Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت بهداشت، محسن فرهادی درباره نظارت بهداشت محیط بر کلیه مراحل برگزاری کنکور سراسری بیان کرد: بعد از اینکه تاریخ برگزاری کنکور قطعی شد، جلسه‌های کارشناسی مستمر با سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شده و پروتکل ویژه برگزاری کنکور سراسری را به طور مشترک تهیه و تدوین کردیم. مهم‌ترین تفاوتی که پروتکل کنکور سراسری با کنکورهای قبلی ارشد، دکتری و آزمون‌های آموزش و پرورش دارد این است که فاصله داوطلبان در جهت‌های طولی و عرضی از ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ به ۱.۸ متر ارتقا یافت.

وی افزود: تفاوت دیگر این است که حجم ظرفیت حاضران در کنکور به ۲۰ درصد ظرفیت کلّی کاهش یافت. یعنی در یک سالن ۱۰۰ نفره فقط ۲۰ داوطلب مستقر می‌شوند که با شرط لازم الاجرای ۱.۸ متر فاصله بین داوطلبان انجام خواهد شد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نکته مهم دیگر در مورد کنکور سراسری امسال این است که سازمان سنجش حوزه‌های را افزایش داده است. بدین ترتیب ظرفیت پذیرش سالن‌ها کاهش یافت و چون این حوزه‌ها از قبل پیش بینی نشده بود، تصمیم بر آن شد از وزارت ورزش و دستگاه‌های دیگر فضاهایی را استفاده کنند. مثلا مصلای تهران هم به مجموعه‌ های برگزاری کنکور سراسری اضافه شد.

فرهادی اظهار کرد: اسامی مکان‌های برگزاری کنکور سراسری را در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار دادیم؛ همکاران بهداشت محیط در سراسر کشور بر اساس ابلاغیه معاون بهداشت وزارت بهداشت موظفند قبل، حین و بعد از برگزاری کنکور طی چهار روز برگزاری آن، نظارت‌های لازم را انجام دهند. این نظارت‌ها شامل بازرسی مکان‌های برگزاری کنکور سراسری، بررسی تهویه مکان‌های برگزاری، بررسی رعایت فاصله گذاری داوطلبان، ضدعفونی و گندزدایی محیط خواهد بود.

وی افزود: حین برگزاری نیز در هر چهار روز، اسامی بازرسان به سازمان سنجش اعلام شده که در روز برگزاری کنکور هم در محل حضور داشته باشند و هم بر آب شرب سرویس‌های بهداشتی و سایر موارد مرتبط با پروتکل‌های بهداشتی مانند ضدعفونی، دفع پسماند و زدن ماسک نظارت داشته باشند.

فرهادی گفت: هم سازمان سنجش و هم همکاران ما تجربه برگزاری کنکورهای قبلی شامل دکتری، دستیاری، کارشناسی ارشد غیر پزشکی و ارشد علوم پزشکی را دارند. همچنین تجربه سمپاد و آزمون‌های مختلف دیگر نیز وجود دارد که به بهتر برگزار شدن کنکور سراسری کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: این‌ کنکور سراسری حدود یک میلیون و چهارصد هزار داوطلب دارد و محدوده سنی کمتری نسبت به داوطلبان آزمون‌های دیگر دارند. تعداد زیادی از آنها تازه فارغ التحصیل شده و حدود دو، سه هفته پیش در شرایط کرونا در آزمون شرکت داشته‌اند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: همه داوطلبان باید در استفاده از ماسک، ضدعفونی کردن دست‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی همکاری کنند.

وی اظهار کرد: زمان برگزاری این کنکور برای اولین بار دو برابر شده و داوطلبان پیش از برگزاری کنکور در سامانه خوداظهاری سازمان سنجش و معاونت بهداشت وزارت بهداشت وضعیت سلامتی خود را اعلام می‌کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کنکور 99 مکانیسم ماشه جعفر سرقینی محمدرضا شجریان آیت الله تسخیری کنکور سراسری ویروس کرونا وزارت بهداشت بهداشت محیط برگزاری کنکور کنکور 99 مکانیسم ماشه جعفر سرقینی محمدرضا شجریان آیت الله تسخیری برگزاری کنکور سراسری وزارت بهداشت سازمان سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۴۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،، عبدالرسول پورعباس امروز در حاشیه مراسم نکوداشت اساتید نمونه کشوری در گفتگو با خبرنگاران در مورد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در اردیبهشت گفت: کنکور ۱۴۰۳ یکی از ایمن‌ترین آزمون‌های سراسری بود و یا صحت کامل برگزار شد واقعاً مردم خیلی خوب با سازمان سنجش همراهی کردند و فریب بازی شبکه‌های زیرزمینی را که داوطلبان را اغفال می‌کنند، نخوردند.

وی ادامه داد: در مجموع ۲۵ مورد تقلب در ابتدای جلسه آزمون روز پنجشنبه صبح (۶ اردیبهشت) شناسایی شد که داوطلبان تلاش کرده بودند دستگاه‌های الکترونیکی با خود داخل جلسه ببرند و در لحظه شناسایی شدند.

پورعباس گقت: این دستگاه‌ها در حد دستگاه‌های جاسوسی و پیچیده بود ولی تلاش‌های ما در مسیر اعمال امنیت به ثمر نشست. این افراد به نیروی پلیس امنیت تحویل شدند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بدون اشاره به که این داوطلبان از کدام شهرستان‌ها یا استان‌ها بودند یا جنسیت داوطلبان متقلب نیز گفت: این افراد به هیات‌های بدوی و هیات‌های تجدید نظر ارجاع می‌شوند و معمولاً برای این داوطلبان محرومیت کمتر از ۵ سال نداریم.

وی در مورد زمان برگزاری مجدد آزمون سراسری نوبت اول برای آن دسته از داوطلبان سیل‌زده روز پنجشنبه گذشته نیز توضیح داد: آزمون فقط صبح روز پنجشنبه برای ابن شهرستان دوباره برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده اعلام شد
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده
  • برگزاری مجدد کنکور در زیرکوه
  • برگزاری کنکور برای داوطلبان سیل‌زده ۲۱ اردیبهشت ماه
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد/ اعلام زمان برگزاری نوبت اول کنکور
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد