Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@02:30:02 GMT

کرونا دزدی دریایی را افزایش داد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۱۶۵۹۳

کرونا دزدی دریایی را افزایش داد

‍‍‍‍‍‍

طبق گزارش مرکز مبارزه با دزدی دریایی و سرقت مسلحانه، حمله به نفتکش ها طی همه گیری ویروس کرونا در خلیج مکزیک افزایش یافته و دزدی دریایی در آسیا در نیمه اول ۲۰۲۰ نسبت به همین دوره در سال گذشته دو برابر شده است. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، سال 2019 یک برهه زمانی حساس در مبارزه علیه دزدی دریایی در جهان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله دزدان دریایی در جهان در سال گذشته میلادی به پایین‌ترین رقم طی 25 سال گذشته رسید. دزدی از کشتی های بزرگ بیش از 100 تن تا رقم 41 معادل  50 درصد پایین آمد، در حالی که متوسط 10 ساله دزدی دریایی 95 است. حتی آمار دزدی دریایی در خلیج عدن در ساحل سومالی که زمانی مرکز دزدی دریایی در جهان بود به صفر رسید.

 ولی در حال حاضر همه گیری ویروس کرونا و افزایش ذخایر شناور نفت خطر بالا رفتن آمار دزدی دریایی را افزایش داده است.

طبق گزارش مرکز مبارزه با دزدی دریایی و سرقت مسلحانه، حمله به نفتکش ها در خلیج مکزیک افزایش یافته است. خلیج مکزیک مرکز ذخایر شناور نفت است و بسیاری از تولیدکنندگان طی دوره افزایش عرضه نفت به بازار، نفت اضافی خود را در این مکان ذخیره کرده اند. مقامات امنیت دریایی هم گزارش داده‌اند دزدی دریایی در آسیا در نیمه اول 2020 نسبت به همین دوره در سال گذشته دو برابر شده است.

 دزدی دریایی طی دوره فعلی رکود اقتصادی روند صعودی گرفته و مقصر آن همه‌گیری ویروس کرونا است.

 حمله دزدان دریایی در جنوب خلیج مکزیک در ماه آوریل افزایش داشت یعنی زمانی که ذخایر شناور نفت در این منطقه به اوج رسیده و قیمت نفت سقوط کرده بود. تمرکز این حمله ها بر کشتی های حامل نفت بود و دزدان دریایی ترجیح می دادند به جای دزدیدن خود کشتی، پول نقد خدمه و تجهیزات فنی با ارزش را به سرقت ببرند. آنها این تجهیزات را در بازار سیاه به فروش می‌رسانند. این حمله ها در فصل تابستان هم افزایش یافت و باعث شد دولت آمریکا هشدار امنیتی اعلام کند.

پیش بینی افزایش تقاضا برای نفت خامسقوط تقاضا باعث بیشترین افزایش ماهانه ذخایر نفت آمریکا از 1920 شد

 در آن سمت کره زمین، به نظر می‌رسد خلیج گینه در غرب ساحل آفریقا خطرناک ترین جای جهان از نظر دزدی دریایی باشد. مسئله مهم در مورد دزدی دریایی در این منطقه این است که اکثر سرقت ها خارج از مرزهای ساحلی کشورها صورت می‌گیرد. دزدان دریایی خلیج گینه خشن ترین دزدان دریایی هستند و تاکتیک متفاوتی دارند، آنها بجای دزدیدن کشتی ها انسان ها را می دزدند و برای آزادیشان تقاضای پول می کنند. برای مثال از ماه ژانویه، 77 ملوان در این منطقه گروگان گرفته شده اند.در ماه آوریل، دزدان دریایی به یک منبع شناور ذخیره نفت با ظرفیت 50 هزار بشکه در روز درساحل نیجریه حمله کردند، 9 خدمه کشتی را گروگان گرفتند ولی به ذخایر نفتی دست نزدند.

 منطقه آسیا هم منطقه مهم دیگری از نظر دزدی دریایی است. بیشتر دزدی ها در این منطقه در دریای چین جنوبی تا سواحل اندونزی، ویتنام، هند، فیلیپین و بنگلادش صورت می گیرد.

 انتهای پیام/96

R7586/P/S7,80,85/CT10 بیشتر بخوانید... اکسون: ۲۰ درصد از ذخایر نفت و گاز جهان تا پایان ۲۰۲۰ از بین می رود ذخایر نفت خام آمریکا ۴.۸ میلیون بشکه کاهش یافت قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... اکسون: ۲۰ درصد از ذخایر نفت و گاز جهان تا پایان ۲۰۲۰ از بین می رود ذخایر نفت خام آمریکا ۴.۸ میلیون بشکه کاهش یافت پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ مرحله دوم همسان سازی حقوق بازنشستگان از مهرماه / ارائه تسهیلات خرید کالای منزل از هفته آینده ۲ بررسی بحث معیشت و حق مسکن کارگران در جلسه امروز مجلسی‌ها با وزیر کار ۳ ۸ دلیل اصلی ریزش بورس/ نباید با اعتماد مردم بازی کرد ۴ پیشنهاد وزیر راه به مالکان خانه‌های خالی: خانه خود را بدهید، زمین مرغوب بگیرید ۵ «مرغ ایرانی»| طنز: رشحات مرغی و جادوی تئوری مزیت نسبی ۶ مکاتبه خاندوزی با وزیر اقتصاد/ماشین تولید مقررات در دستگاههای دولتی و عمومی روزانه مشغول کار است ۷ ارسال اولین فهرست خانه‌های خالی به سازمان مالیاتی؛ آخر شهریور ۸ نصف تازه واردها به بورس ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان پول می‌آورند مهمترین اخبار اقتصادی «معدن، گنج پنهان»|۴۰۰۰میلیارد دلاری که دفن شده/کرباسیان:وزارت معادن احیا شود؛ نفت و سیاست، معدن را به حاشیه بُرد پیگیری تسنیم نتیجه داد: لغو انحلال پژوهشکده آبخیزداری در دستورکار مجلس/ساداتی‌نژاد: معجزه آبخیزداری را دیدیم عرضه اولیه سهام شرکت صنعت غذایی کورش لغو شد امکان درآمدزایی ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی از سهام بورسی دولت/سال ۹۸ حدود ۷۴ هزار میلیارد از صندوق توسعه برداشت شد مهمترین اخبار تسنیم امکان درآمدزایی ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی از سهام بورسی دولت/سال ۹۸ حدود ۷۴ هزار میلیارد از صندوق توسعه برداشت شد مخالفت فرهیختگان اماراتی با اقدام خائنانه آل نهیان/ « مردم امارات در معرض خفقان و سرکوب هستند» آمادگی مجلس برای کمک به دولت برای حل مشکلات اقتصادی/ مردم با خرید اوراق سلف نفتی مالک نفت نمی‌شوند رونمایی از مستندی جدید از جنگ «۳۳ روزه لبنان» با روایت سه خبرنگار ایرانی در تسنیم عمران خان: هرگز مردم فلسطین را تنها نمی‌گذاریم و رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسیم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دزدی دریایی هزار میلیارد دزدان دریایی ترین اخبار خلیج مکزیک سال گذشته ذخایر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۶۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند
  • ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر، ۱۷ اردیبهشت
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • معضل دزدی از قطار‌ها در آمریکا + فیلم
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس