Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، محمود بازاری گفت: با وجود شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال گذشته، خوشبختانه صادرات محصولات میوه و تره‌بار ایران به بازار‌های هدف صادراتی در ۴ ماهه نخست امسال از لحاظ وزنی ۲۴ درصد رشد داشته است. وی افزود: از جمله این محصولات می‌توان به سیب‌درختی، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی، فلفل‌رنگی و دلمه‌ای و سبزیجات اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازاری ادامه داد: با وجود تحریم‌های یک‌سویه و ناجوانمردانه علیه کشورمان، خوشبختانه روند صادرات محصولات میوه و تره‌بار که یکی از مهم‌ترین گروه‌های کالایی بخش کشاورزی در حوزه صادرات است، همچنان مطلوب ارزیابی می‌شود. مدیرکل دفتر هماهنگی توسعه صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران گفت: از مهم‌ترین بازار‌های صادراتی بخش کشاورزی کشورمان می‌توان به عراق، افغانستان، قطر، عمان، کویت، ترکیه، هند، استونی و کشور‌های CIS اشاره کرد. وی اضافه کرد: مهم‌ترین چالشی که در شرایط فعلی صادرات میوه و تره‌بار با آن مواجه است، ضعف ناوگان سردخانه‌دار کشور برای حمل محموله‌های صادراتی فسادپذیر است که سازمان توسعه تجارت ایران در یک سال اخیر به عنوان یکی از موضوعات مهم در جلسات متعدد کارشناسی و تصمیم‌سازی با حضور دستگاه‌ها و بخش خصوصی ذی‌ربط این الزام اساسی را بررسی و راهکار‌های اجرایی را به دستگاه‌های مسئول حوزه حمل و نقل اعلام کرده است. ایجاد پایانه‌های صادراتی بخش کشاورزی برای پردازش و لجستیک میوه و تره‌بار کشور  بازاری گفت: در راستای توسعه صادرات کیفی محصولات کشاورزی‌، ظرفیت‌های مناسبی برای پردازش و لجستیک میوه و تره‌بار کشور در قالب پایانه‌های صادراتی بخش کشاورزی در برخی استان‌ها ایجاد شده و می‌تواند به عنوان مراکز آماده‌سازی و تدارک این محصولات و همچنین صادرات مجدد مورد بهره‌برداری صادرکنندگان و تولیدکنندگان قرار گیرد. پربیننده ترین کاهش ۱۰هزارتومانی قیمت تخم مرغ تغییرات جدید ارزی در سامانه تجارت سایه رکود در بازار میوه و سبزی/ تولید و عرضه در وضعیت سفید تجار برنامه دو سال آینده خود را سریعاً آماده کنند شکل کاسبی لبنیاتی‌ها تغییر کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تجارت محصولات کشاورزی میوه و تره بار ویروس کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت صادرات محصولات میوه و تره بار بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • وجود ۳۰ محصول صادرات محور در چهارمحال و بختیاری