Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@03:11:20 GMT

ناگفته‌هایی از روش چین در مهار کرونا+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۰۴۲۲

ناگفته‌هایی از روش چین در مهار کرونا+فیلم

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری میزان- مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد روش‌های چین در مهار کرونا توضیحات جالبی را مطرح می‌کند. تاریخ انتشار: 13:32 - 29 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۸۳۵۰

خبرگزاری میزان-«محمداسماعیل اکبری»، مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح امروز (چهارشنبه بیست و نهم مرداد ماه) با حضور در «خبرگزاری میزان»، از بخش‌های مختلف تحریریه این رسانه بازدید کرد؛ اکبری در این بازدید ضمن گفتگو با خبرنگاران، در جریان روند فعالیت‌های بخش‌های مختلف «خبرگزاری میزان» قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمداسماعیل اکبری که در دوران اپیدمی‌های ویروسی سارس، مرس و ... نیز در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی حضور داشته؛ در خصوص قرنطینه و روش چین در مهار کرونا توضیحاتی را ارائه می کند.

وی با اشاره انواع قرنطینه، گفت: هنگامی که با بیماری‌هایی نظیر وبا رو به رو هستیم فاضلاب بیمار آلوده کننده است بنا براین باید فاضلاب بیمار از بقیه جدا شود و فرد آلوده باید از مکان مشخص خود حرکت نکند.

وی ضمن اشاره به اینکه در مورد قرنطینه کردن در بیماری کرونا قضیه فرق می‌کند و ممکن است فردی که هیچ مشکل و علائمی ندارد، ناقل این ویروس باشد و بقیه را آلوده کند، ادامه داد: می‌توان افراد ناقل را در خانه و محله خودشان قرنطینه کرد، هم مانند اقدامی که چین انجام داد و اگر فرد ناقلی در یک اتاق با پنج نفر زندگی می‌کند و جای دیگری ندارد، به قرنطینه می‌رود و در صورت بروز بیماری به بیمارستان منتقل می‌شود.

اکبری با بیان اینکه در شهر ووهان چین به مدت ۲۵ روز نه از کسی از شهر خارج و نه به آنجا وارد شد، افزود: ۲۵ روز ۲ برابر دوره کمون است و افردای هم که بعد از آن هم ۳ ماه ورود و خروج به شهر ووهان با حساب و کتاب بود و افراد باید تمام مراحل بهداشتی را طی می‌کردند.

وی ضمن تاکید بر اینکه کاری که چین انجام داده با اقدامات دنیا قابل قیاس نیست، بیان کرد: شما فکر می‌کنید، علم آمریکا کمتر چین است؟ نه اینگونه نیست، بلکه اعتقاد آن‌ها کمتر از چینی‌ها است و ساختار اجتماعی ضعیف تری نسبت به چین دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مشروح گپ‌وگفت ۲۰۰ دقیقه‌ای «پروفسور اکبری مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس مرکز تحقیقات سرطان و پدر پزشکی جامعه نگر ایران»، با خبرنگاران گروه جامعه خبرگزاری میزان، در روز‌های آینده منتشر خواهد شد.



انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا درمان و آموزش پزشکی خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۰۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • جان باختن یک کارگر معدن در استان کرمان