Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@03:17:35 GMT

برنامه هفتم توسعه نیازمند مطالعات پشتیبان است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۶۴۳۷

برنامه هفتم توسعه نیازمند مطالعات پشتیبان است

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، پنجاه و سومین نشست معاونان آموزشی دانشگاه‌ها با حضور منصور غلامی وزیر علوم، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان و نسرین نورشاهی رئیس موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی 28 مرداد 1399 به صورت مجازی در محل وزارت علوم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورشاهی با اشاره به همکاری دانشگاه‌ها در انجام مطالعات پشتیبان برنامه هفتم توسعه آموزش عالی اظهار کرد: در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه آموزش عالی و با توجه به جایگاه موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی به عنوان پشتیبان فکری وزارت علوم و همچنین ماموریت‌های جدید محوله به موسسه، سعی داریم که مطالعات پشتیبان این برنامه را انجام دهیم.

وی با اشاره به محورهای اصلی این مطالعات افزود: در این خصوص می‌توان به مواردی از قبیل بررسی و مرور ۶ برنامه توسعه آموزش عالی، اهم چالش‌های برنامه ششم توسعه و ایده‌ها، طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی برای برنامه هفتم اشاره کرد. این موسسه با استفاده از ظرفیت‌های موجود نظیر کارگروه برنامه هفتم توسعه آموزش عالی، میز آینده‌پژوهی و کنسرسیوم دانشگاه پژوهی، نسبت به انجام مطالعات پشتیبان این برنامه اقدام می‌کند.

نورشاهی افزود: در حال حاضر طرح‌هایی نظیر پایش تجربیات اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها درخصوص آموزش الکترونیکی در مرحله طراحی و جلب حمایت و مشارکت دانشگاه‌ها قرار دارد.

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در ادامه گفت: همچنین در این موسسه، طرح رصد اشتغال فارغ التحصیلان با همکاری دانشگاه‌ها در حال اجراست و طرح سنجش وضعیت آموزش مهارت‌های شغلی و اشتغال پذیری در بخش پایلوت و اطلاع‌رسانی به دانشگاه‌ها قراردارد.

انتهای پیام/

367 / 320 معاونان آموزشی دانشگاه ها موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاونان آموزشی دانشگاه ها موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برنامه هفتم توسعه توسعه آموزش عالی مطالعات پشتیبان وزارت علوم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مجلس شورای اسلامی در بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان از افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه خبر داد. 

سید محمد پاکمهر در حاشیه آیین محوری نکوداشت شوراهای اسلامی شهر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در مجلس یازدهم برای پایدار کردن درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها یک درصد به عوارض ارزش افزوده اضافه شد و به ۱۰ درصد رسید. 

وی بیان کرد: این افزایش سبب اضافه شدن ۶۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان می‌شود که در سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این محل افزایش بسزایی دارد. 

وی گفت: پایدار کردن درآمد شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، تخصیص قیر رایگان به آنها و همچنین فروش اوراق اسلامی از اقداماتی محسوب می شود که مجلس برای حمایت از شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به ویژه در مناطق کم جمعیت اما محروم انجام گرفته است.

پاکمهر بیان کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور سالانه می‌توانند تا سقف ۳۲ هزار میلیارد تومان از اوراق استفاده کنند که کمکی ویژه به آن‌ها محسوب می‌شود.

این عضو مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ماده چهارم الحاقی برنامه هفتم، تشکیل اتحادیه شهرداری‌ها به عنوان یک تشکل صنفی قید شده است تا آنها بتوانند موضوعات مرتبط با خود به ویژه مطالبات را به صورت خاص پیگیری کنند.

وی اظهار کرد: در ماده پنجم الحاقی نیز حضور عضو شورای عالی استان‌ها در شوراهای عالی معماری، محیط زیست، گردشگری، حمل و نقل، راه و... درج شده هست تا جایگاه واقعی آن‌ها تقویت شود.

برقراری فوق‌العاده خاص با ضریب نیم درصد با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی همچنین از تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان به منظور برقراری فوق العاده خاص کارکنان وزارت بهداشت با ضریب نیم درصد خبر داد.

پاکمهر گفت: اجرای فوق العاده خاص برای نیروهای وزارت بهداشت از جمله مهمترین مطالبات این قشر بوده که سبب افزایش انگیزه برای کارکنان وزارت بهداشت می‌شود، از این رو مسئله فوق‌العاده خاص کادر درمان با ضریب نیم درصد با اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به تصویب رسید.

وی همچنین از طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال به عنوان نوعی سرمایه گذاری برای سلامت و آینده کشور یاد کرد و افزود: ممکن است نتایج این طرح اکنون مشخص و ملموس نباشد اما اثرات آن در آینده و سلامت کشور، موثر است. این طرح به همه بیمارستان‌های دولتی نیز ابلاغ شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد