Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مذاکره کننده ارشد دولت آمریکا در امر کنترل تسلیحات با توصیف چین به عنوان یک "تهدید فوری" گفت، کشورش ممکن است با هدف وادار کردن چین به امضای یک معاهده تسلیحاتی، توافقی هسته‌ای با روسیه را به پیش ببرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از نشریه ژاپنی نیکی، مارشال بیلینگسلیا، فرستاده ویژه کنترل تسلیحات دولت آمریکا این اظهارات را در مصاحبه‌ای با این نشریه ژاپنی چند روز قبل از آن که برای دیدار با سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه و بحث با وی درباره منعقد ساختن یک توافق به شهر وین سفر کند، مطرح ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


واشنگتن از مدتها قبل برای انعقاد یک توافق کنترل تسلیحات سه جانبه با مسکو و پکن اظهار تمایل کرده اما حالا می‌خواهد اول به سراغ یک توافق دوجانبه با روسیه برود.
بیلینگسلیا در مصاحبه‌ای تلفنی عنوان کرد: من فکر می‌کنم این یک رویکرد محتاطانه است به ویژه از این بابت که شاید با روسیه بر سر چیزی توافق کنیم که به نوبه خود چارچوبی باشد که بخواهیم چین هم به آن ملحق شود.
نشست مذکور در وین که واشنگتن از چین نیز برای پیوستن به آن دعوت کرده قرار است در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری با هدف تمرکز بر دستیابی به یک توافق جانشین برای توافق کاهش تسلیحات راهبردی "استارت جدید" برگزار شود. این توافق که در سال 2010 امضا شد ماه فوریه آینده منقضی می‌شود.
دولت ترامپ خواستار یک معاهده جدید اما با سه شرط شده است: شامل چین شود، محدودیتهایی را بر تمامی انواع تسلیحات هسته‌ای اعمال کند و راستی آزمایی را تقویت کند.
بیلینگسلیا در ضمن تاکیدش بر این سه شرط گفت، این پروسه منعطف بوده و به دور از این موضع که باید یک توافق همزمان میان آمریکا، چین و روسیه وجود داشته باشد، خواهد بود.
او تاکید کرد: ایده ما این است که می‌توان مذاکرات دوجانبه چه بین ما و روسها و چه بین آمریکا و چین تا زمانی که اصول این مذاکرات منجر به چارچوبی سه جانبه در پایان شوند، داشت.
وی ادامه داد: این امکان وجود دارد که معاهده استارت جدید با روسیه تمدید شود. رئیس جمهور آمریکا این پیام را داده که چنین چیزی را با این شرط که در سه حوزه دیگر هم پیشرفت حاصل شود در نظر می‌گیرد.
علاوه بر آن آمریکا احتمالا به چین با اهرم یک توافق با روسیه فشار وارد می‌کند تا به مذاکرات درباره سلاح‌های هسته‌ای بپیوندد.
فرستاده کنترل تسلیحات آمریکا با اظهار امیدواری درباره اینکه پکن تصمیم به ورود به این مذاکرات بگیرد، گفت: موشکهای چین قادر به حمل کلاهکهای هسته‌ای هستند و این باید هم مایه نگرانی ما و هم روسها باشد.
وی افزود: ما صحبتهایی از جانب چین شنیده‌ایم و به طور محتاطانه خوش بین هستیم که شاید امکان ورود به مذاکرات با آنها وجود داشته باشد. ما همچون کاری که در قبال روسیه انجام می‌دهیم انتظار داریم این مذاکرات احتمالا دوجانبه باشند. در این مقطع تصمیم به عهده چین است که به پای میز مذاکره بیاید.
بیلینگسلیا تصریح کرد: هر توافقی که ما با روسها پیدا کنیم باید ساختارش طوری باشد که در آینده شامل چین هم بشود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توافق تسلیحاتی کنترل تسلیحات یک توافق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست

یکی از مسئولان جنبش حماس با اشاره به اینکه این جنبش همچنان به شروط اصلی خود در هرگونه توافق برای آتش‌بس پایبند است تاکید کرد نزدیک شدن به توافق مشروط به موافقت طرف صهیونیستی با خواسته‌های حماس است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات جدید مربوط به مذاکرات آتش بس غزه در قاهره «ولید کیلانی» مسئول بخش اطلاع رسانی جنبش حماس فلسطین در لبنان طی سخنانی به جزئیات بحث‌های جاری درباره آتش بس در نوار غزه پرداخته و اعلام کرد که رسانه‌های عبری درباره ساعات سرنوشت ساز برای رسیدن به توافق یا ورود ارتش اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه صحبت می‌کنند. این مطالب منتشر شده در رسانه‌های عبری همان مانورها و فضاسازی‌های قبلی است که تل آویو از روزهای اول مذاکرات سعی در ایجاد آن داشت.

ولید کیلانی در گفتگو با وب سایت النشره اظهار داشت که ما نمی‌توانیم بگوییم به توافق آتش بس نزدیک شده‌ایم؛ مگر بعد از رسیدن به ابتکار نهایی و امضای آن. بعد از پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع جنبش حماس در مذاکرات، هیئت این جنبش به منظور روشن شدن برخی نکات مندرج در پاسخ اسرائیل، به قاهره رفت و قرار بر این است که حماس پاسخ پیشنهاد رژیم صهیونیستی را طی ساعات یا روزهای آینده بدهد.

وی تصریح کرد که نزدیک شدن به توافق مشروط به موافقت تل آویو با خواسته‌های حماس بوده و این جنبش از شروط اساسی خود مبنی بر آتش بس جامع و عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان به شمال غزه عقب نشینی نمی‌کند. برخی شاخص‌های مثبت در این زمینه مشاهده شده که می‌تواند دروازه‌ای برای ورود به پرونده اسرا باشد.

این مسئول حماس درباره پیشنهاد جدیدی که در مذاکرات برای آتش بس غزه مطرح شده گفت که اسرائیل اصرار دارد در مرحله اول که 42 روز طول می‌کشد آتش بس دائمی وجود نداشته باشد و در این میان آمریکایی‌ها از تضمین‌هایی درباره تبدیل آتش بس موقت به آتش بس دائمی در مرحله دوم صحبت می‌کنند.

رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن 2 اسیر در غزه را ثابت کردحماس: پاسخ رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات را دریافت کردیم

وی در رابطه با پرونده تبادل اسرا نیز اظهار داشت که بحث‌ها درباره تعداد اسرایی که باید مبادله شوند همچنان ادامه دارد.

در حالی که هیئت حماس دیروز برای گفت‌وگو با مسئولان مصری درباره مذاکرات آتش‌بس غزه به قاهره رفته بود، رهبری این جنبش طی پیامی به گروه‌های مقاومت فلسطین به تشریح مواضع این جنبش درباره مذاکرات قاهره برای رسیدن به آتش بس در غزه پرداخت.

در این پیام آمده است: هیئت حماس به قاهره رفت و در آخرین پیشنهادی که به جنبش ارائه شد، درباره چندین موضوع مشورت و رایزنی کرد. این هیئت به توضیحات و نقطه نظرات میانجیگران مصری و قطری در خصوص جزئیات پیشنهاد اخیر گوش فرا داد.

پیش از این «سامی ابوزهری» یکی از رهبران حماس اعلام کرده بود: ما همچنان در حال بررسی پاسخ رژیم صهیونیستی به موضع حماس که از طریق میانجی‌ها دریافت شد هستیم و هنوز برای تصمیم‌گیری جهت پاسخ به آن زود است.

ابوزهری تأکید کرد: جنبش حماس هرگز هیچ توافقی را که شامل توقف کامل تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه نباشد، نخواهد پذیرفت.حماس به برادران مصری و قطری اطمینان داده است که برای دستیابی به توافق جدی است اما تسلیم هیچ فشار آمریکایی نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • شویگو: روسیه به تسلیحات بیشتر و بهتری برای حفظ سرعت پیشروی‌ها در جنگ نیاز دارد
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • زلنسکی: روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات به ما بهره می‌برد
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟