Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهادکشاورزی شهرستان چابهاربا بیان این مطلب که کل مبلغ غرامت در نظر گرفته شده ۱۵۶ میلیارد و ۷۴۴ میلیون ریال است گفت: مبلغ ۱۳۲میلیارد و۲۷۲ میلیون و۴۰۰ هزار ریال ازکمک های بلا عوض به حساب بانکی خسارت دیدگان واریز شده و مابقی تا پایان ماه جاری به حساب بهره برداران خسارت دیده واریز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورالدین میرلاشاری افزود: بمنظور جبران خسارت وارده به بخش کشاورزی در اثر سیل دیماه سال گذشته پس از بازدیدهای میدانی و بررسی های کارشناسان، برای ۱۶۳۲ فقره پرونده بهره بردار جهت دریافت غرامت تشکیل گردید که تعداد ۹۷۷فقره پرونده پس از تائید نهایی به دفتر استان جهت پرداخت خسارت ارسال گردید که از این تعداد ۸۳۵ فقره پرداخت نقدی و تعداد ۱۴۲ پرونده درحال تکمیل و درشرف پرداخت خسارت می باشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان چابهار تصریح کرد: از دیگر خدمات ارائه شده بعد از حادث شدن سیل توزیع ۲۰۰ تن نهاد دامی رایگان، لایروبی ۳۳۵ حلقه چاه و زهکش، بازسازی و احداث ۳۷ کیلومتر جاده دسترسی بین مزارع، مرمت بندسارها درسطح ۲۱۳ هزار متر مکعب، توزیع ۲۲۰۰ متر لوله انتقال آب در راستای احیای منابع آبی کشاورزان مناطق سیل زده علاوه بر پرداخت نقدی و کمک های بلا عوض بوده است .

وی افزود: خدمات ارائه شده و پرداخت کمک های بلاعوض به بهره برداران حوزه کشاورزی و دامداری در سیل دیماه سال گذشته حدود ۲۰۴ میلیارد ریال می باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد كشاورزي سیلاب پرداخت غرامت سيستان و بلوچستان چابهار استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۴۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره‌های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل‌های واقع در جاده‌ها و جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در شهر‌ها از جمله اهداف طرح‌های پیشگیری از سیل است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد، اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

او با بیان اینکه مطالعات این طرح‌ها انجام شده  افزود: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده، اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت تأثیر وقوع سیل است.

او تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح‌ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت‌های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

 به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت نیز شدت بارش‌های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده‌ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • خبری خوب برای خسارت دیدگان بخش مسکونی در یزد
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • خسارت ۵۲ میلیارد تومانی سیل به اردستان
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان