Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه موضوع قطعی آب و بی‌آبی را غیرقابل تحمل دانست و با عذرخواهی از مردم، گفت : همکاران ما با تمام توان و شبانه‌روز پای کار هستند تا شهروندان دچار افت فشار یا قطع آب نشوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه با اشاره به افزایش مصرف آب در مرکز استان گفت : مصرف آب در شهر یک میلیون نفری کرمانشاه بالا است به طوریکه به اندازه یک شهر حدود سه میلیون نفری آب تولید می‌کنیم، اما متاسفانه شاهد قطعی و افت فشار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عدم رعایت الگوی مصرف توسط مشترکان، وجود انشعابات غیرمجاز و فرسودگی شبکه‌ها و هدر رفت آب از این طریق را از علل قطعی و افت فشار آب در شهر کرمانشاه عنوان کرد.

او با بیان اینکه منابع تامین آب شهر کرمانشاه پایدار نیست و این شهر با کمبود منابع آب مواجه است، افزود: طرح اساسی و بلندمدت در این راستا طرح آبرسانی از سد گاوشان است که همکاران در شرکت آب منطقه‌ای زحمت اجرای این پروژه را برعهده دارند و امیدواریم تا پایان سال به نتیجه و بهره‌برداری برسد.

او در رابطه با گله‌مندی شهروندان کرمانشاهی در خصوص قطعی و افت فشار آب، افزود: کلا در فصل تابستان به علت گرمای هوا مصرف آب زیاد می‌شود که امسال علاوه بر این موضوع بحث شیوع بیماری کووید-۱۹ نیز اضافه شده که این ۲ دلیل (گرمای هوا و کرونا) با بالا بودن مصرف آب، مشکلاتی را برای شرکت آب و فاضلاب و مردم به وجود آورده است.

کاکاوند ادامه داد: آب برخی از مجتمع‌ها که شهروندان اعلام قطعی می‌کنند، قطع نیست در طبقه همکف آب هست، ولی مجتمع‌های آپارتمانی باید پمپ و مخزن داشته باشند متاسفانه در اکثر جا‌ها که با قطعی یا افت فشار آب مواجه هستند، مشکل به نبود پمپ و مخزن آب برمی‌گردد در این راستا از ساکنان این مجتمع‌ها می‌خواهیم پمپ و مخزن به صورت اصولی نصب کنند به گونه‌ای که مخزن را به کنتور و پمپ را هم به مخزن وصل نمایند.

او گفت: حجم مخازن آپارتمان‌ها و مجتمع‌های آپارتمانی باید به ازای هر واحد ۳۰۰ لیتر آب را در خود ذخیره کند تا جوابگوی همه ساکنین به ویژه در طبقات بالاتر باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: با پیش‌بینی مسائل و مشکلات در این راستا، اواخر خردادماه در جلسه‌ای به ریاست استاندار مصوب شد که شرکت آب و فاضلاب بیش از ۱۰ حلقه چاه را در سطح شهر حفاری و تعدادی چاه را نیز از دستگاه‌های دیگر اجاره کند که پنج حلقه چاه شهرداری و یک حلقه چاه دانشکده کشاورزی از آن جمله بود و علاوه بر این اقدامات با شناسایی انشعابات غیرمجاز متعدد پرمصرف، تا حدودی مشکلات کم‌آبی را حل کند.

کاکاوند ادامه داد: برخی از قطعی‌ها به فرسودگی تجهیزات و خراب شدن آن نیز برمی‌گردد که به سرعت برای تعمیر آن‌ها اقدام می‌کنیم.

او با بیان اینکه حلقه‌های چاه را وارد مدار کنیم اوضاع بهتر می‌شود از شهروندان خواست هرگونه پیشنهاد، انتقاد، قطعی آب، شکستگی و سایر موارد را به سامانه ۱۲۲ گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب آب شرب مصرف آب قطعی آب مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مجتمع ها افت فشار مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟

ارسال پیامک «ذخیره‌سازی آب» به مشترکان شرکت آب‌وفاضلاب استان تهران ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد.   به گزارش ایسنا، آن‌طور که وزارت نیرو اعلام کرده، واقعیت این است که این پیامک ارتباطی به قطعی و نوبت‌بندی آب در تهران ندارد. از آنجا که سال گذشته بروشور اطلاعیه فوق بین شهروندان توزیع شده بود، مجدداً با آغاز سال جدید، به وسیله پیامک به شهروندان اطلاع‌رسانی شده است.   ماجرا از این قرار است که همه ساختمان‌ها براساس ابلاغیه مبحث ۱۶ قانون مقررات ملی ساختمان باید نسبت به تجهیز پمپ و مخزن اقدام کنند.   ذکر این نکته ضروری است که برخی ساختمان‌ها به جهت افت فشار آب فقط از پمپ استفاده می‌کنند که این اقدام نه تنها باعث پایمال شدن حقوق دیگر همسایه‌ها می‌شود و بیشترین ظرفیت آب شبکه کوچه و محله را به سمت ساختمان خود هدایت می‌کنند، بلکه تخلف محسوب می‌شود. زیرا نصب و قرار دادن پمپ بعد از کنتور آب غیرقانونی است؛ بنابراین شهروندان ابتدا با نصب مخزن بعد از کنتور و سپس نصب پمپ، اقدام قانونی، فنی و تأسیساتی انجام داده و باعث پایداری فشار آب می‌شوند.   لازم به ذکر است با شروع تابستان و استفاده از کولر‌های آبی در روز‌های گرم، به جهت اینکه ساختمان‌ها دچار افت فشار آب نشوند، پیامک «ذخیره‌سازی آب» ارسال شده است، بحث کمبود و قطعی آب مطرح نیست و در صورت لزوم هرگونه برنامه درخصوص نوبت‌بندی و قطعی آب حتماً از سوی شرکت آبفای تهران اطلاع‌رسانی عمومی خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۵۰ روستای کرمانشاه
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • قطعی موقت آب در برخی مناطق همدان