Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شبکه خبری «ان. اچ. کی»، دفتر کابینه ژاپن روز دوشنبه اعلام کرد تولید ناخالص داخلی این کشور در مقایسه سالیانه ۲۷.۸  درصد نسبت به سه ماهه قبلی در شرایط واقعی کاهش یافته است این بدترین آمار از زمان دسترسی به داده های قابل مقایسه در سال ۱۹۸۰ است.

در ماه های آوریل و مه (۱۳ فروردین تا ۱۳ خرداد) دولت وضعیت اضطراری اعلام کرد در خانه ماندن مردم و تعطیلی مشاغل در آن دوره باعث شد هزینه کرد شخصی سقوط شدیدی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات نیز با متوقف شدن فعالیت های اقتصادی جهانی دچار افت شد و در نتیجه ارسال محموله های اتومبیل از ژاپن به کشورهای دیگر کاهش شدیدی یافت.

بر اساس این گزارش، تقاضای داخلی ۴.۸ درصد و صادرات کالا و خدمات نیز ۱۸.۵ درصد کاهش یافته است اما واردات تنها ۰.۵ درصد سقوط کرده است که بسیار بهتر از افت ۴.۲ درصدی در سه ماهه نخست سال بوده است.

شیوع کرونا یکی از عوامل اصلی افت وضعیت اقتصادی ژاپن است دولت کلانشهر توکیو می گوید که در روز گذشته /یکشنبه/ ۲۶۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا تایید شده است و آمار روزانه مبتلایان برای پنجمین روز پیاپی از ۲۰۰ نفر فراتر رفته است بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان در توکیو، پایتخت ژاپن به ۱۷ هزار و ۷۱۴ نفر رسید.

از ساکنان خواسته شده است که در حالت آماده باش کامل باشند زیرا توکیو همچنان در وضعیت بسیار جدی قرار دارد در سراسر ژاپن، در روز یکشنبه، ۱۰۲۱ مورد ابتلای جدید و ۱۱ فوت گزارش شد.

تا به حال تعداد کل مبتلایان کرونا در ژاپن ۵۶ هزار و ۹۲۶ نفر و شمار جان باختگان ۱۱۱۷ تن اعلام شده است.

منبع: تلویزیون ژاپن برچسب‌ها ویروس کرونا تولید ناخالص ملی ژاپن اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تولید ناخالص ملی ژاپن اشتغال زایی ویروس کرونا تولید ناخالص ملی ژاپن اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۳ درصد در ماه فروردین گفت: بر اساس این گزارش نرخ رشد پول که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا شانزدهم فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، محمدرضا فرزین امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه هیئت دولت اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های تهیه شده نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به ۲۴ درصد کاهش یافته بود، در فروردین به ۲۳ درصد رسیده است.

وی افزود: براساس این گزارش نرخ رشد پول نیز که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا شانزدهم فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافته است.

رئیس کل بانک مرکزی عنوان کرد: رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است، همچنین در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.

کد خبر 750925

دیگر خبرها

  • نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است