Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@18:21:23 GMT

ثبت نخستین واکسن ضد کرونای چین

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۲۳۶۷

ثبت نخستین واکسن ضد کرونای چین

خبرگزاری میزان- مقام‌های چینی می‌گویند نخستین واکسن ضد کرونای این کشور ثبت شد و به زودی به تولید انبوه می‌رسد. تاریخ انتشار: 10:45 - 27 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۷۵۲۰ خبرگزاری میزان – چین امروز دوشنبه، ۲۷ مرداد، نخستین واکسن ضد کرونای تولید شده خود را ثبت کرد.   به گزارش «سی جی تی ان»، مقام‌های چینی امروز اعلام کردند واکسن ضد کرونای موسوم به «AD۵nCoV» شرکت داروسازی «کن سینو» به سرپرستی «چن وی» متخصص بیماری‌های عفونی این کشور ثبت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  براساس گزارشی که وب سایت مدیریت مالکیت معنوی چین منتشر کرد، این واکسن می‌تواند در کوتاه مدت به تولید انبوه برسد.  بیشتر بخوانید:  جنگ رسانه‌ای غرب و روسیه بر سر واکسن کرونا  تولید واکسن کرونای روسیه از ماه نوامبر آغاز می‌شود کن سینو امروز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد «اعطای حق ثبت اختراع، تاثیر و ایمنی این واکسن را تایید کرده است». این شرکت داروسازی می‌گوید «درخواست ثبت این واکسن را در ۱۸ مارس ۲۰۲۰ (۲۸ اسفند ۱۳۹۸) یعنی سه روز پس از شروع آزمایش‌های بالینی مرحله اول ارائه کرد. اما این واکسن سرانجام در ۱۱ آگوست (۲۱ مرداد) به تایید رسید.»   «تائو لینا»، متخصص واکسن در «شانگهای» گفت «ثبت این واکسن روند بازاریابی را تسهیل می‌کند.»   رقابت جهانی برای تولید واکسن ضد کرونا در ماه‌های اخیر که کشور‌های مختلف جهان با این بحران بهداشتی مواجه شده اند، تشدید شده است.   در همین رابطه، روسیه هفته گذشته از تولید واکسن ضد کرونا خبر داده بود. «ولادیمیر پوتین»، رییس جمهور روسیه با اعلام خبر مذکور، گفته بود که واکسن بر روی دخترش آزمایش شده است.   بیماری کرونا تاکنون جان ۷۷۳ هزار و ۷۲ نفر را در سراسر جهان گرفته و ۲۱ میلیون و ۸۲۶ هزار و ۴۵۰ نفر را مبتلا کرده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن ضد کرونا چین واکسن کرونا واکسن ضد کرونای واکسن ضد کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۲۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اما در دنیایی که آمریکا از بازنشستگی قدیمی‌ترین جنگنده‌های نسل پنجم خود صحبت می‌کند و می‌خواهد جنگنده‌های نسل ششم خود را آزمایش کند، روسیه همچنان درباره تولید جنگنده‌های نسل پنجم پایین‌رده تا پایان دهه صحبت می‌کند.

بسیاری از انبوه گزارش‌هایی که در خصوص سوخو ۷۵ منتشر می‌شود از سوی شرکت روسی Rostec است. اما در واقعیت این جنگنده در حال حاضر در مرحله طراحی باقی مانده است و به سختی می‌توان پی برد که بودجه برای توسعه آن از کجا تامین خواهد شد.

اگر سوخو۷۵ طبق تبلیغات تولید شود، برای کشورهایی که بودجه محدودی دارند، هواپیمای جالب، ارزان‌تر، اما همچنان توانا خواهد بود. این جنگنده به عنوان یک جنگنده نسل پنجم با ویژگی‌های رادارگریز به ویژه در قسمت فوقانی است. سوخو ۷۵ یک جانشین رادارگریز (یا حداقل تا حدودی) شایسته برای ناوگان MiG-۲۱ در سراسر جهان خواهد بود.

بنابر گزارش RIA، یک سرویس‌دهنده مالی، قیمت اولیه سوخو ۷۵ حدود ۳۰ میلیون دلار خواهد بود که در مقایسه با اکثر جنگنده‌های آمریکایی و اروپایی موجود در بازار بسیار ارزان‌تر است. Rostec اعلام کرده‌است که ۳۰۰ دستگاه از این جنگنده را طی ۱۵ سال آینده تولید خواهد گرد. به گفته دیفنس اکسپرس، "در اصل، این جنگنده، میگ ۲۱ با قابلیت رادارگریزی بهبودیافته، سیستم‌های دیجیتال و سلاح‌های هدایت‌شونده دقیق است."

در حالی که بسیاری از جنگنده‌ها تحت شرایط فوق‌محرمانه توسعه می‌یابند، مانند جنگنده نسل ششم NGAD آمریکا، سوخو ۵۷ روسی و شنیانگ اف سی-۳۱ چینی، این موضوع در مورد سوخو ۷۵ روسی صادق نیست. سوخو ۷۵ در نمایش‌های نظامی با فیلم‌های تبلیغاتی به شکلی چشمگیر ظاهر می‌شود.

با این حال، سوخو ۷۵ نتوانسته است توجه تعداد زیادی از ناظران بین المللی را به خود جلب کند. اعتقاد بر این است که آنچه نمایش داده می‌شود یک ماکت استادانه است. گزارش‌های خارجی خاطرنشان می‌کنند که شرکت روسی بودجه برای توسعه آن را ندارد.

بااین‌حال برخی از گزارش‌های خارجی بر این موضوع تاکید دارند که سوخو ۷۵ یک طرح شگفت‌انگیز است اما اگر بتواند سرمایه‌گذاری مورد نیاز خود را تامین کند، در آن صورت می‌تواند  جنگنده‌ای مؤثر برای کشورهایی باشد که نمی‌خواهند هزینه هنگفتی برای خرید آن‌ها پرداخت کنند.

با این حال، Rostec می گوید که توسعه سوخو ۷۵ در حال انجام است و تولید اولین نمونه‌های آن آغاز شده است. طبق گزارش اینترفاکس، پرواز اولیه برای این جنگنده برای سال ۲۰۲۳ برنامه ریزی شده بود، سپس برای سال ۲۰۲۴، با تحویل اولیه برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۷، برنامه زمانی rostec تغییر کرد.

گفته می‌شود مشتریان خارجی سوخو۷۵ شامل هند، الجزایر، ترکمنستان، ایران، نیجریه و برخی دیگر از اپراتورهای MiG-۲۹ و امارات هستند.

گفته می‌شود موتور سوخو ۷۵ یک عدد موتور ایزدلی-۳۰ است که در دست طراحی و توسعه قرار دارد. وزن این موتور نسبت به موتور ۱۱۷S به میزان ۳۰ درصد سبک‌تر است و توان آن نیز ۱۸ درصد بیشتر است که می‌تواند ۱۰۷ کیلونیوتون به‌صورت خشک و ۱۷۱ کیلونیوتون با پس‌سوز نیرو تولید کند. بنا به ادعای شرکت ان‌پی‌او ساترن، این موتور طول عمر بیشتری نسبت به موتورهای قبلی روسی خواهد داشت.

کابین سوخو ۷۵ یک کابین تمام شیشه‌ای با سامانه سربالا است و شباهت زیادی به کابین سوخو ۳۵ دارد و به نظر می‌رسد از اجزای سازنده کابین سوخو ۳۵ در آن استفاده شده باشد. اویوینیک سوخو ۷۵ از معماری باز بهره می‌برد و دارای یک رادار آرایه فازی فعال است. همچنین یک مدل ارزان قیمت با رادار آرایه اسکن الکترونیکی فعال نیز به‌صورت آپشن موجود خواهد بود.

منبع: simple flying

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901392

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت