Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر توقیف محموله‌های سوخت متعلق به ایران، با لحنی طعنه‌آمیز خطاب به آنها اعلام کرد که افکار عمومی جهان را نمی‌توان با این جوسازی‌ها از شکست مفتضحانه آمریکا در شورای امنیت منحرف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه در پیامی توئیتری تأکید کرد که آمریکایی‌ها نمی‌توانند با مطرح کردن ادعای پوچ و بی‌ارزش توقیف محموله‌های سوخت متعلق به ایران، شکست فلاکت‌بار خود در تصویب قطعنامه تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  ظریف در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی، در توئیتر نوشت: اکنون «دزدان دریای کارائیب» برای خودشان قاضی و دادگاه دارند. برایشان متأسفم که محموله‌ای که غارت کرده‌اند، متعلق به ایران نبوده است. محموله سوخت به قیمت فوب خلیج فارس فروخته شده است.»   وی افزود: «نه کشتی و نه پرچم آن هیچ‌یک متعلق به ما نبوده است. جوسازی‌های پوچ و بی‌ارزش، [افکار عمومی] را از شکست فلاکت‌بار اشتباهات دیپلماتیک آمریکا در شورای امنیت منحرف نمی‌کند.»   در نخستین ساعات بامداد روز شنبه 25 مردادماه به وقت تهران، با شمارش آرای اعضای شورای امنیت در مورد قطعنامه پیشنهادی دولت آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی بین‌المللی علیه ایران مشخص شد که این قطعنامه تنها دو رأی مثبت (از جانب خود آمریکا و جمهوری دومینیکن) کسب کرده و آمریکا در اقدام ضد ایرانی خود شکست شدیدی خورده است.   ساعاتی پیش از مشخص شدن نتیجه نهایی رأی‌گیری مجازی در شورای امنیت سازمان ملل، وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که دولت متبوعش 4 نفتکش حامل محموله‌های نفت متعلق به ایران را توقیف کرده است.   یک مقام کشورمان روز گذشته ادعاهای مطرح شده از سوی وزارت دادگستری آمریکا را تلاشی برای فضاسازی غیرواقعی و قدرت سازی دروغین برای آمریکا عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که بارها اعلام کرده است به هرگونه اقدام خصمانه برای محدود سازی حقوق قانونی خود واکنش متقابل نشان خواهد داد و تاکنون به هیچ کشوری اجازه اقداماتی از این دست را نداده است.   گفتنی است کشتیهای نفتکش ایرانی حامل بنزین صادراتی فروخته شده به ونزوئلا حدود 2 ماه قبل و علی‌رغم تهدیدات مکرر آمریکا محموله های خود را در بنادر کشور ونزوئلا تخلیه کردند و به جمهوری اسلامی ایران بازگشتند.

منبع: دانا

کلیدواژه: متعلق به ایران شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۵۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا از تاس، زاخارووا تصریح کرد: ما به این دلیل با این پیش‌نویس مخالفت کردیم که آمریکا تلاش کرد در شورای امنیت سازمان ملل تعهدات حقوقی جدیدی درباره امنیت فضا ایجاد کند که فراتر از پیمان‌ها و توافقنامه‌های فعلی است؛ که مهمترین آنها پیمان ماورای جو ۱۹۶۷ است.

روسیه چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را در نشست شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

این رای‌گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد. آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

مسکو این ادعاها را رد کرده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • جزئیاتی از حمله به سایت اتمی ایران و کنسولگری ایران در سوریه از زبان دبیر شورای عالی امنیت /۵ پیشنهاد به نشست سن پترزبورگ
  • پنج پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • 5 پیشنهاد مهم دبیر شورای امنیت ملی ایران درباره امنیت اطلاعات/ احمدیان: تسلط آمریکا بر زیرساخت های اینترنت جهانی یک خطر جهانی است
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • مشارکت باانگیزه کارگران، دفاع مقدس از عزت ملی