Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخوندی یکی از وزرای دولت روحانی بود که انتقادات و اعتراضات زیادی نسبت به طرز تفکر و اقدامات وی در وزارت راه و شهرسازی وارد شده است. ماجرای قطار تبریز مشهد که وی جمله معروف « جای نگرانی نیست، مسافران بیمه هستند» را به زبان آورد، یکی از جنجالی ترین اقدامات آخوندی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه شرق یکی از رسانه های جریان اصلاحات است که اقدامات عجیب و غریبی در حوزه مسائل جناحی و سیاسی و حتی طرفداری از اشخاص در کارنامه رسانه ای خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه که در موضوع مهم برجام و تضمین این سند توافق تیتر معروف « امضای کری تضمین است» را در صفحه یک خود منتشر کرد و بعدها مدیرمسئول آن بیان داشت که عقل جن هم نمی رسید که آمریکا از برجام خارج شود، اخیرا دست به کار حمایت از شخصیت های تابلودار سیاسی اصلاح طلب شده است.

در همین راستا، این روزنامه زمانی که موضوع رانت واردات گندم تئوریسین جریان اصلاحات مطرح شد به جای شفاف سازی و تلاش برای پاسخ دهی «سعید حجاریان» که وظیفه و رسالت رسانه ای آن است، دست به طرفداری از تئوریسین جنجالی اصلاحات زد و اتهامات وارده به وی را «تسویه حساب سیاسی» خواند.   امروز روزنامه شرق در تیتر یک خود از «عباس آخوندی» به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 رونمایی کرد. این اقدام روزنامه شرق که بیشتر یک رپورتاژ آگهی بود و تیتر یک این روزنامه اصلاح طلب را اشغال کرد، یک اقدام بسیار عجیب و قابل تامل است.    آخوندی یکی از وزرای دولت روحانی بود که انتقادات و اعتراضات زیادی نسبت به طرز تفکر و اقدامات وی در وزارت راه و شهرسازی وارد شده است. ماجرای قطار تبریز مشهد که وی جمله معروف « جای نگرانی نیست، مسافران بیمه هستند» را به زبان آورد.      این روزها به سبب موضوع «ترک فعل» آخوندی در معرض اتهامات زیادی است. وزیر اسبق روحانی در وزارت راه و شهرسازی زمانی که این وزارتخانه را ترک می کرد بیان داشت که افتخار می کند که حتی یک واحد مسکن مهر را هم افتتاح نکرده است. در چند سال حضور وی در این وزارتخانه پروژه عظیم و انبوه سازی مسکن مهر با سکون زیادی روبرو شد و با آمدن وزیر جدید پروژه «مسکن ملی» در قالب مسکن مهر کلید خورد. ترک فعل در حوزه مسکن این روزها باعث بوجود آمدن زیان انباشته و عدم همخوانی عرضه و تقاضا در بازار مسکن شده است و مشکلات بسیاری را برای کشور بوجود آورده است.    با این وجود روزنامه اصلاح طلب از وی به عنوان یکی از نامزدهای  مطرح ریاست جمهوری یاد می کند که موضوع بسیار معناداری است.     انتهای پیام/        

منبع: دانا

کلیدواژه: اصلاح طلب مسکن مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!

روز شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۵۷ جیمی کارتر رئیس‌جمهور وقت آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی با «نیویورک‌تایمز» گفت: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام...» فردای آن روز روزنامه‌ی کیهان به نقل از رویتر درباره‌ی جزئیات این مصاحبه و نیز دو مصاحبه‌ی دیگر کارتر درباره‌ی مسئله‌ی فلسطین نوشت:

جیمی کارتر رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای اختصاصی که دیروز در لندن منتشر شد گفته است که مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه شامل تشکیل کشور فلسطینی در ساحل غرب رود اردن نخواهد بود.

ساندی‌تایمز مصاحبه‌ی یک دبیر روزنامه‌ی «نیویورک تایمز» با کارتر را نقل کرد که کارتر در آن گفته است: «من هرگز با یک کشور مستقل فلسطینی موافق نبوده‌ام و قصد ندارم این موضع را تغییر بدهم.»

ساندی تایمز از کارتر نقل‌قول کرد که به عقیده‌ی او مصالحه‌ای دائمی در خاورمیانه در مورد مسئله‌ی فلسطین می‌تواند بر اساس دادن خودمختاری محدود به اعراب ساکن سرزمین‌های اشغال‌شده غرب رود اردن، آن‌طور که مناخیم بگین [نخست‌وزیر وقت اسرائیل]پیشنهاد کرده، حاصل شود.

کارتر در جواب این‌که آیا تحریم نفت در آینده ممکن است سیاست آمریکا را در خاورمیانه تغییر دهد، گفته است: «وقتی اعراب در سال ۱۹۷۳ نفت خود را تحریم کردند ما اسرائیل را رها نکردیم و اکنون نیز چنین کاری را نخواهیم کرد، منابع غیر عرب نفت ما بسیار مطمئن است.»

کارتر در مصاحبه‌ی دیگری گفت که مناخیم بگین به هنگام ملاقات با او در ماه گذشته به هیچ وجه از قصد آمریکا به فروش جنگنده به عربستان سعودی و مصر اظهار نگرانی نکرد.

کارتر گفت که چندین ساعت را با بگین گذرانده و در جریان آن نخست‌وزیر اسرائیل کوچک‌ترین اشاره‌ای به این‌که ممکن است از فروش جنگنده‌ی آمریکایی به دو کشور نام‌برده نگران باشد نکرده است.

کارتر در مصاحبه‌ای با گروهی از ناشران مطبوعاتی آمریکا گفت که پیشنهاد ۴.۸ میلیارد دلاری فروش جنگنده‌های آمریکایی به اسرائیل، عربستان سعودی و مصر یک معامله‌ی متوازن است.

در این مصاحبه کارتر هم‌چنین آن‌چه را که سایروس ونس وزیر امور خارجه‌ی آمریکا قبلا در مورد این معامله گفته بود تایید کرد. ونس در نامه‌ای خطاب به کنگره‌ی آمریکا گفته بود که دولت کارتر اصراری نخواهد داشت که پیشنهاد فروش جنگنده‌های فوق به هر سه کشور نام‌برده به هم مرتبط باشد. ونس گفته بود که پیشنهاد‌های مربوط به فروش این جنگنده‌ها ممکن است به طور جداگانه تقدیم کنگره شود و هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی کنگره قرار گیرد.

دولت کارتر قبلا پافشاری می‌کرد که فروش جنگنده به هر سه کشور به طور یک‌جا انجام شود، اما بر اثر مخالفت نمایندگان طرفدار اسرائیل و رهبران اسرائیلی این موضع خود را تغییر داد.

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • بن‌فرحان: تنها اسرائیل مخالف توقف جنگ غزه است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • موافقت باشگاه‌های لیگ برتر انگلیس با سقف هزینه؛ منچسترسیتی و منچستریونایتد مخالف!
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • هشدار معنادار رشیدی کوچی درباره خطاهای استراتژیک و لجبازی عده ای خاص با مردم /دلم می سوزد...
  • (عکس) واکنش معنادار دروازه‌بان آلومینیوم به شکست پرسپولیس
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟