Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در خصوص مصرف خودسرانه دارو‌های لاغری هشدار داد و گفت: افراد برای لاغر شدن حتما باید به پزشک چه در حوزه طب سنتی وچه طب رایج مراجعه و تحت نظارت او اقدام به مصرف دارو کنند. تاریخ انتشار: 01:30 - 27 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۴۲۶

علیرضا عباسیان در گفت‌وگو با میزان در خصوص مصرف دارو‌های لاغری گیاهی گفت: برای یکسری مسائل نظیر چاقی و لاغری، درمان اعتیاد، مشکلات ناباروری، ریزش مو و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. تبلیغات کاذب بسیار زیاد است و متاسفانه افراد شیاد در اینگونه مسائل فعال هستند.

وی ضمن اشاره به اینکه تعدادی زیادی از مردم گرفتار مسائلی نظیر چاقی، لاغری، ریزش مو و ... هستند، ادامه داد: اینگونه مشکلات بر اثر عوامل گوناگونی در افراد ایجاد می‌شوند، برای مثال در بروز اضافه وزن مسائلی نظیر ژنتیک، شغل، میزان تحرک و ورزش، مقدار مواد غذایی که فرد مصرف می‌کند و مشکلات روحی مثل افسردگی که موجب پر خوری و یا کم خوری می‌شوند، موثر هستند؛ بنابراین یک داروی واحد که بتواند انواع چاقی را درمان کند، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:  هشدار یک داروساز درباره مصرف دارو‌های لاغری بدون مجوز!

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه بر اساس طب سنتی و طب رایج یک داروی واحد برای از بین بردن انواع چاقی با هر دلیلی وجود ندارد، اظهار کرد: اگر افرادی به فروش دارو‌هایی اقدام می‌کنند که به طور ناگهانی وزن را پایین می‌آورند، قطعا یک کاسه ریز نیم کاسه دارند و داروی آن‌ها با عوارضی همراه است.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت توضیح داد: قسمت زیادی از بدن انسان از آب تشکیل شده است و یکسری از دارو‌های لاغری با افزایش دفع، آب بدن را کاهش می‌دهند و وزن را پایین می‌آورند و فرد تصور می‌کند نتیجه بسیار خوبی از این داور‌ها گرفته است، درحالی این نوع دارو‌ها با عوارضی نظیر افت فشار خون و دفع یکسری از یون‌های مورد نیاز بدن همراه هستند.

عباسیان با اشاره به اینکه تعدادی از این دارو چه گیاهی و چه شیمیایی برای درمان یکسری از بیماری‌ها نظیر فشار خون استفاده می‌شوند و افراد سالم نباید از آن‌ها استفاده کنند، بیان کرد: دارو‌های لاغری گیاهی هر کدام با ترفند خاصی وزن بدن را کم می‌کنند که ممکن است عوارضی را برای فرد به همراه داشته باشند.

وی ضمن تاکید بر اینکه افراد برای لاغر شدن حتما باید به پزشک چه در حوزه طب سنتی و چه طب رایج مراجعه و تحت نظارت او اقدام به مصرف دارو کنند، افزود: پزشک افراد را مورد بررسی قرار می‌دهد و بر اساس مزاج سنجی به علت چاقی پی آنها می‌برند و با توجه به آن اقدام به تحویز دارو می‌کند. برای مثال یکسری از اضافه وزن‌ها به دلیل پرخوری اتفاق می‌افتند که برای مهار آن‌ها باید از دارو‌های ضد اشتها استفاده شود، ولی بعضی از افراد هستند که در عین چاقی سوء تغذیه دارند و دچار کمبود ویتامین‌های مورد نیاز برای بدن هستند و اگر به آن‌ها دارو‌های ضد اشتها داده شود، موجب وارد شدن آسیب فراوانی به بدن می‌شود.

این متخصص طب سنتی متذکرشد: بهتر است افراد به جای مصرف خودسرانه دارو‌های لاغری که تحت عنوان دارو‌های تضمینی لاغری به فروش می‌رسند، به پزشک مراجعه و بر اساس نوع چاقی خود داروی مناسبی را مصرف کنند.

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در خصوص استفاده از دمنوش لاغری عنوان کرد: برخی از دمنوش‌های لاغری مضر و خشک کننده بدن هستند، البته در طب سنتی سه طیف مواد غذایی شامل غذا، دارو و سم وجود دارد و مصرف به اندازه هر ماده غذایی مشکلی برای افراد به وجود نمی‌آورد در حالی که استفاده فراوان از هرچیزی کم کم تبدیل به دارو و بعد از آن سم می‌شود و عوارضی برای بدن به همراه دارد.

عباسیان با بیان اینکه دمنوش‌هایی نظیر چای سبز و ریزه تا حدی منجر به کاهش وزن می‌شوند، اضافه کرد: استفاده از دمنوش در حد یک تا دو لیوان در روز آن هم دمنوش‌هایی که دارای سیب سلامت و مورد تایید وزارت بهداشت هستند، ایرادی ندارند، اما اگر فردی روزانه ۷ تا ۸ لیوان دمنوش برای لاغری مصرف کند، به جز به وجود آمدن گرفتاری و گریبان گیر شدن یکسری عوارض هیچ سود و نتیجه دیگری نمی بیند و نمی‌تواند به وزن ایده آل خود برسد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لاغری طب سنتی دارو های لاغری وزارت بهداشت مصرف دارو دارو ها طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید

به گزارش صدای ایران از ایرنا، تجربه نشان داده که سردرد‌های شدید بیشتر در سمت راست سر بروز می‌کند؛ این سردرد‌ها با هر منشائی که باشد، علایم مشخص دارد مثل اختلال در بینایی و شنوایی، سردرد و دندان درد و حتی گاهی با تهوع نیز همراه می‌شود.

سردرد یکی از فراگیرترین مشکلات جسمانی در جهان به شمار می‌رود که اختلال در عملکرد عصب‌های مغز از علل عمده بروز سردرد‌های سمت راست سر است.

گاهی هم عوارض جانبی دارو‌ها سرمنشاء این درد می‌شود به طوری که حتی مصرف بیش از حد دارو‌های مسکن نیز می‌تواند عامل آن باشد؛ پزشکان استامینوفن، آسپیرین و ایبوپروفن را مهمترین مسکن‌هایی می‌دانند که عامل بروز سردرد در سمت راست سر می‌شوند. این مسکن‌ها که اغلب برای درمان میگرن کاربرد دارند، اگر بیش از ۱۰ روز در ماه مصرف شوند خود به محرک سردرد تبدیل می‌شوند.

از دیگر دلایل بروز سردرد در سمت راست سر می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

آلرژی‌ها

متورم شدن رگ‌های مغز

خستگی مفرط

ضربه به سر

عفونت، از جمله سینوزیت

نوسانی شدن قند خون به دلیل برنامه غذایی نامتعادل

کشیدگی و یا سفت شدن عضلات گردن

تومور‌های مغزی

انواع سردرد:

حدود ۳۰۰ نوع سردرد شناخته شده که عامل ۹۰ درصد آنها هنوز ناشناخته است؛ از مهمترین سردرد‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- میگرن

سردرد‌های میگرنی از نوع سردرد‌های ضربان دار بوده که با علائمی، چون تاری دید، تهوع، حساسیت به نور، حساسیت به صدا، استفراغ همراه هستند.

۲- سردرد‌های خوشه‌ای

این نوع سردرد‌ها شیوع بسیار کمی در جمعیت دارند، اما شدید و آزاردهنده بوده و به صورت دوره‌ای ظاهر می‌شوند. معمولاً درد به‌صورت متمرکز و در اطراف چشم‌ها بروز می‌کند. علاوه بر این ممکن است درد به بخش‌های دیگری از سروصورت و گردن نیز سرایت کند.

سردرد‌های خوشه‌ای بیشتر در مردان بروز می‌کند. محرک‌هایی مثل سیگار کشیدن، مصرف الکل و سابقه خانوادگی سردرد‌های خوشه‌ای از علت‌های اصلی بروز این نوع سردرد‌ها محسوب می‌شوند.

۳- سردرد‌های عصبی یا تنشی

سردرد‌های عصبی بسیار شایع هستند به طوری که ۷۵ درصد مردم آن را در طول زندگی خود تجربه می‌کنند. این سردرد‌ها معمولاً امکان بروز در هر دو طرف سر را دارند، اما در برخی افراد تنها یک‌طرف سر تحت تأثیر قرار می‌گیرد. درد‌های مبهم در دو طرف سر و یا تنها یک طرف، حساس شدن پوست سر، سفت شدن و گرفتگی عضلات شانه و گردن و احساس فشار در دو طرف سر و پیشانی از مهمترین علایم آن است.

عواملی که سردرد سمت راست را تشدید می‌کند

استرس و فشار روانی، خستگی بیش‌ازحد، حذف وعده‌های غذایی، مشکلات عضلانی به‌ویژه در ناحیه گردن، عفونت و آلرژی و مصرف نادرست دارو‌ها و خوددرمانی از مهمترین عواملی هستند که سردرد سمت راست را تشدید می‌کنند.

استفاده نادرست و نابجا از بعضی دارو‌ها برای درمان سردرد، به تشدید سردرد منجر می‌شود. سردرد‌های ناشی از مصرف نادرست دارو‌ها عامل ۵ درصد از سردرد‌های ثانویه است سردرد‌های ناشی از مصرف نابجای دارو‌ها معمولاً پس از بیدار شدن از خواب شدیدتر هستند.


چند راهکار برای کاهش سردرد سمت راست

پرهیز از غذا‌های حاوی هیستامین

نوشیدن مقدار کافی آب

افزایش منیزیم غذایی

استراحت به مقدار کافی

دیگر خبرها

  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد