Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلتفرم دیما استریم ابزاری برای برقراری ارتباط برندها و آژانس‌های تبلیغاتی با شبکه‌های تلویزیون اینترنتی است. با افزایش دسترسی به اینترنت پرسرعت در کشور، بسیاری از افراد ساعات قابل توجهی از روز خود را به تماشای فیلم و ویدیو در پلتفرم‌های تلویزیون اینترنتی می‌گذرانند که این ساعات پس از شیوع کرونا به شدت افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استفاده از پلتفرم دیمااستریم، برندها و آژانس‌های تبلیغاتی می‌توانند به سادگی و با هر میزان بودجه‌ای به این مخاطبان تیزرهای ویدیویی خود را نمایش دهند.

تلویزیون اینترنتی چیست و چرا تبلیغات در تلویزیون‌های اینترنتی؟

تلویزیون اینترنتی به شبکه‌ها یا پلتفرم‌های پخش ویدیو گفته می‌شود که بر بستر اینترنت فعالیت می‌کنند. آمارها نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر بسیاری از مخاطبان شبکه‌های تلویزیون سنتی به تلویزیون‌های اینترنتی رو آورده‌اند. کاربران دنیای دیجیتال تمایل دارند که در مصرف محتوا حق انتخاب زمانی، مکانی و موضوعی داشته باشند و شبکه‌های تلویزیون اینترنتی به خوبی این امکانات را برایشان فراهم می‌کنند.

مهاجرت مصرف‌کنندگان به تلویزیون‌های اینترنتی فرصتی بی‌همتا برای تبلیغ‌کنندگان جهت دستیابی به مخاطبان هدفشان است. تبلیغات در تلویزیون‌های اینترنتی از طریق پلتفرم دیما استریم به برندها و آژانس‌های تبلیغاتی این امکان را می‌دهد که شبکه‌ها یا برنامه‌های مرتبط با هدف خود را انتخاب کنند و سفارش نمایش تبلیغ ویدیویی را در آن‌ها بدهند. این پلتفرم سلف‌سرویس و هوشمند است و گزارش‌های تحلیلی دقیقی از کمپین‌های اجراشده در اختیار تبلیغ‌دهندگان قرار می‌دهد.

به‌علاوه، این روزها مدیران و صاحبان بسیاری از صنایع و برندها با توجه به شرایط اقتصادی تحت تأثیر شیوع بیماری کرونا مجبور به کم کردن هزینه‌های تبلیغات خود شده‌اند. بنابراین شرکت‌ها نوع تبلیغات خود را از تبلیغات محیطی مانند تبلیغات روی بیلبوردها و تلویزیون‌های شهری و همچنین رسانه‌های کاغذی، روزنامه و مجلات، به تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های پخش آنلاین ویدیو تغییر جهت می‌دهند. از مهم‌ترین مزایای تبلیغات در پلتفرم دیما استریمامکان مدیریت هزینه‌ی تبلیغات ویدیویی برای برندهاست که باعث می‌شود با هر بودجه‌ای بتوانند به مخاطبان هدف خود تیزرهای ویدیویی نمایش دهند.

رشد روزافزون مخاطبان تلویزیون‌های اینترنتی

براساس آمارمعاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، هم‌اکنون حدود ۱.۸میلیون نفر مشترک فعال (با پرداخت حق عضویت) و حدود ۳میلیون نفر بیننده (بدون پرداخت حق عضویت)، از سامانه‌های دیداری و شنیداری اینترنتی استفاده می‌کنند و البته از آن مهم‌تر طعم «حق انتخاب» را در عرصه‌ی محتوا تجربه می‌کنند.

مطابق با اعلام وزارت ارتباطات، ضریب نفوذ دسترسی به اینترنت در کل کشور اعم از روستاها و شهرها به ۹۰٪رسیده است. وزارت ارتباطات قصد دارد برای رشد تلویزیون‌های اینترنتی و استفاده‌ی بیشتر مردم از آن‌ها برنامه‌هایی اجرا کند و امیدوار است که تا انتهای سال ۹۹ تا ۵ میلیون خانوار بتوانند به مشترکین جدید پهن‌باند افزوده شوند و این خدمت را تجربه کنند.

آمارهای جهانی نیز حاکی از اقبال روزافزون به تبلیغات در پلتفرم‌های اینترنتی پخش ویدیو است. نمودار زیر پیش‌بینی مؤسسه‌ی مارکتینگ چارتز را از روند تغییرات بودجه‌های تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات ویدیویی دیجیتال نمایش می‌دهد. همان‌طور که در نمودار مشخص است، هزینه‌های تبلیغات تلویزیونی در سراسر جهان رو به کاهش است و جای خود را به تبلیغات ویدیویی آنلاین می‌دهد.

مزایای تبلیغات ویدیویی در پلتفرم دیما استریم

۱- هزینه‌ی پایین‌تر در مقایسه با تبلیغات تلویزیونی

تبلیغات در شبکه‌ی دیما استریم از نظر عملکرد و میزان تأثیرگذاری مشابه تبلیغات تلویزیونی است، اما نیازی به هزینه‌های سنگین تبلیغات تلویزیونی ندارد و بودجه‌ی آن کاملاً انعطاف‌پذیرتر است. با استفاده از دیما استریم، برندها و آژانس‌های تبلیغاتی می‌توانند تبلیغ ویدیویی خود را در پلتفرم‌های تلویزیون اینترنتی در ابتدا، میانهیا پایان فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌های اینترنتیمورد نظر خود به مخاطبان خود نمایش دهند.

۲- امکان هدف‌گیری مخاطبان

مزیت دیگر شبکه‌ی تبلیغاتی دیما استریم امکان هدف‌گیریمخاطبان در آن است. با استفاده از این پلتفرم، برندها و آژانس‌های تبلیغاتی می‌توانند برنامه‌هایی را که با موضوع تبلیغشان هم‌راستا هستند یامخاطبانی مشابه دارند، انتخاب کرده و به این ترتیب کاربران را هدف‌گیری کنند. با توجه به نوع شبکه و برنامه می‌توان مخاطبان را بر اساس سن، جنسیت، موقعیت جغرافیایی و …هدف‌گیری کرد.

۳- نرخ تکمیل بازدید بالا

از آن‌جا که مخاطبان تلویزیون‌های اینترنتی در انتخاب برنامه‌ها و فیلم‌ها و سریال‌ها حق انتخاب دارند، نسبت به تبلیغات نیز واکنش بهتری نشان می‌دهند و آمادگی پذیرش بالاتری دارند. آمارها نشان می‌دهد که مخاطبان تلویزیون‌های اینترنتی در مقایسه با انواع دیگر تبلیغات ویدیویی نه‌تنها توجه بیشتری به تبلیغات دارند، بلکه تمایل دارند که آن‌ها را برای مدت طولانی‌تری تماشا کنند.

۴- صرفه‌جویی در زمان

با استفاده از پلتفرم دیما استریم برندها و آژانس‌های تبلیغاتی دیگر نیاز به مذاکره با تک‌تک پلتفرم‌های پخش فیلم و ویدیو نخواهند داشت. کافی است در این پلتفرم ثبت‌نام و سپس شبکه‌ها و برنامه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند. تبلیغآن‌ها به صورت اتوماتیک به مخاطبان مورد نظرشان نمایش داده خواهد شد. به این ترتیب صرفه‌جویی قابل توجهی را در زمان و هزینه تجربه خواهند کرد.

سخن آخر

شاید شما هم این جمله‌ی معروف در میان تبلیغاتچی‌ها را شنیده باشید که می‌گویند: «من می دانم که نیمی از هزینه‌هایی که صرف تبلیغات می‌کنم به هدر می رود، اما مشکل این‌جاست که نمی‌دانم کدام نیمه!». این معضل همیشگی تبلیغات‌چی‌ها در فضای تبلیغات آفلاین و سنتی بوده است. خوشبختانه در دنیای تبلیغات دیجیتال این مشکل برطرف شده است و تبلیغ‌دهندگان در پلتفرم‌هایی نظیر دیما استریم می‌توانند به خوبی آمار بازدیدهای کمپین‌های خود را داشته باشند و به این ترتیب تبلیغاتی هدفمند و مؤثر اجرا کنند.

اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی این پلتفرم و ساز و کار آن دارید، می‌توانید با کارشناسان آژانس تبلیغات دیجیتال دیما در ارتباط باشید.

۲۱۲۱

کد خبر 1423398

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تلویزیون های اینترنتی تلویزیون اینترنتی تبلیغات تلویزیونی تبلیغات ویدیویی ی تبلیغاتی برنامه ها ی تبلیغات شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است

جمعی از نمایندگان مجلس عصر روز گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) در استودیو‌های پخش معاونت صدا (۹ دی) حاضر شدند. قائم مقام معاونت صدا و مدیران شبکه‌های رادیویی پاسخگوی سئوالات نمایندگان شدند.

مهدی آذرمکان، قائم مقام معاونت صدا و مدیر شبکه رادیویی ایران با بیان اینکه این معاونت ۱۸ شبکه رادیویی را مدیریت می‌کند، گفت: از این تعداد آوا، ترتیل، تلاوت و ورزش بانوان کانال رادیویی هستند و ۱۴ شبکه به صورت مستقل فعالیت دارند. شبکه‌های رادیویی به سه دسته عمومی، تخصصی و اختصاصی تقسیم می‌شوند.  

وی با تاکید بر این موضوع که معاونت صدا برای افزایش مخاطبان رادیو از همه ظرفیت‌ها بهره می‌برد، ادامه داد: رادیو همگام با پیشرفت روزافزون رسانه‌های جمعی با فراهم ساختن بستر‌های لازم برای نقش‌آفرینی مخاطبان، تعامل و ارتباطی پررنگ و دوسویه با شنوندگان خود در فضای مجازی ایجاد کرده است. همچنین شنوندگانی که برنامه‌ها را گوش ندادند می‌توانند از طریق نرم افزار تلفن همراه ایرانصدا برنامه‌ها را ذخیره و بشنوند. شبکه‌های رادیویی متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌سازی می‌کنند تا پاسخگوی نیاز‌های شنوندگان باشند.

قائم مقام معاونت صدا عنوان کرد: یکی از وظایف ایرانصدا، تولید کتاب صوتی است که اخیرا ۱۵۰ کتاب صوتی تولید و رونمایی شده است. افرادی که فرصت مطالعه کتاب ندارند، می‌توانند از کتاب‌های صوتی بهره‌مند شوند.

آذرمکان در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان که چطور مطالبات مردم پیگیری و در برنامه‌های رادیویی اعمال می‌شود، توضیح داد: مرکز تحقیقات صدا و سیما منبع مهمی برای ارزیابی برنامه هاست. ضمن اینکه سامانه تلفنی ۱۶۲، بازخورد مخاطبان را ثبت می‌کند. نظرات مردمی به مدیران شبکه‌ها و مدیران گروه ارسال می‌شود و مورد استفاده برنامه سازان قرار می‌گیرد.  

وی که مدیریت شبکه رادیویی ایران هم به عهده دارد با اشاره به این شبکه به عنوان قدیمی‌ترین رسانه ملی بیان کرد: رادیو ایران یکی از پرشنونده‌ترین شبکه هاست. این شبکه برنامه‌های متنوعی در حوزه‌هایی همچون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... تولید و پخش می‌کند که اقبال مردم را به دنبال دارد.

آذرمکان در بخشی از صحبت هایش درباره برنامه "با ایرانیاران" توضیحاتی ارائه کرد که این برنامه تعامل بسیاری با مخاطبان دارد.

مطالبه گری دغدغه‌های مردم

وحید اسدی، مدیر شبکه رادیویی جوان با اشاره به این که شبکه رادیو جوان از سال ۱۳۷۶ تاسیس شده است، گفت: ۲۷ سالگی رادیو جوان را اسفندماه جشن گرفتیم و در طول این سال‌ها شنوندگان همیشه همراه شبکه بودند. رادیو جوان جزو پرشنونده‌ترین شبکه‌های رادیویی است. خط کمربندی شبکه، برنامه صبحگاهی است که شنوندگان بسیاری این برنامه را دنبال می‌کنند. هر برنامه صبحگاهی بیشتر از ۱۸ هزار پیامک دارد که دوستان برنامه ساز فرصت نمی‌کنند همه پیام‌ها را در برنامه بخوانند.

وی ادامه داد: مسئولان در برنامه «بلامانع» پاسخگوی مشکلات مردم هستند. برنامه پزشکی شبکه با عنوان «ساختمان پزشکان» پخش می‌شود که مردم در این برنامه مشکلات پزشکی را طرح کرده و به نوعی ویزیت رایگان خواهند شد. برنامه ورزشی این شبکه با نام «آفساید» روی آنتن می‌رود که جزو برنامه‌های پرشنونده است. برنامه تاریخی شبکه جوان به نام «عبور از تاریخ» به مدت ۱۱ سال با اجرای خسرو معتضد روی آنتن است. برنامه فرهنگی با عنوان «کافه رادیو» از شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود و برنامه «پرچمدار» با کارآفرینان و نخبگان از سراسر کشور گفتگو می‌شود. «جوانی مجاز» هم برنامه عصرگاهی رادیو جوان است که شنوندگان بسیاری دارد.

پوشش زنده جلسات علنی مجلس

سید مرتضی کاظمی دینان، مدیر رادیو فرهنگ درباره پوشش زنده جلسات علنی مجلس گفت: ما تنها شبکه‌ای هستیم که تمام جلسات مجلس را به صورت زنده برای شنوندگان پخش می‌کنیم. طبق برنامه‌ریزی، قصد داریم فعالیت رادیو فرهنگ را در این حوزه گسترش دهیم و به غیر از پوشش زنده جلسات در این حوزه برنامه‌سازی داشته باشیم.  

وی در ادامه توضیحاتی پیرامون اهم رویکرد‌های رادیو فرهنگ ارائه و افزود: ما در حوزه عملکرد نهاد‌های فرهنگی، دغدغه‌های فرهنگی اجتماعی مردم را مطالبه می‌کنیم. تشریح جهاد تبیین و انعکاس پیشرفت‌های نظام در عرصه فرهنگ از دیگر فعالیت‌های رادیو فرهنگ است. برنامه‌هایی با مضامین ایثار، شهادت، مقاومت و ... از دیگر مواردی است که به جد در این شبکه دنبال می‌شود. همچنین در حوزه سبک زندگی ایرانی اسلامی ده‌ها برنامه تولید و روانه آنتن می‌شود.

رادیو سلامت؛ مرجع برای مخاطبان

نهضت باهنر مدیر رادیو سلامت با اشاره به اینکه شبکه سلامت، اولین شبکه تخصصی رادیوست که مخاطبان خودش را دارد، تاکید کرد: برنامه‌های رادیو سلامت برای مخاطبان عام و خاص تهیه می‌شود و همه برنامه‌ها پشتوانه تحقیقات گسترده‌ای دارند، زیرا رادیو سلامت برای مخاطبان مرجع است. ضمن اینکه مردم علاقه بسیاری به مباحث سلامت دارند و پیگیر هستند. رادیو سلامت امین مردم است و در قالب برنامه‌های مختلف در حوزه سلامت به مردم مشاوره می‌دهیم.

 مدیر رادیو سلامت ادامه داد: خوشبختانه سلامت جزو رادیو‌های پر مخاطب است. با وجود اینکه نسبت به دیگر شبکه ها، فرستنده‌های کمتری داشته، اما مخاطبان زیادی داریم. مردم همیشه همراه رادیو هستند و صدای سلامت را می‌شنوند.

علی اصغر احمدی، مدیر شبکه رادیویی ورزش با بیان این که ما سه دسته برنامه در رادیو ورزش داریم، گفت: برنامه‌های رادیو ورزش به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ اطلاع رسانی، تحلیلی و تفریحی و سرگرمی. ضمن اینکه تنها رسانه‌ای هستیم که به ورزش بانوان به صورت تخصصی می‌پردازیم. جامعه هدف ما، حوزه ورزش بانوان و آقایان هستند. ضمن اینکه اتفاق خوب در رادیو ورزش، افتتاح کانال ورزش بانوان بود.

منصور قصری زاده، مدیر رادیو قرآن بیان کرد: ما در برنامه‌های رادیو قرآن از موسیقی استفاده نمی‌کنیم و تواشحی در فواصل برنامه‌ها روی آنتن می‌رود. برنامه‌های تولید شده پاسخگوی نیاز مخاطبان است و از کارشناسان برجسته قرآنی بهره می‌بریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز چهارشنبه ۱۲‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • نقض قوانین از طریق دوستیابی مجازی با هوش مصنوعی