Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:58:46 GMT

برنامه خرید حمایتی خرما درخوزستان

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۷۳۲۶۳

برنامه خرید حمایتی خرما درخوزستان

 تورج نوروزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:جهادکشاورزی  به عنوان متولی بخش کشاورزی در استان، با مشارکت وهمراهی  زیربخش‌های نظارتی، فنی، گیاه‌پزشکی و امور باغبانی و تعاون روستایی از تولیدکنندگان خرما حمایت می‌کند.
وی بیان کرد: هم‌اکنون ارتباط نزدیکی میان تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و کارگاه‌های بسته‌بندی در استان خوزستان وجود دارد که این نشان از همکاری، همدلی و اتحاد آنان برای دستیابی به شعار جهش تولید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به اهمیت خرما در امنیت غذایی مردم و اینکه نخیلات شناسنامه استان محسوب می شود اشاره کرد و افزود:تولید مطلوب خرما می‌تواند زمینه‌ساز صادرات و ارزآوری برای کشور باشد.
وی گفت: حمایت از بخش خصوصی، اتحادیه‌ها و کارگاه‌داران برای ارتقای صادرات خرما در خوزستان از اهمیت خاصی برخوردار بوده و کمک به این قشر کمک به تولید خواهد بود.
نوروزی، بربرگزاری دوره‌های آموزشی برای بسته‌بندی و رعایت مسایل بهداشتی در خرید حمایتی خرما تاکید کرد.

تعاون روستایی خوزستان در یک سال اخیر برای حمایت از بخش کشاورزی ، خرید حمایتی و توافقی محصولاتی نظیر برنج و گوجه فرنگی را عملیاتی کرد.
برداشت خرما از نیمه دوم شهریور شروع و تا اواخر آبان ادامه می‌یابد.پیش بینی شده امسال حدود ۱۰۰ هزار تن انواع خرما در خوزستان تولید شود.
جهاد کشاورزی خوزستان پیش بینی کرده است امسال تولید خارک ، رطب و خرما در استان به ۲۳۰هزار تن برسد که در مقایسه با سال زراعی گذشته ۳۲درصد افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایرنا در جریان جنگ تحمیلی ، بخش های زیادی از نخیلات حاشیه کارون ، اروندرود و بهمنشیر در خرمشهر ، آبادان و اروندکنار بر اثر آتشباری نظامیان متجاوز بعثی عراق از بین رفت و در سه دهه پس از جنگ تحمیلی نیز به دلیلخشکسالی و شور شدن رودخانه ‌ها در جنوب خوزستان نخیلات آسیب‌های مضاعفی را متحمل شدند.

آبادان ، اروندکنار ، خرمشهر ، بهبهان ، دشت آزادگان ، هویزه و شادگان از کانون‌های اصلی نخیلات خوزستان هستند.
استان خوزستان با ۱.۲ میلیون هکتار زمین زراعی و باغی و تولید سالانه ۱۷.۲میلیون تن محصولات زراعی ، باغی و دامی به ارزش ۲۹۰هزار میلیارد ریال از حیث میزان تولیدات و تنوع آن مقام نخست کشوری را دارا است.
گندم ، نیشکر ، خرما، مرکبات ، محصولات صیفی و جالیزی ، چغندر قند ، ذرت دانه‌ای و علوفه‌ای ، برنج ، جو و کلزا از مهمترین محصولات تولیدی خوزستان هستند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی بازار محصولات خرما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بازار محصولات خرما وزارت جهاد کشاورزی بازار محصولات خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۳۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از اراضی کشاورزی استان شده است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفتگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان 140 هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از 18 هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود 4 هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا 3 میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

توکلی از برداشت 15 هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید 40 هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید 125 هزار تنی سال قبل کاهش بیش از 70 درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط 14 مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات