Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، فدا حسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان و اعضای شورای هماهنگی دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اهمیت جایگاه مهم فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و مدرک گرایی را آفت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت فنی وحرفه‌ای در سیستان و بلوچستان افزود: باید تامین نیرو‌های ماهر و نیمه ماهر در طرح‌های استان بر اساس سند مهارت در دستور کار باشد تا شاهد کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال در منطقه باشیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد اشتغال از طریق آموزش‌های مهارتی علاهبر رفع بیکاری خود باعث ایجاد امنیت در سیستان و بلوچستان خواهد شد.

او  بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان دیپلماسی مهارت با کشور‌های افغانستان و پاکستان می‌تواند به رفع محرومیت‌زدایی و اشتغال پایدار در این کشور‌ها کمک کند. مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار به اهمیت و نقش آموزش‌های مهارتی و توسعه فرهنگ مهارت آموزی در جهت رفع معضل اشتغال و همچنین تشریح سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان اشاره کرد.

خداداد اولیایی گفت: این اداره کل با وجود مراکزی با ظرفیت‌های گوناگون آموزشی سعی داشته تا در راستای توانمند سازی افراد فاقد مهارت نقش مهمی در حل معضل اشتغال افراد بویژه جوانان داشته باشد.

او  تعدادی از برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرا از سوی اداره کل فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان برای توانمند سازی روستائیان و جوانان را نیز تشریح کرد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مردم زاهدان مجلس شورای اسلامی جوانان سیستان وبلوچستان آموزش های مهارتی آموزش فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۶۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در این نمایشگاه و در پاویون سیستان و بلوچستان زنجیره‌های ارزش در حوزه شیلات، آبزیان، خرما و سایر ظرفیت‌های استان در زمینه‌های سرمایه گذاری در معرض دید سرمایه گذاران داخلی و خارجی قرار گرفت.
شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در صنایع شیلاتی افزود: ۸۰ درصد تور ماهیگیری و ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در این استان تولید می‌شود.
وی ادامه داد: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک، زرآباد و دشتیاری، این استان را به مرکز تولید و اشتغال تبدیل و زمینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریع‌تر این سواحل را فراهم کرد.
نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران آماده بازدید، بازدیدکنندگان است و سرمایه گذاران و علاقمندان می‌توانند برای بازدید از غرفه سیستان وبلوچستان به سالن شماره چهار غرفه شماره ۹ مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟