Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» ابراهیم رضائی در تشریح علت سوال خود از زنگنه وزیر نفت که هفته گذشته در صحن علنی مجلس به صورت ملی اعلام وصول شد، به اهمیت میدان گازی پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: پارس جنوبی به عنوان قطب انرژی کشور بوده و ۲۴ درصد تولید ناخالص ایران در ۲۴ فاز پالایشگاهی این میدان گازی تولید می شود و به طور کلی ظرفیت ۵۰ درصدی کل پتروشیمی کشور در این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم دشتستان و بیضاء در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه منطقه پارس جنوبی به لحاظ استراتژیک و ژئواکونومیک بسیار حائز اهمیت است، عنوان کرد: فاز ۱۴ یکی از فازهای این میدان گازی است که قرارداد اجرای آن در ۲۵ خرداد سال ۸۹، بسته شد و این فاز از آن زمان تا شهریور ۹۲ که زنگنه تصدی وزارت نفت را برعهده گرفت، حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.

وی افزود: این در حالی است که پیشرفت فیزیکی فاز ۱۴، از شهریور همان سال تا به امروز یعنی پس از گذشت حدود ۷ سال، تنها ۳۸ درصد بوده به این معنا که ۵۰ درصد طی ۴۰ ماه و ۳۸ درصد طی ۷ سال پیشرفت کرده است.

رضائی در ادامه با بیان اینکه قرار بود روزانه ۵۶ میلیون متر مکعب، گاز، میعانات و مشتقات گازی در فاز ۱۴ تولید شود، اظهار داشت: کار نصب سکوهای این پروژه از سال ۹۷ آغاز شد که طبق بررسی ها حداقل ۲ سال به طور قطعی تأخیر در اجرای این فاز و استخراج گاز این قسمت از میدان گازی پارس جنوبی صورت گرفته است.

این نماینده سوال کننده از وزیر نفت در ادامه تصریح کرد: حدود ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بابت ۴۸ ماه تأخیر، خسارت داشته ایم که با احتساب دلار ۲۰ هزار تومان، رقمی بالغ بر ۷۲ هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد شده که متوجه تمام ملت ایران است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به روند سوال خود از زنگنه در این خصوص، خاطرنشان کرد: وزیر نفت به کمیسیون انرژی مجلس آمد و توضیحاتی ارائه کرد که بیشتر ناظر به اولویت بندی طرح های متوقف شده و برخی موارد پیرامون مدیریت و پیمانکار و منابع مالی پروژه بود که از توضیحات وی قانع نشده و بعد از اعلام وصول در هفته گذشته م که هفته گذشته مقرر شد این سؤال ملی در صحن علنی مجلس مطرح شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بیژن نامدار زنگنه عضو کمیسیون امنیت ملی نفت میدان گازی پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه

فرماندار سربیشه از خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش درح این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا لکزایی با اشاره به بررسی میدانی خود از مناطق سیل‌زده بخش درح اظهار داشت: در مجموع سیل، 490 میلیارد تومان به بخش درح شهرستان خسارت وارد کرد که بیشترین این خسارت‌ها در بخش راهداری و کشاورزی بوده است و هم‌اکنون تمام محورهای مواصلاتی بخش درح بازگشایی شده است.

وی گفت: ارزیابی‌های لازم توسط تیم‌های ارزیابی اعزامی به مناطق سیل‌زده صورت گرفته که برآورده مجموع خسارت سیلاب در 2 ماه گذشته 490 میلیارد تومان بوده است.

فرماندار شهرستان سربیشه در جمع اهالی روستای لانو بخش درح بیان کرد: دولت با تمام امکانات و توان خود آماده خدمت‌رسانی به مردم است همان طور که به محض اعلام وقوع بارندگی و سیلاب تیم‌های مدیریت بحران هلال احمر به منطقه اعزام شدند و از همان ابتدا به بحث امدادرسانی به مردم سیل‌زده پرداختند.

لکزایی اظهار داشت: در بخش کشاورزی با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته حدود 80 میلیارد تومان و در راهداری حدود 300 میلیارد تومان خسارت وارد شده که  گزارش خسارت و ارزیابی‌های صورت گرفته به مقامات استانی و کشوری ارسال شده است و به جد پیگیر هستم که بتوانیم خسارت‌های وارد شده به مردم و زیرساخت‌ها را جبران کنیم. قرار است برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سیلاب در آینده که دیگر شاهد خسارت به مردم و زیرساخت‌ها نباشیم طرح‌ها و برنامه‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری را اجرا کنیم.

فرماندار سربیشه ضمن شکرگزاری از باران رحمت الهی در این شهرستان اظهار داشت: رفع مشکلات مردم به ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم وظیفه و تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است و با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهند بود.

لکزایی با اشاره به اینکه هم‌افزایی، همیاری و همگرایی یکی از صفات برجسته مدیران شهرستان سربیشه است، تصریح کرد: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار دارد و نهایت تلاش خود را در این زمینه به کار خواهند بست.

وی با ذکر این مسئله که مرتفع شدن برخی مشکلات زمان‌بر و نیازمند صرف زمان بیشتری می‌باشد، یادآور شد: با همراهی و همیاری مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات روستاها و بخش‌های این شهرستان برنامه‌ریزی جامعی انجام شده و می‌شود.

فرماندار سربیشه در ارتباط خسارات سیل اخیر‌ به بخش‌های مختلف افزود: برخی خسارات برآورد شده و در حال جبران و برخی خسارات در حال ارزیابی است که از طریق ادارات مربوطه جبران‌ می‌شود.

لکزایی از آسفالت شدن مسیر 3 کیلومتری جاده فرعی از شهر درح تا منطقه نیزه‌گاه شامل چاه‌های کشاورزی و روستای ملاعباس تا دهه فجر امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به دوبانده نبودن مسیر سربیشه به درح پیگیری‌های لازم از طریق اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جهت نصب دو دستگاه دوربین کنترل سرعت در این محور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدرسه استثنائی شهید حبیب‌الله رضایی بعد از 15 سال چشم‌انتظاری در شهر درح طی سال گذشته راه‌اندازی شده است ادامه داد: دبیرستان هیئت‌امنایی (شبانه‌روزی)که در دولت قبل کلنگ‌زنی و هیچ اقدامی برای ساخت آن انجام نشده بود، طی دو سال اولیه دولت سیزدهم احداث و تجهیز و در حال ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان است.

فرماندار سربیشه برای استقرار پلیس راه و پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر درح(مرکز بخش مرزی درح) قول مساعد پیگیری داد و گفت: در بحث ساخت واحدهای مسکونی محرومان نیز تعدادی واحد احداث و تحویل متقاضیان شده و مابقی نیز در حال احداث است.

لکزایی خاطرنشان کرد: تاکنون در بحث نهضت آسفالت معابر روستایی به میزان 112 کیلومتر عملیات اجرای آسفالت در معابر روستاهای این بخش انجام شده و برای تعدادی از روستاهای زیر 20 خانوار بخش مرزی درح نیز تهیه طرح هادی انجام و در صورت اختصاص اعتبار عملیات اجرای طرح هادی در این روستاها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/252/.

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی