Web Analytics Made Easy - Statcounter

توسعه سریع فناوری و محدودیت های جدید در فعالیت های تجاری به خاطر همه گیری ویروس کرونا باعث شده کارمندان چینی مجبور شوند مهارت های فنی لازم را برای رقابت پذیر بودن یاد بگیرند.

به گزارش  پول نیوز به نقل از سی ان بی سی، با تسریع روند تغییر به سمت تجارت آنلاین به خاطر همه گیری ویروس کرونا، هر روز افراد بیشتری در چین به مشاغل مربوط به اقتصاد دیجیتال روی می آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طبق اطلاعات رسمی دولت چین، نرخ بیکاری در شهرهای این کشور در ماه جولای روی 5.7 درصد ثابت بوده است. اطلاعات اداره ملی آمار چین نشان می‌دهد نرخ بیکاری در این کشور در جولای نسبت به ماه قبل تغییری نداشته است، البته صحت این آمار همواره مورد تردید تحلیل‌گران بوده است.

 

طی اوج تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد چین در ماه فوریه، نرخ بیکاری در این کشور به بالاترین رقم یعنی 6.2 درصد رسید. تقاضا برای اشتغال به همراه بهبود شرایط اقتصادی در این کشور رو به افزایش است. برخی مشاغل انعطاف پذیر در حال رشد هستند و نقش مهمی در تثبیت اشتغال در چین داشته اند. ازجمله این مشاغل، تجارت الکترونیک با استفاده از تلفن همراه بوده است.

 

بسیاری در چین در مورد افزایش تقاضا برای دوره های آموزشی آنلاین برای کودکان و بزرگسالان صحبت می‌کنند. والدین چینی تحصیل فرزندانشان را در اولویت قرار می دهند و اجبار آنها برای ماه ها برخورداری از کلاسهای آنلاین باعث طولانی مدت شدن این عادت می شود. با وجود مهار گسترش ویروس کرونا در چین و برگزاری حضوری بسیاری کلاس ها، هنوز هم دوره های آنلاین طرفداران بسیاری دارد.

 

توسعه سریع فناوری و محدودیت های جدید در فعالیت های تجاری به خاطر همه گیری ویروس کرونا باعث می شود کارمندان مجبور شوند مهارت های فنی را برای رقابت پذیر بودن یاد بگیرند.

 

با توجه به اینکه همه گیری ویروس کرونا میلیون‌ها نفر را مجبور کرده در خانه بمانند و فعالیت فروشگاه ها را محدود کرده ، فروش مستقیم به مصرف کنندگان از طریق ویدیوهای زنده در چین افزایش یافته است.

 

کریس سان، موسس و مدیر عامل شرکت «رید ابراود» که دوره های آموزشی مدیریت ثروت را در چین برگزار می کند طی مصاحبه ای گفت شرکتش در سال جاری به استراتژی ویدیو های کوتاه روی آورده است تا بتواند مشتریان خود را افزایش دهد. وی قصد دارد 10 نیروی کار دیگر به 50 تا 60 کارمند فعلی خود اضافه کند.

خرده فروشی در چین 1.1 درصد در ماه جولای نسبت به سال قبل کاهش داشت ولی 0.85 درصد نسبت به ماه ژوئن افزایش یافته بود. خرده فروشی آنلاین در چین 9 درصد در 7 ماه اول سال جاری میلادی نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز دولت چین کروناویروس اقتصاد چین آموزش انلاین همه گیری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • ببینید | اولین واکنش معاون ابراهیم رئیسی به خبر فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه