Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-04@10:47:32 GMT

عجیبِجیب ؛ ۷۲۴ روز پول تو جیبی به سبک اپلیکیشن ۷۲۴

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۶۹۶۰۰

عجیبِجیب ؛ ۷۲۴ روز پول تو جیبی به سبک اپلیکیشن ۷۲۴

این جشنواره هیجان‌انگیز فقط یک‌بار به شما جایزه نمی‌دهد، بلکه با برنده شدن در هر هفته، از آن روز تا ۷۲۴ روز پول توجیبی‌ شما با اپلیکیشن ۷۲۴ است! ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


اپلیکیشن ۷۲۴، با راه‌اندازی جشنواره‌ی ویژه‌ای به نام «عجیببِجیب» شیوه جدیدی برای اهدای جوایز توسط اپلیکیشن‌های خدمات پرداخت گشوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عجیبجیب جشنواره‌ای جذاب و هیجان‌انگیز است که با حداقل یک تراکنش شما را وارد قرعه‌کشی ۷۲۴ رووووووووز پول تو جیبی می‌کند!
شرکت در جشنواره عجیببِجیب خیلی ساده است، فقط باید در طول هفته حداقل یک‌تراکنش داشته باشید تا یکی از برنده‌های خوش‌شانس عجیببِجیب باشید.

این جشنواره هیجان‌انگیز فقط یک‌بار به شما جایزه نمی‌دهد، بلکه با برنده شدن در هر هفته، از آن روز تا ۷۲۴ روز پول توجیبی‌ شما با اپلیکیشن ۷۲۴ است!
حداقل یک‌تراکنش در هفته به شما فرصتی می‌دهد که تا ۷۲۴ روز  500,000ریال کیف‌ پولتان شارژ شود و شما هم با خیال راحت آن را هزینه کنید.

این جشنواره مرداد و شهریور امسال در اپلیکیشن ۷۲۴ برگزار می‌شود و هر هفته در قرعه‌کشی زنده که به صورت مستقیم از حساب کاربری اپلیکیشن 724 در اینستاگرام پخش می‌شود، سه‌نفر از کاربران خوش‌شانس این اپلیکیشن هر کدام روزانه 500,000ریال پول توجیبی می‌گیرند.

بهتر است این را در نظر داشته باشید؛ هر چقدر میزان تراکنش شما در هفته‌های جشنواره عجیببِجیب بیشتر باشد، شانس قرعه‌کشی شما هم برای برنده‌شدن بیشتر می‌شود.

اپلیکیشن ۷۲۴، محصول شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش و برند محبوب اپلیکیشن‌های پرداختی سال ۹۹ در آخرین جشنواره ملی Iran Top Brands ، یکی از اپلیکیشن‌‌های پرداختی گروه مالی سامان و اپلیکیشنی کاربردی و همه‌فن‌حریف در خدمات پرداخت است.
خرید شارژ، خرید بسته‌های اینترنتی، خرید و فروش سهام، رزرو و خرید بلیط سفر، کارت به کارت، پرداخت قبض، پرداخت از طریق QR و کیف پول الکترونیکی بخشی از امکانات و ویژگی‌های اپلیکیشن ۷۲۴ هستند.

اپلیکیشن ۷۲۴ یکی از باتجربه‌ترین و پراستفاده‌ترین اپلیکیشن‌های خدمات پرداخت در ایران است که در طول سال‌های متمادی همواره تلاش کرده که با رابط کاربری دوستانه و ارائه جدیدترین خدمات، به عنوان اپلیکیشنی پیشرو در عرصه خدمات پرداخت شناخته شود.

شما با کمک اپلیکیشن ۷۲۴ و ابزارهای گوناگون آن می‌توانید با به‌روزترین شیوه‌ها و به آسان‌ترین روش ممکن انواع خدمات پرداخت خود را مدیریت، سامان‌دهی و اجرایی کنید.
بهتر است بدانید؛ اپلیکیشن ۷۲۴ بالاترین نمره از سوی کاربران در میان اپلیکیشن‌های پرداخت کشور را هم در کافه‌بازار و گوگل پلی به نام خود ثبت کرده است.

همین حالا شرایط شرکت در جشنواره عجیببِجیب را بخوانید تا با نصب اپلیکیشن ۷۲۴ یکی از برنده‌های خوش‌شانس ۷۲۴ رووووووووز پول توجیبی باشید!
  

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رپرتاژ خدمات پرداخت اپلیکیشن ۷۲۴ پول توجیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مظهری مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران، گفت: این مرکز متولی شماره گذاری کالا و خدمات است که طی ۲۸ سال گذشته بارکدهای بین‌المللی که در فروشگاه‌ها اسکن و استفاده می‌شود، توسط این نهاد صادر شده و در همه دنیا با پیش شماره ۶۲۶ قابل شناسایی هستند؛ این کدها، مشخصات تولید کننده و مشخصات را ارائه می‌دهد؛ بر همین اساس ۷.۵ میلیون قلم کالا در کشور شماره گذاری شده و بسیاری از این کالاها به کشورهای دیگر صادر می‌شوند.

وی ادامه داد: عده‌ای ادعا می‌کردند، زمانیکه امکان صادرات به کشورهای اوراسیا داشتند، باید به الزام زمانی در استانداردی طی کنند؛ به همین دلیل باید بسته بندی‌های نو را مجدد جدا و برچسب‌های جدید را روی کالا نصب می‌کردند. انجام این فرآیند موجب آشفتگی بسته‌بندی می‌شد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: برای همین مساله ذکر شده، در حاشیه نمایشگاه اکسپو تهران پیگیری‌هایی برای برگزاری جلسه با نماینده این نهاد بودیم تا در ایران نمایندگی مرتبط به این استاندارد دایر شود؛ پس از این مذاکرات، جلسه‌ای با رایزن اقتصادی ایران در روسیه و مدیران توسعه و تجارت تفاهم نامه‌ای با این شرکت که استاندارد اتحادیه اوراسیا داشته امضا کردیم تا نمایندگی ایران در این شرکت فعال و استاندارد روی کالا در کشور ایران اعلام شود.

مظهری خاطرنشان کرد: یکی از کدهایی که در این کالاهای صادراتی الزام داشت، «ایران کد» بود که پیش نیاز آن، کد استاندارد است؛ در نتیجه اگر کالایی برچسب استاندارد دارد، قطعاً شروط لازم استاندارد اوراسیا آسیا یا (EAC) را نیز دارد.

این مسؤول افزود: البته این تفاهم‌نامه موجب تعامل با نمایندگی می‌شود و دیگر در گمرکات کشورهای اوراسیا معطلی رخ نخواهد داد.

وی گفت: مزیتی که ایجاد شده آن است که تجار ایران باید در کشورهای طرف برای هر کالا ۱۰ روبل هزینه این استاندارد را پرداخت کنند اما در ایران این هزینه به شکل ریالی دریافت می‌شود که این هزینه هم به سود تجار است و از سوی دیگر مانع خروج ارز کشور خواهد شد و هزینه تجار را نیز به یک دهم می‌رساند.

کد خبر 6096116

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • مورد عجیب برد نساجی در اصفهان
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی