Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@14:37:17 GMT

ارائه گواهی صرفه‌جویی برای استخراج رمز ارز

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۴۰۱۹

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر گفت: متقاضیان می‌بایست مدارک مورد نیاز را حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 31 شهریور سال جاری از طریق درگاه اینترنتی ثبت مکاتبات اداری به شرکت توانیر ارسال کنند.

رجبی مشهدی با بیان اینکه این فراخوان منتشر شده و صنعت برق از هرگونه همکاری در این زمینه استقبال می‌کند، تصریح کرد: بر اساس این طرح، در ازای سرمایه‌گذاری صورت پذیرفته، معادل انرژی الکتریکی صرفه‌جویی شده در طول عمر طرح (حداکثر به مدت 10 سال) گواهی صرفه‌جویی قابل انتقال به غیر و همچنین قابل معامله در بورس انرژی به سرمایه‌گذار ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: گواهی صرفه‌جویی، قابل تخصیص به تمامی کاربری‌های رایج از جمله استخراج رمز ارزهاست که در صورت استفاده، باعث کاهش چشمگیر هزینه‌های استخراج و افزایش سودآوری برای فعالان حوزه استخراج رمز ارزها خواهد بود.

سخنگوی صنعت برق گفت: جزئیات کامل این طرح در پایگاه اینترنتی شرکت توانیر منتشر شده و برای عموم مردم قابل دسترس است.

بر پایه این گزارش، وزارت نیرو چندی پیش دستورالعملی را منتشر کرد که بر اساس آن شرکت توانیر موظف شده است با هدف ایجاد شفافیت و فراهم نمودن فرصت‌های برابر برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در طرح‌های بهینه‌سازی انرژی الکتریکی و همچنین اولویت بخشی به فرصت‌های برتر بهینه‌سازی، علاوه بر اطلاع‌رسانی، تمهیدات لازم و بسترسازی مناسب برای اجرایی شدن طرح‌های بهینه‌سازی را انجام دهد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد

به‌نظر می‌رسد HTC روی گوشی جدیدی کار می‌کند که احتمالاً به‌زودی عرضه خواهد شد. این گوشی در گیک‌بنچ رؤیت شده و گواهی بلوتوث SIG را دریافت کرده است.

گوشی جدید اچ‌تی‌سی شناسه‌ی 2QDA100 را دارد و احتمالاً جانشین U23 خواهد بود؛ بنابراین، می‌توان حدس زد که با نام U24 یا U24 Pro معرفی شود. گوشی جدید HTC در بخش تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای گیک‌بنچ به‌ترتیب امتیاز ۱٬۰۹۵ و ۳٬۰۰۶ را کسب کرده است.

انتظار می‌رود که گوشی ۲۰۲۴ اچ‌تی‌سی به تراشه‌ی اسنپدراگون ۷ نسل ۳ مجهز باشد که پردازنده‌ی مرکزی ۸ هسته‌ای و گرافیک Adreno 720 در آن قرار دارد. این گوشی احتمالاً ۱۲ گیگابایت رم خواهد داشت و سیستم‌عامل اندروید ۱۴ را اجرا خواهد کرد.

گوشی HTC مدل U23 از تراشه‌ی اسنپدراگون ۷ نسل ۱ استفاده می‌کرد؛ بنابراین، انتظار داریم که سری U24 عملکرد بهتری داشته باشد. گواهی Bluetooth SIG تأیید می‌کند که این دستگاه از بلوتوث ۵٫۳ پشتیبانی می‌کند.

مشخصات کامل گوشی جدید HTC هنوز اعلام نشده‌اند؛ اما احتمالاً این محصول شباهت‌های بسیاری با نسل قبل خود خواهد داشت؛ مانند نمایشگر ۶٫۷ اینچی اولد با وضوح +FHD و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و مقاومت در‌برابر گرد‌و‌غبار و آب با استاندارد IP67.

باتری U24 ممکن است پرظرفیت‌تر از باتری ۴٬۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی موجود در سری U23 باشد. درحال‌حاضر، جزئیاتی درباره‌ی قیمت گوشی جدید اچ‌تی‌سی و زمان عرضه‌ی آن موجود نیست.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم