Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@15:51:48 GMT

بسته سلامتی برای کنکوری‌های دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۰۰۸۵

بسته سلامتی برای کنکوری‌های دوران کرونا

روزنامه ایران در یادداشتی آورده است: بسته پیشنهادی زیر به معنی حمایت از برگزاری کنکور نیست بلکه هدیه‌ای است از جانب پدری پزشک به دلبندانش که اگر آزمون برگزار شد با رعایت آن، خطر را به حداقل برسانیم.

روزنامه ایران یادداشتی را به قلم حسین کرمانپور رییس مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی کشور، منتشر کرده است که در ادامه آن را می خوانیم:

۱- استرس کنکور کافی است، با رعایت موارد زیر خیالتان را بابت کرونا آسوده نگهدارید

۲- با خودتان یک نایلون سالم کوچک همراه ببرید!

۳- برای آن روز سه ماسک سه لایه‌ای تهیه کنید! سر جلسه اگر رطوبت ماسک بالا رفت که احساس کردید خیس است آن را تعویض نموده در نایلون همراه قرار دهید!

۴- دو تا سه جفت دستکش همراه ببرید! کسانی که حساسیت دارند دستکش پارچه‌ای را زیر دستکش یکبار مصرف استفاده کنند

۵- به شرطی که با لب و دهان و صورتتان بازی نکنید، اگر همراهتان اسپری الکل دارید، با هر چند ورق زدن یک اسپری کم کافی‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶- شاید برخی بضاعت خرید دستکش و اسپری الکل نداشته باشند، نگران نشوند در همان ظروف اسپری، به نسبت ۱ قاشق وایتکس، ۴۹ قاشق آب، محلول آماده‌کنند. فقط هنگام مصرف، دست در نزدیک‌ترین فاصله باشد تا اسپری نشود و حساسیت ایجاد نکند!

۷- هنگام تفکر روی پاسخ به پرسش‌ها، خوشبختانه چون ماسک دارید امکان جویدن ته مداد، نوک ناخن، یا قطعه‌ای از مقنعه یا موی بلند سر یا نزدیک کردن انگشت به بینی نیست! اما ممکن است بخواهید بجایش انگشت را به چشم نزدیک کنید! این‌کار مثل صحبت با موبایل هنگام رانندگی است. ضمناً پسران رعایت کنند هنگام تفکر به دور دست‌ها هی دست خود را لای موهای خود نکشند!

۸- دستمال کاغذی، یک بسته کوچک همراه داشته باشید.

آنها که ماسک پارچه‌ای مصرف می‌کنند یا تعداد ماسک سه لایه یکی است، شاید بهتر باشد پشت ماسک خود یک دستمال بگذارند، هر وقت خیس شد آن را آرام داخل نایلون همراه بیندازند تا در مصرف ماسک صرفه‌جویی شود.

۹- بجای کیک از شکلاتی استفاده کنید که راحت و بدون لمس بتوانید داخل دهان بگذارید.

۱۰- با خودتان و بسته به نیازتان یک یا دو بطری نیم‌لیتری آب داشته باشید. هنگام مصرف مواظب باشید با خروجی بطری کمترین تماس را داشته باشید.

۱۱- حتماً از ماسک کشدار پشت گوش استفاده کنید و از انواعی که پشت سر گره زده می‌شود استفاده نکنید. برای خوردن و آشامیدن با یک دست، کش را از پشت گوش خارج و با دست دیگر از خوراکی استفاده کنید. هرگز به سطح ماسک دست نزنید.

۱۲- هنگام خوردن و آشامیدن از پایین زدن ماسک با دست جداً خودداری فرمایید!

۱۳- چه در هنگام ورود و چه خروج فاصله را رعایت کنید. حق تقدم واقعاً با کسی است که به در ورود و خروج نزدیک‌تر است! یک امروزی را رعایت کرده و دندان روی جگر بگذارید. اینجا هم سلامتی همکلاسی مهم است، هم شما، هم خانواده و هم جامعه!

۱۴- ازدحام، تمام زحمات شما را برباد می‌دهد. پس از پایان کنکور، گپ زدن پیرامون سؤالات را بگذارید از طریق تلفن یا نوشتن مجازی! ویروس را ناامید کنید.

۱۵- اگر در بین آزمون به دستشویی رفتید، دستکش را داخل سطل زباله انداخته یکبار دست خود را با آب و صابون بشویید و سپس اقدام به لمس لباس و شیرآلات کنید، در اتمام کار هم پس از شست‌وشوی دست با آب و صابون و خشک کردن آنها، مجدداً دستکش را دست کنید. اگر دستکش ندارید، هنگام نشستن مجدد روی صندلی، دست خود را ضدعفونی کنید!

۱۶- در پایان آزمون، دستکش و ماسک خود را داخل نایلون انداخته در آن را محکم گره زده، ماسک جدید بزنید و به خانه بازگردید.

۱۷- در ورود به خانه یکراست به حمام بروید.

۱۸- بهتراست لباس‌هایتان را در دمای ۵۰ تا ۷۰ شست‌وشو داده، ۵ تا ۷ ساعت، در هوای آزاد آویزان کنید.

۱۹-توصیه می‌کنم برای روز کنکور، سبک‌ترین و خنک‌ترین و قابل شست‌وشوترین لباس را استفاده کنید.

۲۰- به نظر من پس از کنکور، ۳ تا ۵ روز در خانه بمانید، با افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای تماس نزدیک و بدون ماسک نداشته باشید و اگر پس از این زمان علامت‌های شاخص کرونا را نداشتید(تب بالای ۳۸، سرفه، گرفتگی و آب‌ریزش بینی، بدن درد، سردرد شدید) می‌توانید با احتیاط از قرنطینه کنکوری خود خارج شوید.

۲۱- و اما اگر علامت پیدا کردید، ضمن رعایت در ارتباط با افراد، ۱۴ روز قرنطینه شده ودایره محدودیت با افراد را به خانواده هم تعمیم می‌دهید.

۲۲- در طول قرنطینه نکات خاصی را که در توصیه‌های دیگری با این قلم بیان شده‌است رعایت کنید تا ان‌شاالله بدون کمترین آسیب به روال قبل بازگردید.

۲۳- دانش‌آموزان پسری که به حدی رسیده‌اند که واجد ریش و محاسن شده‌اند بهتر است در این روز ریش در کوتاه‌ترین حد خود باشد تا ماسک روی صورت در مناسب‌ترین حالت قرار گیرد. (شامل ناظرین هم می‌شود)

۲۴- خانم‌هایی که از چادر یا مانتویی استفاده می‌کنند که هنگام عبور و مرور، کوران مختصری از نسیم ایجاد می‌کند بهتر است هنگام برگزاری آزمون بسیار آرام قدم بردارند یا با دست چادر و مانتوی خود را در حالت مهاری قراردهند تا با حرکت کمترین جریان هوا را ایجاد کند یا خاک را از زمین بلند نکند!

۲۵- امیدوارم مسئولان حوزه شما در چند اقدام کوچک موفق عمل کنند:

- سالن تهویه لازم را به‌صورت یک طرفه داشته باشد
- پنجره‌ها باز باشد
- مواد ضدعفونی به میزان کافی باشد
- ناظرین ماسک و دستکش داشته و خود ناقل نباشند
- داخل دستشویی‌ها مایع صابون تازه و سطل زباله وجود داشته باشد!
- امکان فاصله‌گذاری حداقل ۲ متر را برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها در بیرون مهیا کرده باشند.
- یادشان باشد حداقل فاصله ۵/۱ متر مربوط به فاصله بین دو نفر به تنهایی است در مراکز
پر ازدحام این فاصله باید بیش از ۲ متر باشد.

۲۶- در پایان تمام توصیه‌ها، برخود واجب می‌دانم ذکر کنم در همه احوال به خدای مهربان توکل فرمایید که او حافظ همه ماست.

لینک کوتاه: asriran.com/0037Dy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کنکور استفاده کنید داشته باشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمون مجدد برای کنکوری‌های «زیرکوه» ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • برای سلامتی خودتان، ته‌دیگ را کنار بگذارید (فیلم)
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • داوید رایا یا جوردن پیکفورد؛ چه کسی برنده دستکش طلایی فصل 24-2023 لیگ برتر انگلیس می‌شود؟
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دستکش طلا به دروازه‌بان ایران رسید