Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@17:51:41 GMT

طبخ غذای نذری محرم در دماوند ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۶۹۸۰

طبخ غذای نذری محرم در دماوند ممنوع است

حسن خیرخواه روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به درپیش بودن ماه محرم و برگزاری برنامه های عزادارای در شهرستان که هرساله به صورت پرشور و گسترده در تمامی حسینیه ها، امامزاده ها، مساجد و ... برگزار می شد، اظهار داشت: با توجه به فرمایشات داهیانه رهبر معظم انقلاب درخصوص اهمیت و اولویت حفظ سلامت مردم و همچنین مسئولان شهرستان و هیات های امنا، امسال اولویت ما حفظ سلامت جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طبخ غذای نذری ممنوع بوده و باید به صورت مواد خام توزیع شود و یا در امور خیر دیگری هزینه شود، افزود: برگزاری مراسم عزا با حداقل جمعیت و در فضایی باز، رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، عدم برپایی ایستگاه صلواتی و ... از جمله موضوعاتی است که امسال اعمال خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند تصریح کرد: در روز تاسوعا و عاشورای حسینی تمامی زیارتگاه های شهرستان تعطیل است تا شاهد تجمع جهت اقامه عزا نباشیم.

افتتاح طرح ملی هر خانه یک پایگاه سلامت
خیرخواه در ادامه با اشاره به اجرای طرح ملی هرخانه یک پایگاه سلامت در شهرستان دماوند، بیان داشت: هدف از اجرای طرح ملی هر خانه یک پایگاه سلامت افزایش مشارکت آگاهانه مردم برای مراقبت از سلامت خود و خانوادهایشان است.

وی با بیان اینکه این طرح در تمامی بیماری‌ها چه واگیر و چه غیر واگیر به‌ویژه ویروس کرونا مطلوب است، گفت: سلامت حقی است که برای همه محقق نمی شود مگر با مشارکت تک تک اعضاء جامعه و اینکه هر کدام از ما یک سری مسئولیت‌ها و مشغله‌هایی را داریم که خودمان را فراموش کرده‌ایم و با خود مراقبتی زمانی را برای خودمان در نظر می‌گیریم تا تندرست بمانیم.

این مقام مسئول گفت: امید است در اجرای این برنامه تمام خانه های دماوند یک پایگاه سلامت ایجاد شود و در سطح محلات نیز هر ۲۰ خانواده تحت پوشش یک سفیر سلامت قرار گیرد که آموزش های لازم نیز به سفیران داده می شود.

تعداد موارد قطعی مثبت مبتلا به کرونا در دماوند ۴۴۶ نفر است

خیرخواه در ادامه با اشاره به آمار کرونا در شهرستان دماوند نیز گفت: از ابتدای شیوع بیماری، موارد مراجعه کننده مشکوک به بیماری کرونا شامل سرپایی و بستری ۲۹۳۳ نفر بودند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند ادامه داد: موارد احتمال مبتلا به بیماری کرونا ۱۶۲۶ نفر بودند که ۱۱۵۳ نفر به صورت سرپایی ترخیص و ۴۷۳ نفر به‌علت شرایط حاد بیماری در بیمارستان سوم شعبان بستری شدند.

این مقام مسئول با بیان اینکه از افراد مبتلا به بیماری کرونا، ۱۳۱۵ نفر بهبود یافته و ۱۸۸ نفر در بیمارستان دماوند و منزل تحت درمان بودند، تصریح کرد: از تعداد جانباختگان مبتلا به بیماری کرونا تاکنون ۱۲۳ نفر در بخش کرونا در بیمارستان‌های دماوند و تهران فوت کرده‌اند که ۷۰ مورد از آنها قطعی مثبت مبتلا به کرونا بوده‌اند.

وی تعداد موارد قطعی مثبت مبتلا به بیماری کرونا در شهرستان دماوند را ۴۴۶ نفر اعلام کرد و گفت: متاسفانه از هفته گذشته تاکنون ۱۰ مورد فوتی اضافه شده و شاهد عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط شهروندان هستیم؛ در حال حاضر تعداد افراد بستری در بخش کووید - ۱۹ بیمارستان سوم شعبان دماوند ۲۰ نفر هستند.

خیرخواه در پایان از تلاش های خبرنگاران که با اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم، تیم سلامت و بهداشت شهرستان را در خصوص مقابله با شیوع ویروس کرونا یاری کردند، تقدیر و تشکر کرد.

براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از دیروز تا امروز ۲۶ مرداد ۱۳۹۹  دو هزار و ۱۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۹ نفر از آنها بستری شدند.

همچنین در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۶۳۹ نفر رسید.

برچسب‌ها شهرستان دماوند ویروس کرونا سلامت عاشورای حسینی پروندهٔ خبری کرونا و آیین های محرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند ویروس کرونا سلامت عاشورای حسینی شهرستان دماوند ویروس کرونا سلامت عاشورای حسینی مبتلا به بیماری کرونا یک پایگاه سلامت شهرستان دماوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است

 سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم، گفت: قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند حروف والی در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر سال کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

وی افزود: سرپیچی از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعاهای غیرواقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات، ترس از قانون مشاهده می‌شود، اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها اعلام می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع، وظیفه نهادهای بودجه‌ای است، اما هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد، شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان با مولفه غذاهای مضر مماس است و تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

بهفر ادامه داد: یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار نهادهای دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند، اما جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه‌گری برندارد.

وی در واکنش به بعضی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که بعضی از آنها موضوعیت ندارد؛ به عنوان مثال درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود، چراکه روغن‌های نباتی در اصل بدون کلسترول است و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

بهفر افزود: بسیاری از اسنک‌ها، روغن‌ها، انواع سس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند، غیرقانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد نهادهای مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه‌گیری، به روزرسانی و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمام امکانات خود جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی کشور قرار دهیم.

کد خبر 749643

دیگر خبرها

  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • نشست تبیینی ائمه جمعه و روحانیون شهرستان دماوند
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟