Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، در قالب این تفاهمنامه که به امضای محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و  فرشاد مقیمی مدیرعامل شرکت گروه صنعتی ایران خودرو رسیده است، این بانک در راستای کمک به جهش تولید، ۱۴ پروژه خودکفایی در ساخت قطعات خودرو را در چارچوب ضوابط و مقررات جاری بانک، تامین مالی خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، اعتبار زمانی این تفاهمنامه سه سال شمسی تعیین شده است و با توافق طرفین برای سال یا سال های بعد قابل تمدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در جلسه‌ای که با حضور  فرشاد مقیمی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو،  بیات معاون وزیر و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و جمعی از قطعه سازان کشور برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در جلسه ای با نام نهضت ساخت داخل، اظهار داشت: هدف بانک ملت در این تفاهمنامه، حمایت از جهش تولید، کمک به افزایش تولیدات داخلی و خودکفایی در تولید قطعات خودرویی است.

وی با بیان این نکته که بانک ملت تاکنون تفاهمنامه های زیادی را با سازمان‌ها و نهادهای مختلف امضا کرده است، این تفاهمنامه را از تفاهمنامه های مهم و باارزش خواند که نتایج مثبت و موثری را برای کشور در شرایط جنگ اقتصادی به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: اگر بتوانیم در این شرایط سخت که مورد حمله همه جانبه اقتصادی قرار داریم، چند کار بزرگ انجام دهیم اثرات و ارزش آن بسیار بالاتر از انجام چنین کاری در شرایط عادی خواهد بود.

وی با بیان این نکته که حمایت از تولید باید یک کار همیشگی باشد و به یک سال خاص نباید محدود شود، اضافه کرد: این حمایت نیز با تامین نقدینگی واحدهای تولیدی امکان پذیر است و بانک ها در این زمینه نقش نخست را ایفا می کنند.

 بیگدلی، از بانک ملت به عنوان یکی از بانک های بزرگ، موثر و با توان بالای مالی در کشور یاد کرد و افزود: بانک ملت با تمام وجود از خودکفایی و ساخت قطعات خودرویی در داخل کشور حمایت می کند تا بدین ترتیب از خروج ارز از کشور نیز جلوگیری کند.

وی خطاب به قطعه سازان گفت: شما در شرایط جنگ اقتصادی، با تولید قطعات خودرو جهاد اقتصادی انجام می دهید و مطمئن باشید که بانک ملت نیز در کنار شما خواهد بود و آمادگی کامل دارد تا پروژه های طراحی شده را تامین مالی کند.

مدیرعامل بانک ملت، ایجاد اشتغال و جلوگیری از خروج ارز را مهم تر از سودآوری برای بانک در این تفاهمنامه خواند و ادامه داد: چنانچه مدارک لازم به سرعت به بانک ارائه شود، پرداخت تسهیلات نیز در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.

به گفته وی، هر پروژه ای که در این زمینه راه اندازی و باعث خودکفایی کشور در ساخت قطعات خودرویی شود، شکستی برای دشمن در جنگ اقتصادی، محسوب خواهد شد.

وی اضافه کرد: تصمیم ما بر حمایت از پروژه های معرفی شده در این زمینه است بنابراین بانک همکاری کامل را با قطعه سازان انجام خواهد داد.

 بیگدلی گفت: علاوه بر این، چنانچه پروژه بزرگ تری هم با بازگشت دیرتر سرمایه وجود داشته باشد، شرکت تامین سرمایه بانک ملت می تواند آن را  از طریق بازار سرمایه، تامین مالی کند.

وی تاکید کرد: در فاز نخست، ۱۰۰۰ میلیارد تومان در قالب تفاهمنامه به قطعه سازان پرداخت خواهد شد ولی اگر پروژه ها با سرعت مورد نظر بانک و به صورت مطلوب به پیش برود، بانک آمادگی دارد که این مبلغ را ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز افزایش دهد.

 فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز در سخنانی با قدردانی از بانک ملت بابت انعقاد تفاهمنامه و تقبل پرداخت تسهیلات بلندمدت به قطعه سازان، هدف از انعقاد این تفاهمنامه را تامین مالی پروژه های حوزه ساخت داخل عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد که خیر و برکت این کار به تمام مردم ایران و دست اندرکاران عرصه تولید در کشور برسد.

وی با اشاره به نیاز ۶ هزار میلیارد تومانی ایران خودرو برای ساخت قطعات داخلی، تصریح کرد: با فراهم شدن این مبلغ، تا دو سال آینده ۶۰۰ میلیون دلار کاهش ارزبری را در تولید قطعات خودرو شاهد خواهیم بود.

به گفته مقیمی، حمایت بانک ملت از قطعه سازان باعث ایجاد اشتغال و برقراری امنیت اجتماعی خواهد شد  و لبیکی به فرمان مقام معظم رهبری در حمایت از جهش تولید در کشور است.

 بیات، معاون وزیر و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هم با قدردانی از بانک ملت به دلیل مشارکت در این طرح، اظهار داشت: در این طرح قرار است محصولاتی تولید شود که قبلا در کشور تولید نمی شده است بنابراین باعث قطع وابستگی به خارج از کشور و در عین حال جهش تولید و ایجاد اشتغال در کشور می شود.

وی با بیان این نکته که تمامی قطعه سازان حاضر در جلسه از اهلیت و ظرفیت برای بازپرداخت تسهیلات دریافتی برخوردارند، تضمین خرید محصولات این شرکت ها را از سوی ایران خودرو به مدت پنج سال باعث تداوم استقلال و خودکفایی در ساخت این محصولات عنوان کرد.

 بیات اظهار امیدواری کرد که امضای این تفاهمنامه، مقدمه ای برای جهش بیشتر و تولید قطعات خودرویی بیشتری در داخل کشور باشد.

پیرمحمدی، مدیرعامل شرکت ساپکو هم با قدردانی از بانک ها به ویژه بانک ملت که حمایت از تولید داخل را به عنوان یک هدف تعریف کرده است، گفت: مشارکت بانک ملت در این طرح، کمک بزرگی به اشتغال زایی در کشور خواهد بود.

وی با بیان این نکته که ۱۹ شرکت برای دریافت تسهیلات کوتاه مدت به ارزش ۵۵۷ میلیارد تومان به بانک ملت معرفی شده است که در مدت کوتاهی ۱۹۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده و این کار در شرایط تحریم و کمبود نقدینگی، کمک بزرگی به قطعه سازان بوده است.

مدیرعامل ساپکو تاکید کرد: در بخش تسهیلات بلندمدت هم به ۴.۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای پروژه ها نیاز داریم که تعدادی از شرکت های قطعه ساز را برای این پروژه ها به بانک ملت معرفی کرده ایم که در مرحله اعتبارسنجی است.

به گفته وی، ۴۰ درصد کاهش ارزبری برنامه ریزی شده یعنی ۱۱۰ میلیون یورو از ۲۴۴ میلیون یورو، از طریق پروژه هایی است که با حمایت مالی بانک ملت در حال انجام است.

در این جلسه، قطعه سازان نیز از همکاری بانک ملت با این شرکت ها در زمینه اعطای تسهیلات و ارائه خدمات بانکی، ابراز رضایت کردند.

در این جلسه، محمود اخلاقی، سیدابوطالب دیبایی و عباس جعفرلو معاون مدیرعامل، محسن مقدسی و علی اکبر صابریان مدیران امور و محسن شجاع مدیر شعب منطقه چهار تهران، مدیرعامل بانک ملت را همراهی می کردند.

پربیننده ترین جدیدترین فهرست دریافت کنندگان ارز دولتی و نیمایی خرید دسته چک برای پولشویی اوراق سلف نفتی چه کارکردی در عملیات بانکی دارد؟ مسدودی حساب‌های مشتریان فاقد کد شهاب از ابتدای شهریورماه سهام یکی از شرکت‌های ارزنده بانک تجارت به‌زودی در بورس عرضه می‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران خودرو بانک ملت تسهیلات خودروسازی صنعت خودرو تولید داخل فرشاد مقیمی نهضت ساخت داخل قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تولید قطعات خودرو مدیرعامل بانک ملت قطعات خودرویی میلیارد تومان قطعه سازان ایران خودرو بانک ملت ساخت قطعات تامین مالی جهش تولید خواهد شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند، تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی، ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند، سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود، جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند، سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که دو روز پیش بانک جهانی گفته بود که این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تایید کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت