Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:12:12 GMT

وعده جدید ایمیدرو برای حفاظت معدن آلبلاغ اسفراین

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۹۵۰۲

وعده جدید ایمیدرو برای حفاظت معدن آلبلاغ اسفراین

طاهر رستمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این وعده در نشستی که هفته گذشته با رییس این سازمان صورت گرفت، داده شد و بر این اساس آگهی مناقصه برای انتخاب شرکت حفاظتی اخیرا توسط ایمیدرو منتشر شده و تشریفات آن در حال انجام است.
وی افزود: کارشناسان شرکت آلومینای ایران (مستقر در جاجرم) که در منطقه آلبلاغ حضور یافته اند تاکنون کار مسدودسازی دهانه بیش از ۱۰ تونل دستکند عمیق و خطرآفرین را به پایان برده اند و تلاش برای بستن بقیه تونل ها نیز در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رستمی گفت: نیروهای شرکت آلومینای جاجرم در بحث حفاطت از معدن آلبلاغ نیز به طور محدود همکاری می کنند.
وی با اشاره به زمانبر شدن اقدامات ایمیدرو برای حفاظت از معدن آلبلاغ، افزود: این امر سبب افزایش حضور مجدد حفاران و برداشت کنندگان غیرمجاز سنگ های سرب و روی از این منطقه معدنی شده است.

دهمین مرحله پاکسازی آلبلاغ
فرماندار اسفراین از تداوم عملیات پاکسازی منطقه خبر داد و گفت: دیروز در راستای اجرای مصوبه شورای تامین شهرستان، دهمین مرحله پاکسازی منطقه آلبلاغ از حضور سودجویان و برداشت کنندگان غیرمجاز به انجام رسید.
رستمی افزود: در این عملیات مشترک با کشف مناطقی از محل ذخیره و خرید و فروش غیرمجاز ذخایر معدنی در یکی از دره های منطقه، این ناحیه از حضور افراد سودجو، مواد معدنی و تجهیزات مستقر شده پاکسازی شد.
وی رستمی گفت: نیروی انتظامی شهرستان نیز از روزهای آینده با ایجاد ایست بازرسی در ورودی های منطقه آلبلاغ، به حفاظت از این منطقه کمک خواهد کرد.

معدن آلبلاغ اسفراین در ارتفاعات سخت گذر آلبلاغ و در محدوده پارک ملی زیست محیطی ساریگل، در شمال شرق این شهرستان قرار دارد.
تاکنون در هشت حادثه ریزش معدن در این منطقه ۶ نفر جان باخته اند و شماری از برداشت کنندگان غیرمجاز ذخایر معدنی سرب و روی این منطقه معدنی نیز مصدوم شده اند.
برداشت غیرمجاز از این معدن سرب و روی، که در منطقه ای با همین نام واقع است، از اواخر سال ۹۷ آغاز شده بود اما از بهار پارسال با هجوم سودجویان به این منطقه به طرز شگفت انگیزی افزایش یافت.
واقع شدن این معدن در منطقه حفاظت شده زیست محیطی ساریگل، موجب شده بود تا سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی در ثبت آن ناکام بماند ولی پارسال وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز مطالعات و اکتشافات اولیه بر روی این منطقه معدنی را برای ایمیدرو صادر کرد.  
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد.

برچسب‌ها اسفراین ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان شمالی کالای قاچاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسفراین ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان شمالی کالای قاچاق اسفراین ایمیدرو وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان شمالی کالای قاچاق معدن آلبلاغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از دستگیری سه حفار غیرمجاز در آمل، خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدرضا کردان، صبح امروز_دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنابرگزارش پایگاه یگان حفاظت میراث‌فرهنگی شهرستان آمل و در پی اخبار واصله از سوی میراث‌بانان افتخاری مبنی بر حفاری تعدادی افراد با هویت معلوم در ملک شخصی در منطقه امامزاده عبدالله، بلافاصله مأموران یگان حفاظت به‌همراه عوامل انتظامی با مجوز ورود از مقام قضائی به محل مورد نظر عازم شدند.

وی افزود: در بررسی محل اعلام شده یک مورد حفاری غیرمجاز مشاهده شد و مأمورین در این عملیات توانستند از متهمان آلات و ادوات حفاری کشف و ضبط کنند.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از دستگیری سه حفار غیرمجاز در این عملیات خبر داد و مطرح کرد: پس از دستگیری متهمان به همراه پرونده به‌منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح قضائی شدند.

کردان با تاکید بر اینکه طبق قانون، ساخت، خریدوفروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هرگونه دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور منوط به اخذ مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی کشور است، گفت: با هرگونه تبلیغ، خرید و فروش و استفاده از این دستگاه که به‌منظور کشف آثار و اموال تاریخی است، برخورد قانونی می‌شود.

کد خبر 751089

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • دستگیری متخلفان چرای غیرمجاز دام در منطقه شیدا
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده هلن