Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرعامل شرکت لیزینگ گردشگری از رشد بیش از 460 درصدی در تسهیلات پرداختی، رشد سودآوری و افزایش حجم عملیات در سال جهش تولید خبر داد.
به گزارش آریا به نقل از  روابط عمومی گروه مالی گردشگری، حسن کدخدا گفت: شرکت لیزینگ گردشگری موفق به تحقق بیش از 70 درصدی بودجه در 5 ماهه منتهی به مرداد ماه سال جاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به دستاوردهای  لیزینگ گردشگری در 5 ماهه امسال اشاره کرد و افزود: شرکت در این مدت بیش از 6500 درصد در سود خالص، بیش از 460 درصدی در پرداخت تسهیلات  و حدود 2000 درصدی در تعداد تسهیلات پرداختی نسبت به مدت مشابه سال قبل و همچنین بیش از 1000 درصدی سود خالص نسبت به کل سال 98 رشد داشت.
کدخدا همچنین کاهش هزینه ها اعم از مالی و عمومی اداری نسبت به بودجه را از دیگر دستاوردهای شرکت در دوره زمانی ذکر شده بیان کرد.
وی تنوع در حوزه عملیات لیزینگ و ارائه و اجرایی شدن طرح های مختلف را از جمله اقدامات انجام شده در سال جاری عنوان کرد و گفت: طرح تأمین مالی برای خرید خودروهای سواری نو و کارکرده، طرح تأمین مالی برایخرید خودروهای سنگین و نیمه سنگین و طرح ارائه تسهیلات خرید کالاهای بادوام در جهت حمایت از خانواده ها از جمله طرح ها است.
کدخدا افزود: طرح ارائه تسهیلات در حوزه تأمین ماشین آلات و تجهیزات اعم از صنعتی، ساختمانی، کشاورزی و معدنی در راستای حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان و طرح تأمین مالی در حوزه تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و طرح تأمین مالی برای خرید دفتر کار، مطب و دفاتر اداری نیز از دیگر طرح هایی است که همگی در راستای منویات مقام معظم رهبری و شعار جهش تولید بوده است.
کدخدا ادامه داد: امروزه تسریع در عملیات لیزینگ از مهمترین دغدغه های مشتریان است که با اجرایی شدن لیزینگ الکترونیک این مهم مرتفع خواهد شد. پیاده‌سازی لیزینگ الکترونیک در سال جاری از برنامه های شرکت لیزینگ گردشگری است.
شرکت لیزینگ گردشگری از شرکتهای گروه مالی گردشگری است و سهامداران عمده آن را بانک گردشگری و گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) تشکیل می دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گردشگری شرکت لیزینگ گردشگری طرح تأمین مالی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی با حضور وزیر اقتصاد
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن