Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایرنا، فروش سهام عدالت از حدود سه ماه پیش آغاز شده است، در حالی که برخی از مشمولان این سهام همچنان نسبت به این موضوع که پول حاصل از فروش سهام هنوز بعد از مدت‌ها واریز نشده یا مبلغ ناچیزی واریز شده است، اعتراض دارند.

در خرداد ماه و باگذشت چند روز از آغاز فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت بود که بیش از نیمی از سهامدارانی که اقدام به فروش سهام خود کرده بودند نسبت به مبلغ واریزی از محل فروش سهام معترض بوده و با تماس‌های مکرر با  خبرگزاری ایرنا، اعلام می‌کردند مبلغ واریز شده از سوی بانک‌ها به حساب این افراد بابت فروش سهام، کمتر از مبلغ اصلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال مطرح شدن چنین صحبت‌هایی از سوی سهامداران، «حسین علایی» معاون سازمان خصوصی‌سازی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا خبر مربوط به خرید ۳۰ درصدی سهام عدالت توسط بانک‌ها با قیمتی کمتر از نرخ تعیین شده را تکذیب و اعلام کرد چنین ادعایی صحت ندارد.

حال با گذشت حدود سه ماه از آغاز فروش سهام عدالت، هنوز هم اعتراضات سهامداران نسبت به عملکرد بانک‌ها جهت واریزی مبلغ فروش سهام عدالت از بین نرفته و اعلام می‌کنند که برخلاف صحبت‌های انجام شده از سوی مسوولان همچنان بعد از گذشت چند ماه، پولی به حساب آنها واریز نشده یا مبلغی کمتر از فروش به حساب آنها واریز شده است.

یکی از دارندگان سهام عدالت به خبرنگار ایرنا اعلام کرده است: از خرداد ماه از طریق درگاه بانکی اقدام به فروش سهام خود کرده‌ام اما بعد از گذشت حدود سه ماه هنوز پولی به حساب واریز نشده است، در این خصوص بارها به بانک مراجعه کرده‌ام اما مسئولان حاضر در بانک اعلام کرده‌اند این مساله هیچ ارتباطی به ما ندارد و اطلاعاتی نسبت به این موضوع نداریم.

یکی دیگر از این مشمولان سهام عدالت در اعتراض به نحوه واریز پول حاصل از فروش سهام عدالت به ایرنا گفت: بیش از دو ماه است که به دلیل نیاز شدید به وجه نقد سهام خود را فروخته‌ام اما تا حدود یک ماه پیش هیچ پولی به حسابم واریز نشده بود و بعد از یک ماه فقط حدود دو هزار و ۵۰۰ تومان واریزی از فروش سهام عدالت داشته‌ام و اکنون بعد از حدود دو هفته، دوباره واریزی بسیار کمی به مبلغ سه هزار تومان داشته‌ام و با چنین واریزی‌های از فروش سهام عدالت نه تنها نتوانستم مشکل مالی خود را برطرف کنم بلکه به دلیل بی نظمی‌های موجود در واریزی پول از فروش سهام خود بسیار پشیمان هستم.

مشمولان سهام عدالت شکایت کنند

در این زمینه حسین فهیمی امروز (چهارشنبه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: از بین مشمولین سهام عدالت تاکنون موردی که پول حاصل از فروش سهام عدالت به حساب مردم واریز نشده باشد و بعد از چند ماه فقط مبلغ بسیار کمی به حساب آنها واریز شود را نداشته‌ایم، اگر برای فردی چنین مشکلی پیش آمده است باید این موضوع را در قالب گزارش جهت شکایت ابلاغ کند تا بتوان رسیدگی لازم را در این زمینه انجام دهیم.

وی افزود: این احتمال وجود دارد که فرد اقدام به ثبت سفارش فروش کرده باشد اما به دلیل عدم تکمیل اطلاعات وارد شده به درخواست فرد ترتیب اثر داده نشده و سهام فرد به فروش نرفته است که حال بتوان پولی را برای فرد واریز کرد.

فهیمی خاطرنشان کرد: براساس تصمیمات اتخاذ شده، اعلام شد برای شناسایی مشتری، نیازی به مراجعه حضوری فرد و ارائه هیچگونه اسناد و مدارکی نیست بلکه فرد باید فقط دو اطلاعات مبنی بر شماره شبای بانکی و تلفن همراه را داشته باشد تا بتوان نسبت به فروش سهام فرد مذکور اقدام کرد.

به گفته سخنگوی سهام عدالت، افرادی که اطلاعات تلفن همراه و شماره شبا را به طور دقیق در سایت وارد کرده باشند به خواسته آنها رسیدگی خواهد شد.

وی ادامه داد: از ۱۰ خردادماه تاکنون بالغ بر یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر سهام خود را فروختند و بیش از هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به حساب افراد واریز شده است که این رقم عدد قابل توجهی به نظر می‌رسد؛ بنابراین علت اینکه به سفارش برخی از افراد رسیدگی نشده، اطلاعات ناقصی است که ثبت شده است.

فهیمی با تاکید بر اینکه ما خود را متعهد به حفاظت از دارایی مشمولین سهام عدالت کرده‌ایم، گفت: اجازه نمی دهیم افرادی که اطلاعات اولیه آنها کامل نیست سفارش فروش بگذارند زیرا ممکن است فردی خود را جایگزین مشمول سهام عدالت کرده باشد و سفارش فروش را ثبت کند.

سخنگوی سهام عدالت تاکید کرد: برای جلوگیری از چنین تخلفی که می‌تواند بسیار هم پرهزینه باشد در حوزه شناسایی فرد سخت‌گیری بسیاری را خواهیم کرد.

وی افزود: افراد برای اطلاع از صحیح بودن اطلاعات خود باید به سامانه https://sahamedalat.ir/ مراجعه و در صورت لزوم تغییرات لازم را اعلام کنند.

فهیمی با بیان اینکه افرادی که اعلام می‌کنند بیش از ۱۰ روز است سفارش فروش داشته‌اند اما هنوز به درخواست آنها رسیدگی نشده است بهتر است سفارش خود را دوباره به صورت غیرحضوری در شبکه یکی از کارگزاری‌ها وارد کنند، خاطرنشان کرد: اگر در ادامه ثبت سفارش فروش، خطای عدم اعتبار تلفن همراه یا شماره شبا داده شد باید به سامانه سهام عدالت به آدرس https://sahamedalat.ir/ مراجعه و اطلاعات وارد شده را اصلاح کنند.

وی درباره اعتراض مردم جهت عدم پاسخگویی بانک‌ها برای واریز نشدن پول حاصل از فروش سهام عدالت گفت: همه شعب بانک‌ها به مراکز اطلاعاتی بازار سرمایه متصل نیستند و در این زمنیه با مشکلاتی برای پاسخگویی به مردم مواجه هستیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: پول حاصل از فروش سهام فروش سهام عدالت سهام عدالت سفارش فروش واریز نشده واریز شده سهام خود بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۷۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه

آفتاب‌‌نیوز :

ابراهیم بازیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • قیمت محمد محبی برای بازگشت به استقلال مشخص شد
  • خنده‌دارترین پیشنهاد برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • پیشنهاد خنده‌دار برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه