Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیّر نیک اندیش تبریزی بالغ بر ۲ میلیارد تومان برای ساخت مسجد شمس آباد و ساختمان کانون فرهنگی هنری هزینه کرد.

«شیر محمّد عسگری» خیّر نیک اندیش و مسجد ساز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز اظهار داشت: هزینه در جهت احیای خانه خدا که اوّلیّه ترین زیرساخت فرهنگی و اجتماعی می باشد، از اهمّیّت ویژه ای برخوردار است و عین سرمایه گذاری قلمداد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خیّر نیک اندیش مسجد ساز گفت: مسجد در فرهنگ دینی، نهاد با اهمّیّتی است؛ چرا که کانون همه فعّالیّت های دینی، اجتماعی، اقتصادی و حتّی برای تصمیم گیری های مهمّ جامعه بوده است.

وی افزود: باعث افتخار است که شکل گیری، تداوم و حرکت انقلاب اسلامی ما نیز از مسجد شروع شده و پایه این نظام از مسجدی ها است. بنابراین سرمایه گذاری در این عرصه مطمئن ترین سرمایه گذاری می باشد.

عسگری افزود: برای داشتن جامعه ای نمونه باید عامل پیشرفت آن را شناخت و یقین دارم که آن نقطه غیر از مسجد نیست. بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) بر اساس همین شناخت، همواره بر اهمّیّت اجتماع و حضور فعّال در مساجد تأکید داشته و آن را موجب تقویت اسلام و نظام می دانستند.

وی ادامه داد: مقام معظّم رهبری (مدّ ظلّه العالی) نیز مسجد را یک پایگاه با اهمّیّت می شمارند و می فرمایند؛ «مسجد می تواند پایگاه همه کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی،انسان سازی، تعمیردل و تعمیردنیا و مقابله ی با دشمن و زمینه سازی برای ایجاد تمدّن اسلامی و بصیرت افزایی افراد همین مساجد می باشد».

عسگری در خصوص هزینه های صورت گرفته برای تکمیل مسجد و ساختمان کانون فرهنگی هنری شمس آباد گفت: ۲ میلیارد تومان برای مسجد کوی شمس هزینه شده که ۵۰۰ میلیون تومان آن را برای ساختمان کانون فرهنگی هنری بوده است.

این خیّر مسجد ساز گفت: مسجد کانون با اهمّیتی است به ویژه از این جهت که اداره آن به شیوه مردمی باشد؛ امام جماعت به عنوان محور کار و نمازگزاران در قالب هیئت امنا آن را اداره کند. البتّه نهادها و سازمان های فرهنگی و به طور اخص دولت نیز برای اینکه بتوانند از ظرفیّت مساجد استفاده کرده و در عین حال نیز کمک کننده در این مسیر باشند؛ باید با برنامه ریزی معیّن و در قالب تعریف شده ای از این ظرفیّت استفاده نمایند.

پایان پیام/698

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبریز شبستان تبریز اهم ی ت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود

ایسنا/تهران رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد شهرستان ورامین از افتتاح ۲ مدرسه خیر ساز خبر داد.

عابده مرادی رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد در گفت وگو با خبرنگار ایسنا (امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) از پروژه‌های عمرانی در دست اجرا برای توسعه مراکز آموزشی این بخش خبر داد و تصریح کرد: در کل کشور پروژه‌های خیرساز توسط افراد خیر با هدف نوسازی و بهسازی مدارس ساخته می‌شوند که این پروژه‌ها موفقیت آمیز هستند.

مرادی از پروژه‌های در دست اقدام تحت مدیریت خود اظهار کرد: با هدف محرومیت‌زدایی، مدرسه خیر ساز فریده اعرابی قلعه بلند در مهرماه ۱۴۰۲ افتتاح شده است.

این مسئول عنوان کرد: دبیرستان خیرساز ۳ کلاسه روستای هفت جوبه تا مهر ماه ۱۴۰۳ آماده می شود و دبستان ۳ کلاسه خیرساز مشارکتی فاطمه نوید در روستای نجف آباد ساخته و آماده بهره‌برداری است.

رئیس اداره آموزش و پرورش جوادآباد گفت: تفاهم‌های ساخت دبیرستان ۱۲ کلاسه خیرساز مشارکتی پسرانه شهید تات، تفاهم ساخت دبستان ۶ کلاسه خیرساز شهید موسوی روستای دمزآباد و تفاهم ساخت دبستان خیرساز ۳ کلاسه در روستای ظهیرآباد در حال پیگیری است.

مرادی عنوان کرد: تفاهم ساخت دبستان ۳ کلاسه خیرساز شهید اردستانی در روستای حسن آباد در حال انجام است.

رئیس اداره آموزش و پرورش بخش جوادآباد گفت: مدرسه کوه گچ روستای حسن آباد با مشکلاتی در روند ساخت این مدرسه بوجود آمد، در آذرماه گذشته با رفع موانع، پروژه احداث مدرسه شروع شده است.

وی گفت: این پروژه خیر ساز بوده که خیر به واسطه مشکلات پیش آمده، به خیر دیگری واگذار شد.

این مسئول تصریح کرد: انجام تفاهم با خیر مدرسه ساز، پروسه تایید مالکیت دولت بر ملک مورد نظر، فرایند تعیین مختصات برای نقشه‌برداری، طراحی سایت پلان، تخریب ساختمان اصلی، تخریب دیوارهای نا ایمن و بازدید مهندسان نوسازی مدارس استان برای تخصیص نقشه از اقدامات اولیه برای مدرسه روستای حسن آباد است.

مرادی گفت: خاک برداری کف زمین به تعداد ۷۰ کامیون که هفته‌ها طول کشیده است.

رئیس آموزش و پرورش جواد آباد ادامه داد: ساخت اتاقک نگهبانی، گودبرداری محل دیوارها، بتون مگ، کف شناژ دیوارها و جابجایی سایت پلان با توجه به وجود چاه قنات در ضلع غربی زمین مدرسه از دیگر اقدامات این مدرسه خیرساز است.

مرادی در پایان تصریح کرد: برای کودکان این روستا تا تکمیل شدن مدرسه سرویس تهیه شده که هزینه رفت و آمد سرویس با آموز ش و پرورش می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • دلیل مهدی چمران برای ساخت مسجد در تمام پارک‌های تهران | فیلم
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی