Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین معروفی گفت: اولویت سپاه ثارالله استان کرمان در شهرستان ریگان، مدارس آموزش و پرورش است و کمک‌هایمان را هدفمند با همراهی آموزش و پرورش به این سمت سوق می‌دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ظهر امروز در جلسه تودیع و معارفه مسئول بسیج فرهنگیان استان کرمان گفت: با تمام وجود از همه همکاری ها و تعامل مدیر کل آموزش و پرورش و معاونین او در سراسر استان که در اجرای ماموریت مهم نظام ما را کمک می کنند، تشکر و قدر دانی می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قطعا هیچ وقت و هیچ کس با دید منصفانه نمی تواند این زحمات را در جبهه انقلاب اسلامی فراموش کند و بنده از طرف همه سپاه از مجموعه آموزش و پرورش تشکر می کنم.

معروفی بیان کرد: بر اهمیت آموزش و پرورش جای بحث نیست اچرا که معلمان و اساتید که حوزه تربیتی و آموزشی جامعه را حرکت و به سمت تعالی رشد می دهند فرماندهان جبهه نظام تربیتی و آموزشی هستند از این رو دارای اهمیت فراوانی هستند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان عنوان کرد: در عرصه های مختلف از جمله  آموزشی، مهارتی، تربیت، توسعه اقتصادی خانواده و … معلم نقش اساسی را دارد و انسان نمی تواند بعد از پدر و مادر و علمای دین دست کسی جز معلم را ببوسد چرا که معلم انسان را به سمت سعادت هدایت می کند.

وی توضیح داد: معلمی به نوعی رسالت برای مصونیت بخشی در جامعه چه در بعد آموزشی و چه بعد نظام تربیتی و شاید شغل نباشد به همین دلیل در سپاه نیز ما می گوییم که کارمند نیستیم و پاسدار انقلابیم به این معنا که ما برای حفظ و ترویج انقلاب رسالت داریم.

معروفی افزود: شاکله و بستر سازی دین در دنیا و آخرت افراد توسط معلمان شکل می گیرد و با نگاهی به ۳۶ هزار شهید دانش آموز و سایر رزمندگان می توان دریافت که ساختار این افراد در آموزش و پرورش و توسط معلمان و اساتید شکل گرفته است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان توضیح داد: تا زمانیکه مشکل معیشت را حل نکرده ایم نمی توان به دنبال تربیت دانش آموز بود، چرا که این یک حقیقت است در کشورهای اروپایی ارزمندترین شغل را معلمی می دانند.

وی اظهار کرد: نمی توان به سادگی از این عنوان زیبا و آرامش بخش گذشت، من آنچه که امروز دارم را مدیون معلمی می دانم که به من خواندن و نوشتن را آموخت از این رو ضرورت شغل معلمی بر کسی پوشیده نیست.

معروفی با اشاره به این که مجموعه سپاه و بسیج دو رده عمده در آموزش و پرورش دارد تصریح کرد: سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان دو رکن هستند که هر دو با جمعیت سنگین و انقلابی در حال فعالیت هستند و نگاه ما به این نیست که گرایش سیاسی معلم به چه سویی است چرا که این یک نگاه غلط است بلکه ما به زیبایی اندیشه معلمان و انسانیت نگاه می کنیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان این که هر دو سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان برای ما مهم است، توضیح داد: اگر در هر دو سازمان بسیج در هر دو حوزه دانش آموزی و فرهنگیان تحول ویژه بوجود آوریم، آنگاه موفق هستیم چرا که نمی توان جزیره ای فعالیت کرد.

وی تشریح کرد: اکنون حوزه علمی امروز کشور باعث عزت است و دشمن به طوری جد به دنبال جنگ علمی و مقابله با پیشرفت های علمی ما است  این موفقیت ها از حرکت های آموزش و پرورش نشات می گیرد.

معروفی افزود: فرهنگیان جامعه یکی از موضوعات جدی ما است و نگاه ما بر این است که تحول در مجموعه  ایجاد شود و در پشتیبانی های بسیج دانش آموزی پیشنهاد داریم که خوشبختانه اقدامات خوبی در این حوزه در حال انجام است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: به طور جدی از پیشتیبانی مدیر کل  و معاونین مخصوصا سرکا رخانم مرادی بواسطه پشتیبانی مکتب شهید حاج قاسم و راهیان شهید حاج قاسم تشکر می کنم چرا که اولین مجموعه ای در استان که ما را همراهی کرد و در صحنه برای مکتب و راهیان حاج قاسم پیش قدم شد، آموزش و پرورش بود.

وی بیان کرد: امروز درحوزه راهبردی حرف برای زدن داریم و اکنون آماده ایم که با هماهنگی آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد هزار نفر روتین دانش آموز و دانشجو برای راهیان حاج قاسم بیاوریم.

معروفی توضیح داد: چند موضوع جدی در دستور کار داریم که نقش آموزشو پرورش د رآن بسیار برجسته است ا زجمله  مکتب حاج قاسم است، تدریس مکتب حاج قاسم در دانشگاهها است چرا که استان کرمان استان حاج قاسم است و مکتب ایشان از این استان باید سرازیر شود از این رو بعضی از دروس مان را می توان چند دقیقه از مکتب حاج قاسم آغاز کنیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: قله و سرچشمه برای مکتب حاج قاسم استان کرمان است، دوم برجسته سازی نقش آموزش و پرورش در هفته دفاع مقدس  و نقش ۳۶ هزار دانش آموز فهیم و معلمان آن ها را با تولید محتواها در فضای مجازی انتشار دهیم.

وی ادامه داد:  بیش از ۸۰ درصد نیروها در دفاع مقدس دانش آموز بودند از این رو این نقش دانش آموزان را باید برجسته سازی کرد و در در سالگرد شهید حاج قاسم نیز باید نقش دانش آموزان را باید برجسته سازی کرد چرا که تلاش ما بر این است که این سالگرد  را مردمی کرد باید دانست که راز ماندگاری، عاشورا، اربعین و محرم حفظ مکتب و مردمی بودن آن بوده است .

معروفی تاکید کرد: سپاه ثارالله استان کرمان این آمادگی دارد که برای ریگان خدمت رسانی کند و تاکید دارم که اولویت سپاه ثارالله استان کرمان مدارس آموزش و پرورش  در این ناحیه است و کمک هایمان را هدفمند با همراهی شما به این سمت جهت می دهیم.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان  توضیح داد: در صورت نیاز و به درخواست شما در حوزه لوازم التحریر نیز با ایجاد یک پویش گام بر می داریم و با همراهی یکدیگر اقدام می کنیم .

وی تاکید کرد: برای جنوب شرق استان کرمان مسجد و یا تکیه و حسینیه نمی سازم اما حمام، سرویس بهداشتی می سارم و قنات اصلاح می کنم و تا جایی که بتوانم وام به مردم می دهم و در بهسازی مدارس با کمک مجموعه جهادی کمک می کنیم چرا که مدارس عام المنفعه هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان آموزش و پرورش مکتب حاج قاسم حاج قاسم دانش آموزی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۷۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد