Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@20:00:10 GMT

آقای علیخانی، بازی با جان کودکان هنر نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۰۴۴۲۰

آقای علیخانی، بازی با جان کودکان هنر نیست

این‌که در یک برنامه استعدادیابی مثل «عصر جدید»، شرکت کننده‌ای، اجرای خود را با حضور اعضای خانواده و فرزندانش یا کمک آن‌ها، روی صحنه انجام دهد، امری عادی است؛ ولی این‌که کودکان کم سن و سال را در کاری خطرساز مشارکت دهد، مسئله‌ای نیست که بتوان آن را پذیرفت. 

در برنامه «عصر جدید» که شامگاه دوشنبه ۲۷ مرداد روی آنتن رفت، شرکت کننده‌ای، توانایی خود را در متعادل نگاه داشتن اجسام بزرگ و کوچک روی دهانش به نمایش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی عمده از برنامه او، با استفاده از نردبان‌های مختلف انجام شد. تا آن‌جای کار که این شرکت کننده به تنهایی در حال اجرا بود، هیچ مشکلی وجود نداشت، ولی وقتی او از پسر کوچکش خواست تا روی نردبان مرتفع که تعادل پایداری نداشت برود، برنامه از حالت سرگرمی خارج شد. بی‌تابی رویا نونهالی در دیدن این صحنه خطرناک و واکنش‌های عصبی بشیر حسینی و دیگر داوران، نشان می‌داد قرار دادن یک کودک در این موقعیت، چقدر غیرعادی و نامعمول است. 

همه برنامه‌های استعدادیابی در جهان که «عصر جدید» هم به تقلید از آن‌ها ساخته شده است، گاه‌بگاه شاهد حضور کودکان روی صحنه هستند که به تنهایی یا همراه با بزرگ‌ترها، برنامه‌ای را عرضه می‌کنند. آواز خواندن، نوازندگی، نقش‌آفرینی، تردستی، استندآپ کمدی یا هر اجرای سرگرم کننده دیگر، می‌تواند بستری برای هنرنمایی بچه‌ها باشد، ولی خط قرمز همه آن‌ها بی‌خطر بودن آن برنامه برای کودکان است. برای حضور در اجراهای خطرناک، نخستین شرط شرکت کننده، داشتن حداقل سنِ ۱۶ سال (برخی کشورها دست کم ۱۸ سال)  است، چرا که کم‌تر از این، دوره کودکی شمرده می‌شود و به دلیل آن که فرد به سن درک کامل و تصمیم‌گیری نرسیده است، اجازه حضور نمی‌یابد. 

شاید احسان علیخانی که تقریبا همه‌کاره «عصر جدید» است، مدعی شود چون شرکت‌کننده، پدرِ آن کودک بوده است، این اجرا مشکلی نداشته یا این‌که تهیه‌کنندگان برنامه، از تسلط او بر کارش و صدمه ندیدن پسربچه مطمئن بوده‌اند که این دو استدلال، هرگز پذیرفتنی نیست. چرا که اجرای چنین نمایشی در رسانه رسمی کشور، بدون در نظر گرفتن حقوق کودکان، خلاف اصول اخلاقی و حرفه‌ای برنامه‌سازی تلویزیونی است. 

برنامه پُر بیننده‌ای چون «عصر جدید»، نمی‌تواند با هیچ برهان و استدلالی، برای در خطر قرار دادنِ جان و سلامتی بچه‌ها، بهانه بتراشد، چرا که در این صورت، بی‌توجهی به حقوق کودکان را مشروعیت می‌بخشد و استفاده ابزاری از آن‌ها برای جذب و جلب بیننده بیشتر را توجیه می‌کند. 

۵۷۵۷

کد خبر 1422956

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برنامه عصر جدید احسان علیخانی شبکه سه سیما کودکان شرکت کننده عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۴۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

تیرماه امسال رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران برگزار می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبرداد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن درنظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا باتوجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: درحال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستورکار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گزاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران باحضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه