نیستند.

هرچند تاکنون همه اعضای شورای امنیت به متن فعلی آمریکا نظر مثبتی نشان نداده‌اند و انتظار می‌رود دولت ترامپ علاوه بر شکست سنگین، بار دیگر در موضوع ایران دچار انزوای بین‌المللی شود، روسیه و چین هم به صراحت از مخالفت خود با این رویکرد آمریکا سخن گفته‌اند.

رأی‌گیری برای قطعنامه ضد ایرانی آمریکا از ساعت ۵:۳۰ دقیقه عصر پنج‌شنبه به صورت ایمیلی در شورای امنیت سازمان ملل متحد آغاز شد که نتایج آن عصر جمعه اعلام می‌شود.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: برجام روسیه پارسی خبر ایالات متحده آمریکا کمیسیون مشترک برجام تمدید محدودیت مورد ایران شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۲۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل از پیش نویس قطعنامه مجمع عمومی "درباره نسل کشی در سربرنیتسا" که توسط کشورهای غربی مطرح شده، انتقاد کرده و آن را "یکجانبه و ناشی از تمایلات خاص سیاسی" خواند که تصویب آن می‌تواند عواقبی را در جهان داشته باشد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل شب گذشته در نشست شورای امنیت اعلام کرد که قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل "درباره نسل کشی در سربرنیتسا" که توسط تعدادی از نمایندگان غربی مطرح شده، هدف تداوم یاد قربانیان حوادث سال 1995 را برآورده نمی‌کند، بنابراین روسیه با این پیش نویس مخالف است.

این دیپلمات توضیح داد: «پیش نویس قطعنامه پیشنهادی غربی‌ها در مورد سربرنیتسا یک جانبه و دارای اتهامات سیاسی است و هیچ ارتباطی با هدف اعلام شده برای تداوم یاد و خاطره قربانیان فاجعه سال 1995 به منظور دستیابی به آشتی ملی ندارد. بدیهی است که نویسندگان می‌خواهند در قالب سند مجمع عمومی (UNGA) صلاحیت وقایع تاریخی که فقط منافع آنها را برآورده می‌کند، را تأیید کنند.»

نبنزیا همچنین تاکید کرد که هدف از ارائه این سند ترویج آشتی قومی در بوسنی و هرزگوین نیست. به عقیده او، تصویب این قطعنامه می تواند "واکنش زنجیره واری در سراسر جهان" را برانگیزد. وی افزود: «زخم‌های جامعه بوسنی بسیار تازه است و مشکلات در این کشور برای طرح این لایحه در مجمع عمومی بسیار جدی است. مردم بوسنی و هرگوین ابتدا باید خودشان در مورد ارزیابی تاریخ خود به اجماع برسند. ما قاطعانه مخالف این سند هستیم و از همه کشورهای دارای عقل سلیم می‌خواهیم که همین کار را انجام دهند.»

به عقیده برخی کارشناسان سیاسی، به رسمیت شناختن نسل کشی در سربرنیتسا در قطعنامه پیشنهادی غرب در مجمع عمومی سازمان ملل و ممنوعیت انکار آن یک اقدام منحصراً سیاسی است که هدف آن متقاعد کردن جهان به دیدگاه مورد نظر کشورهای غربی است و برای این منظور از عباراتی استفاده شده که به موارد نسل کشی‌ها در دوره‌های مختلف تاریخ ، به ویژه  توسط آلمان و رواندا، مرتبط است.

پیش از این، در اوسط آوریل، نخست وزیر سابق صربستان و رئیس پارلمان این کشور اعلام کردند که بلگراد قصد دارد با تصویب قطعنامه در مورد نسل کشی در سربرنیتسا مخالفت کند. علاوه بر این،، در جمهوری صربسکا، که بخشی از بوسنی و هرزگوین است، تجمعی علیه پیش نویس قطعنامه مربوطه در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد.

داغ «سربرنیتسا» تازه شد؛ عذرخواهی نخست وزیر هلند از جنایتکاران هلندی!بوسنی وضعیت نامزدی اتحادیه اروپا را دریافت کردآلمان برای اولین بار از سال 2012 به بوسنی نیرو اعزام می‌کند

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد 
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • نشست وزرای دفاع ناتو برای ادامه حمایت از اوکراین برگزار می‌شود