Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیب زاده گفت: در مسابقات امسال اتفاق بزرگی رخ داد و مسابقات در دل خانه و خانواده‌ها برده شد و دانش‌آموزان هر کدام دست به ابتکاری زدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمدرضا مسیب‌زاده» در مراسم تجلیل از اعضای دبیرخانه ستاد مرکزی  برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان سراسر کشور گفت: پس از شیوع ویروس منحوس کرونا  در کشور کمتر کسی تصور می‌کرد با توجه به محدودیت‌های پیش آمده بتوانیم سی و هشتمین دوره مسابقات  را به نحو احسن اجرا کنیم  و اکثر افراد به اتفاق می‌گفتند امسال باید مسابقات را لغو کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش  افزود: اما با قدرت، قوت و توکل به امداد الهی و با اتکا به سه منشور نورانی قرآن،عترت و نماز کار را دنبال کردیم  و با تلاش و همت  شبانه‌روزی همه عزیزان از مرحله  مقدماتی و جمع آوری آثار و  سپس مرحله نهایی که به صورت غیر حضوری و برخط (آنلاین) برگزار شد،  تجربیات ارزشمندی را در این زمینه کسب کردیم و اتفاق بسیار باشکوهی در عرصه قرآن، عترت و نماز رقم خورد. 

 

وی خاطرنشان کرد: همچنین لازم است از عوامل اجرایی دو  اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران که میزبانی این دوره از مسابقات را بر عهده داشتند و  با تلاش شبانه روزی برای هرچه بهتر برگزار شدن این مسابقات تلاش کردند در کنار همکاران گرانقدر استانهای کشور تقدیر و تشکر کنیم. 

 

وی ادامه داد: کارهای  ارزشمند و بزرگی در این دوره از مسابقات رقم خورد که یکی از آنها ارتقای سواد رسانه‌ای بیش از هزار دانش‌آموز شرکت کننده در مسابقات و دیگری ارسال حدود 2500 بسته سوغات  متبرک رضوی (ع) به درب منزل دانش‌آموزان شرکت کننده در این دوره از مسابقات بود. 

 

 

مسیب‌زاده  تصریح کرد: اتفاق بزرگ و ارزشمند دیگری که امسال در برگزاری مسابقات رخ داد این بود که مسابقات در دل خانه و خانواده‌ها برده شد و دانش‌آموزان هر کدام دست به ابتکاری زدند برخی از آنها با درست کردن محراب در منزل و یا کسانی با نصب تصویر مقام معظم رهبری یا شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در این دوره از مسابقات شرکت کردند که هر کدام از این تصاویر جلوه باشکوهی  به مسابقات داده بود. 

 

وی یادآورشد: خوشبختانه در برگزاری مسابقات به صورت غیر حضوری شاهد رضایت دانش‌آموزان و داوران بودیم که تمام این موارد نشان‌دهنده آن است که عوامل اجرایی از صف تا ستاد به درستی عمل کردند هر چند معتقدیم برگزاری مسابقات به صورت  حضوری آثار معنوی و تربیتی بسیاری دارد اما این دوره از مسابقات نیز تجربه ارزشمند و موفقی بود که برای اولین بار در حوزه قرآن، عترت و نماز به صورت کلان اتفاق افتاد. 

 

وی اضافه کرد: تمام موفقیت‌های ما ناشی از خلاقیت‌ها در بستر فضای مجازی و همچنین برنامه‌ریزی صحیح و تصمیم سازی مناسب  بود همچنین یک کارگروهی ارزشمند صورت گرفت و همه با تلاش شبانه‌روزی  سعی کردند تا علیرغم محدودیت‌ها خللی در برگزاری مسابقات ایجاد نشود. 

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: نمی‌توان این را انکار کرد که تربیت چهره به چهره و نفس به نفس اتفاق می افتد اما نباید از تربیت در فضای مجازی هم غفلت کرد باید خود را به دانش فضای مجازی و اینترنت مسلح کنیم تا بتوانیم از برکات ارزشمند آن و قابلیت های موجود در فضای مجازی استفاده کنیم.

 

وی با تاکید بر وظیفه تبلیغ و اطلاع رسانی در حوزه قرآن، عترت و نماز خاطرنشان کرد: همه همکاران در حوزه قرآن عترت و نماز باید تریبونی برای فعالیت‌های این حوزه باشند و این فعالیت‌ها را تبلیغ کنند و این امر را یک تکلیف شرعی تلقی کنند تا همه جامعه از عطرالهی قرآن، عترت و نماز بهره مند شوند.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیرکل قرآن عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نماز دوره از مسابقات برگزاری مسابقات آموزش و پرورش دانش آموزان عترت و نماز فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد