Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون سردار جلالی در مورد اهمیت تاسیسات تولید انرژی در کشور و تمهیدات و مخاطرات مربوط به آن‌ها ازسوی دشمن که به روش‌های متنوع و جدید دنبال می‌شود توضیحاتی ارائه دادند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مالک شریعتی در تشریح جلسه عصر امروز(سه شنبه 28 مردادماه) کمیسیون انرژی مجلس از حضور سرتیپ پاسدار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به منظور مروری بر رویدادهای مهم حوزه انرژی و بررسی گزارش‌های واصله و طرح‌های ارجاعی و بررسی مسائل مهم حوزه انرژی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سردار جلالی در مورد اهمیت تاسیسات تولید انرژی در کشور و مخاطرات مربوط به آن‌ها ازسوی دشمن که به روش‌های متنوع و جدید دنبال می‌شود توضیحاتی ارائه دادند.

به گفته وی ضرورت آمادگی مربوط به اقدامات پدافند غیرعامل در تاسیساتی همچون پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها، مخازن نفت و گاز، اهمیت عسلویه، پارس جنوبی و دیگر تاسیسات -که زیرساخت گازی دارند-، وجود مخازن پرخطر نزدیک شهرها که انتقال آن‌ها به مراکز کم جمعیت ضرورت دارد و اهمیت ایجاد پراکندگی در تاسیسات حساس ازجمله موضوعات مطروحه در این جلسه به شمار می‌آیند.

شریعتی با بیان اینکه تغییرات اقلیمی  موضوعی است که برخی از کشورها به آن پرداخته‌اند، افزود: ضرورت تشکیل پنج منطقه نفتی با فرماندهی واحد، اشاره به خطر ریز پرنده‌ها برای تاسیسات، محصولات خارجی ناامن مانند محصولات زیمنس در مقطعی در لیست سیاه قرارداده شدند و راه اندازی آزمایشگاه شناسایی آلودگی آب در پنج استان از دیگر موضوعات مورد بررسی در این جلسه هستند.

همچنین باید وابستگی به اینترنت، انجام رزمایش‌ها در مورد قطع آن و صدماتی که به سیستم‌های خدمات وارد می‌شود، ضرورت انجام مانورهای شیمیایی، نیاز به طراحی تنوع سبد انرژی برای جلوگیری از ایجاد بحران، ضرورت پرداختن به فضای سایبری را باید به جمع موضوعات مطرح شده افزود.

وی به برخی از پیشنهادات سازمان پدافند غیرعامل در حوزه انرژی اشاره کرد و افزود: فعال شدن شورای عالی انرژی برای آمادگی در بحران‌ها، ایجاد لایه‌های موازی برق، ساماندهی مراکز پرخطر و انتقال آن‌ها به بیرون شهرها، تامین برق از منابع هسته‌ای، نیاز به دیپلماسی فعال در حوزه انرژی، ایجاد پالایشگاه‌های کوچک، تجارت برق با همسایگان و... ازجمله این پیشنهادات هستند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس سازمان پدافند غیرعامل پیشنهاداتی نیز در حوزه صنعت هسته ای ارائه کرد، توضیح داد: کاهش دسترسی‌های گسترده و خارج از تعهد بازرسان آژانس، بازگرداندن صنعت هسته‌ای از لحاظ فنی به قبل از برجام، ایجاد ردیف بودجه برای پدافند مراکز هسته ای و... ازجمله این پیشنهادات هستند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس کمیسیون انرژی کمیسیون پدافند غیرعامل حوزه انرژی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۲۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳ با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتور‌های تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات افتخارآمیز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تحرکات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است