Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهدی توتونچی عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان و مدیر مرکز تشخیص ژنتیکی کووید۱۹ این پژوهشگاه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پژوهشگاه رویان وظیفه علمی در زمینه تشخیص کرونا ندارد اما در راستای رسالت اجتماعی شرایط بحران پیش آمده، ما در این پژوهشگاه در صدد بر آمدیم با اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، به صورت داوطلبانه مرکز تشخیص کرونا را از اسفندماه سال ۱۳۹۸راه اندازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقدامات این مرکز با شیوع اپیدمی کرونا در کشور آغاز شد، گفت: به صورت تیمی و داوطلبانه این مرکز را راه اندازی کردیم تا باری از دوش نظام  سلامت برداریم و بخش دولتی را حمایت کنیم.

توتونچی با تاکید بر اینکه ما این مرکز را برای درآمدزایی بخش خصوصی  راه اندازی نکردیم، گفت: از همان ابتدای کار، با کیتهایی که وزارت بهداشت و انستیتو پاستور در اختیارمان قرار دادند کار تشخیص کرونا را برای بیماران بستری در بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام دادیم.

تست روزی ۲۰۰نفر در روز

وی با بیان اینکه از همان شیوع کرونا تا کنون حدود ۲۱ هزار نمونه را تست کردیم، گفت: به طور میانگین روزی ۲۰۰ نمونه در این مرکز تست می شود ؛ اما روزی بوده که ۶۵۰ نمونه و یک روز ۱۰ نمونه تست گرفته شده است. 

توتونچی افزود: در اواخر اردیبهشت ماه شیوع اپیدمی کرونا در کشور شیب نزولی داشت که روزانه حدود ۱۰ تست داشتیم اما مجددا که پیک کرونا در کشور آغاز شد روند انجام تستها نیز افزایش یافت.

وی با اشاره به بیمارستان هایی که نمونه های خود را به این مرکز تشخیص کرونا می فرستند، گفت: عمده تست ها از مراکز بهداشت و بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه شهید بهشتی به این مرکز می آیند که تقریبا ۱۰-۱۵ بیمارستان هستند. 

مدیر مرکز تشخیص ژنتیکی کووید رویان با اشاره به برخی بیمارستان ها گفت: بیمارستان های لقمان، زعیم، بوعلی، مهدیه، مفید، مرکز بهداشت های پاکدشت، شرق و شمال برخی بیمارستان هایی هستند که نمونه های خود را به این مرکز تشخیص ارسال می کنند.

وی افزود: از نیمه دوم اردیبهشت ماه که بخش تشخیص و درمان نازایی و ناباروری پژوهشگاه رویان نیز آغاز بکار کرد تستهای این مجموعه هم  توسط مرکز مورد ارزیابی قرار می گرفت.

توتونچی افزود: به مدت یک ماه کیتهای تشخیص کووید۱۹ از خارج تامین می شد اما بعد از آن و تا کنون در حال استفاده از کیتهای تشخیص ایرانی هستیم؛ تاکنون از انواع زیادی از کیت تشخیصی استفاده کرده ایم و کیفیت کیتهای تولید داخل مورد قبول هستند.

وی با بیان اینکه کیتهای ایرانی و خارجی از نظر کیفیتی تفاوت چشمگیری ندارند، بیان کرد: اما به طور کلی تشخیص مولکولی این ویروس دارای ۳۰-۴۰ درصد منفی کاذب است؛ بدان معنا که علاوه بر کیفیت انجام تست، زمان انجام تست و شیوه نمونه گیری نیز مهم است.

مدیر مرکز تشخیص ژنتیکی کووید رویان افزود: قدرت تشخیصی این تست در روزهای اولیه مواجهه با ویروس کم است. باید ویروس در بدن فرد زمانی برای تکثیر داشته باشد تا بتوان با روش های فعلی آن را تشخیص داد؛ همچنین نمونه گیری از فرد مبتلا باید به صورت دقیق انجام شود که قدرت تشخیصی این تست را تحت تاثیر قرار ندهد.

وی تاکید کرد: یعنی شیوه نمونه گیری و مدت زمان مواجهه فرد با ویروس در نتیجه تست بیمار تاثیر بسزایی دارد.

کد خبر 4997309 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا پژوهشگاه رویان بیمارستان ویروس کرونا تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان نوآوری اینوتکس گوگل ایالات متحده آمریکا اینترنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شبکه اجتماعی تیک تاک استارت آپ واکسن کرونا حاکمیت سایبری روسیه تشخیص کرونا مرکز تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۰۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهدای نفت دوگنبدان ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تجهیزات آن خریداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده با حضور محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از بیمارستان نفت گچساران اظهار داشت: بارقه‌های امیدی برای تکمیل و بهره‌برداری از این مرکز درمانی که قریب به 17 سال از عملیات اجرایی آن می گذرد در دولت سیزدهم شکل گرفت و هم اینک به پیشرفت چشمگیری در حال ساخت است.

وی عنوان کرد: عملیات اجرایی بیمارستان شهدای نفت گچساران در سال 1386 در قالب سه طبقه و پنج بخش اصلی شامل کلینیک های تخصصی،‌ بخش‌های بستری،‌ اورژانس و آزمایشگاه، خدماتی و اداری آغاز شد.

احمدزاده تصریح کرد: این طرح درمانی در زمینی به وسعت 11 هزار مترمربع در حال ساخت است و به دلیل برخی مشکلات عملیات ساخت این مرکز درمانی چندین سال متوقف و عملیات تکمیل این طرح اوایل مرداد امسال دوباره از سر گرفته شد.

وی بیان کرد با توجه به افزایش جمعیت سرویس گیرنده از بهداشت و درمان صنعت نفت و همچنین جهت رفع مشکلات خدمات گیرندگان در تلاش هستیم این مرکز درمانی اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد و کارکنان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران سال ها چشم انتظار راه‌اندازی این مرکز درمانی هستند.

به گفته احمدزاده موقعیت این بیمارستان به گونه‌ای است که با راه‌اندازی آن هم کارکنان صنعت نفت و هم مردم پیرامونی آن منتفع می‌شوند و 940 میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان شهدای نفت گچساران در دولت سیزدهم اختصاص داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • روایت رییس پژوهشگاه رویان از پیام رهبری در خصوص ساخت انسان کامل
  • ببینید | ادعای رییس پژوهشگاه رویان برای احیای نسل دایناسور توسط انسان