Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@12:05:01 GMT

چه کسی مسئول رفع آلودگی از محیط زیست است؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۸۹۵۲۹

چه کسی مسئول رفع آلودگی از محیط زیست است؟

خبرگزاری میزان- به گفته مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی، هر فرد یا کارخانه‌ای که باعث ایجاد آلودگی یا تخریب در محیط زیست می‌شود، باید به رفع آن بپردازد. تاریخ انتشار: 03:30 - 27 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۲۳۹

خبرگزاری میزان – یکی از اعضای شورای شهر تهران، در مراسم رونمایی از تجهیزات جدید سازمان آتش نشانی، خواستار ارتقا واحد HSE در شهرداری تهران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  HSE حرف اول کلمات Health (بهداشت)، Safety (ایمنی) و Environment (محیط زیست) است که متولی و عهده دار کلیه مسائل مربوط به بهداشت کار، صنعتی و محیط، ایمنی و آتش نشانی و محیط زیست است.   در همین راستا از مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی خواستیم درباره ابعاد محیط زیستی این مفهوم توضیحاتی ارائه دهد.   حمید جلالوندی در گفت‌وگو با میزان گفت: در تمام مراکز صنعتی، واحد‌های تخصصی به نام بهداشت محیط و سلامت کارکنان وجود دارد که به سه موضوع سلامت، ایمنی و محیط زیست می‌پردازند.   وی افزود: بیماری‌هایی که ممکن است حین کار برای کارمندان و کارگران ایجاد شود و بررسی محل کار از لحاط ایمنی حین کار در این بخش پیگیری می‌شود.   مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی ادامه داد: علاوه بر این، عواملی که به بهداشت در محیط کار و در مجموع به میحط زیست اثرگذار هستند، مورد بررسی قرار می‌گیرند.   وی درباره اقدامات این واحد‌ها و نحوه ارتباط با سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: کارشناسان واحد‌های HSE، رابطان محیط زیست در واحد‌های صنعتی هستند و هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهند. بیشتر بخوانید: ۱۹۷ پل ارتباطی مردم و پلیس   جلالوندی گفت: نظارت و پایش طرح‌های مختلف صنعتی در این واحد‌ها انجام می‌شود و این واحد‌ها موظفند به محیط زیست گزارشاتی از نحوه کار خود ارائه دهند.   این مقام مسئول در محیط زیست اظهار کرد: اگر اقدامات هر فردی حقیقی، حقوقی یا شرکت ها، صنعت‌ها و تولید کننده باعث آلودگی در محیط زیست و تخریب آن شود، باید پاسخگو باشد.   جلالوندی افزود: طبق قانون، هر کسی که محیط زیست را آلوده یا تخریب می‌کند، وظیفه پاکسازی و رفع آلودگی را نیز بر عهده دارد.   وی با اشاره به اینکه جلوگیری و پیشگیری از تخریب از جمله وظایف سازمان محیط زیست است، گفت: تشخیص اینکه فعالیت یک فرد یا یک کارخانه، باعث ایجاد آلودگی یا تخریب طبیعت می‌شود، بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است.    مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی خاطرنشان کرد: سازمان محیط زیست پس از بررسی کارشناسانه، میزان تخریب یا آلودگی را عنوان کرده و مرکز متخلف باید در راستای رفع مشکلات اقدام کند.   جلالوندی اظهار کرد: بر اساس قانون، امکان برخورد با واحد‌های متخلف از طریق تعیین هر گونه خسارات، تعطیلی و اخذ جرائم امکان پذیر است.    انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست ایمنی محیط زیست واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۹۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»

معاون آموزش و مشارکت‌‎های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فیلم سینمایی زندگی شهید محیط زیست، «هوشنگ نصیری» در راستای ترویج فرهنگ ایثار، میهن‌دوستی و توجه به محیط‌زیست تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی اظهار کرد: زندگی شهید هوشنگ نصیری با هدف اشاعه فرهنگ شهادت و توجه به مقوله محیط زیست در قالب یک فیلم ساخته خواهد شد.

وی افزود: این فیلم سینمایی با همکاری معاونت استان‌های سازمان صداوسیما، مرکز صداوسیمای استان خوزستان و اداره کل محیط‌زیست استان خوزستان و با راهبری معاونت آموزش و مشارکت‎‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‎ زیست ساخته خواهد شد.

معاون آموزش و مشارکت‌‎های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: شهید نصیری از اولین شهدای محیط زیست در جنگ تحمیلی هستند که با توجه به ویژگی های فردی و اخلاقی نیازمند توجه ویژه به‌عنوان الگوی فرهنگی و محیط زیستی بودند.

مرادی با اشاره به اهدای یک جلد کلام‌الله مجید به خانواده شهید محیط‎ زیست، هوشنگ نصیری توسط مقام معظم رهبری تأکید کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به نشانه تکریم و احترام به شهدای محیط زیست، سال گذشته در کنگره بزرگداشت شهدای محیط‌زیست در اهواز یک جلد مصحف شریف را به خانواده این شهید بزرگوار اهدا کردند که توجه جدی افکار عمومی و رسانه‌ها را به خود جلب کرد و این امر باعث شد تا ایده اولیه تهیه این فیلم در معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی ایجاد شود.

وی تهیه فیلم، مستند، کتاب و سایر محصولات فرهنگی از زندگی شهدای محیط‌بان را از راهبردهای اصلی معاونت آموزش و مشارکت‎های مردمی در سازمان حفاظت محیط‌زیست دانست و اضافه کرد: شهدای محیط‌‎بان در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و وطن دوستی قرار دارند و ما باید به‎ عنوان متولیان حوزه فرهنگ و آموزش در انعکاس سبک زندگی، باورها و تلاش‌های این عزیزان در حفاظت از محیط‌زیست کشور تلاش بیشتری داشته باشیم.

معاون آموزش و مشارکت‌‎های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه بودجه این فیلم سینمایی مستند توسط سازمان حفاظت محیط زیست تأمین خواهد شد، گفت: در تهیه این فیلم از عوامل درجه یک و حرفه‌ای سینمای کشور استفاده خواهد شد تا تأثیرگذاری و ماندگاری این مجموعه سینمایی در اذهان عمومی جدی و عمیق باشد.

کد خبر 749130

دیگر خبرها

  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان