Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن فتحی روز شنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، حمایت از نهاد کتابخانه های عمومی را ضروری دانست و اظهار داشت: ارتقای سرانه مطالعه که از ملزومات توسعه فرهنگی است با حمایت از نهاد کتابخانه های عمومی میسر می‌شود.

وی اضافه کرد: این مجموعه فرهنگی با ترویج فرهنگ مطالعه نقش بسیار مهمی را در ارتقای آگاهی و بصیرت جامعه و در نتیجه توسعه کشور ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی با اشاره به مشکلات و دغدغه های نهاد کتابخانه‌های عمومی در زمینه اعتبارات و حق و حقوق کارکنان و کتابداران یادآور شد: رفع موانع قانونی و ارتقای سطح حقوقی این مجموعه فرهنگی از اولویت‌های فرهنگی در مجلس یازدهم است.

نماینده مردم شهرستان سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت موجود در شان نهاد فرهنگی کتابخانه‌های عمومی و نیروهای آن نیست، افزود: در این دوره بیشتر نمایندگان مجلس توجه ویژه‌ای به این مقوله دارند و به عنوان یکی از این نمایندگان قول می‌دهم مشکلات این حوزه حل شود.

فتحی از کتاب به عنوان یکی از ارکان مهم در حوزه فرهنگ نام برد و گفت: اگر می‌خواهیم سرانه مطالعه کشور را افزایش دهیم و به توسعه فرهنگی برسیم باید از نهاد کتابخانه های عمومی حمایت کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری کردستان از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان استانی فرهنگی، تاکید کرد: در این راستا از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درخواست شده است که به صورت ویژه به استان کردستان توجه شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان نیز گفت: در حال حاضر ۸۰ باب کتابخانه عمومی در کردستان فعال است که ۵۰ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد مخدومی تعداد اعضای فعال کتابخانه های عمومی استان کردستان را ۵۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: هم اکنون بیش از ۸۰۰ هزار نسخه کتاب با موضوعات مختلف و متنوع در کتابخانه‌های عمومی موجود است و در دسترس علاقمندان قرار دارد.

وی با اشاره به کمبود سرانه فضای مطالعه در استان کردستان، اضافه کرد: شاخص سرانه فضای مطالعه در استان ۱.۳ متر مربع به ازای هر یکصد نفر از جمعیت است که در مقایسه با میانگین کشوری در سطح پایینی قرار دارد.

مخدومی با اشاره به نقش مهم کتابخانه های عمومی در توسعه فرهنگی، کشور یادآور شد: کتاب و کتابخوانی از ارکان مهم در حوزه فرهنگی بوده و نیل به توسعه فرهنگی در گروه حمایت از متولیان حوزه کتاب است.  

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با بیان اینکه این نهاد فرهنگی با مشکلات و دغدغه های زیادی به ویژه در زمینه اعتبارات مواجه است، تاکید کرد: امیدواریم با حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی مشکلات و موانع موجود در این نهاد رفع شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کردستان نهاد كتابخانه های عمومی کشور کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کردستان نهاد كتابخانه های عمومی کشور کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی کردستان نهاد كتابخانه های عمومی کشور کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی کتابخانه های عمومی استان کردستان نهاد کتابخانه های عمومی مجلس شورای اسلامی توسعه فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • شهرستان مهر میزبان شاعران