Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله فوربس به نقل از کارشناسان و با نزدیک شدن به کنوانسیون ریاست جمهوری جمهوریخواهان می‌نویسد، هنوز دونالد ترامپ برای روکردن برگ معاون اول جدید فرصت دارد.

به گفته کارشناسان، ترامپ می‌تواند با جایگزین کردن هیلی به جای پنس بازی انتخاباتی را تغییر دهد و همچنین می‌تواند برای اولین بار در تاریخ آمریکا یک زن را به عنوان معاون اول رییس جمهوری انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ماه مارس (اسفند) شبکه سی ان ان پیش بینی کرد که در جولای (تیر) سال جاری دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا با کنار گذاشتن مایک پنس، نیکی هیلی سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل را جایگزین وی می‌کند.

"پال بگالا" مشاور بیل کلینتون رییس جمهوری اسبق آمریکا در آن زمان گفت: رخ دادن این اتفاق پیش بینی نیست بلکه حتما ترامپ این کار را خواهد کرد.

جو بایدن کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا، هفته گذشته به طور رسمی اعلام کرد کامالا هریس را برای معاون اولی خود در این دور از رقابت‌ها برگزیده است که در همان دقایق نخستین، مورد استقبال طیف‌های گسترده‌ای از شخصیت‌های دموکرات قرار گرفت.

نیکی هیلی و کاملا هریس شباهت‌هایی با هم دارند از جمله این که والدین هر دو ریشه‌های هندی دارند. نیکی هیلی در ۲۰ ژانویه ۱۹۷۲ در بامبرگ، کارولینای جنوبی در یک خانواده هند متولد شد.

والدینش مهاجرانی از پنجاب، هند بودند. کامالا هریس متولد سال ۱۹۶۴ از کالیفرنیا است. مادر او مهاجری از هند و پدر او اهل جامائیکا بودند.

هیلی نخستین فرماندار زن کارولینای جنوبی از منتقدان برجسته ترامپ پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ بود. ترامپ در ژانویه سال ۲۰۱۷ (دی ۹۵)، وی را به عنوان سفیر خود در سازمان ملل متحد منصوب کرد و هیلی تا پایان سال ۲۰۱۸ مشغول خدمت در این سمت بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجله فوربس پارسی خبر معاون ترامپ کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد