Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، گفت: بیمه سلامت درکنار سایر ارکان نظام سلامت برای شکست بیماری کرونا خدمات مناسبی به بیمه شدگان ارائه داده است.

انور اسماعیلی امروز(29مرداد) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات سازمان بیمه سلامت در زمان همه‌گیری ویروس کرونا، اظهار کرد: از اوایل شیوع کرونا تاکنون در کشور حدود 48 هزار نفر بیمه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارزیابی وسع متقاضیان بیمه رایگان بر اساس مقررات در شرایط عادی از پایگاه رفاه ایرانیان ۳۰ روز زمان لازم دارد، در بیمار کرونایی دوره بستری برخی 6 الی 14 روز و حتی کوتاه‌تر از زمان ارزیابی وسع بود لذا حمایت و صیانت مالی نصیب بیمار نمی‌شد، از طرفی بیمار خود را قبل از بیماری بیمه نکرده بود پس بیمه سلامت باید بین شرایط خاص کشور و رابطه با اپیدمی کووید-19 و قوانین و خط قرمز بیمه، راهی را انتخاب می‌کرد.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، ادامه داد: ما با اتخاذ تمهیداتی ویژه در کوتاه کردن زمان، ارزیابی وسع فرد مورد نظر و با کمک وزارت رفاه (رساندن آن به یک روز) شرایط خاص را انتخاب کردیم.

اسماعیلی ذکر کرد: برای این مهم به راهکار قانونی، هر فردی که با تشخیص کرونا بر روی تخت بیمارستان بستری می شد، بیمه کردیم؛ درواقع با این کار خط قرمز سازمان در بیمه کردن افراد از بین نرفت بلکه زمان ارزیابی وسع تغییر پیدا کرد.

وی با اشاره به ضرورت همدلی میان آحاد جامعه و ایجاد آرامش درشرایط فعلی، افزود: جدیت و قاطعیت در امور درکنار آرامش و کاهش استرس از مسائل ضروری و مورد توجه درحوزه سلامت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، بیان کرد: اطلاع رسانی و آموزش به مردم در خصوص بیماری کرونا نیز مورد اهمیت است که سازمان بیمه سلامت دراین خصوص اقداماتی انجام داده است.
 
اسماعیلی با بیان اینکه اقدامات بسیاری در سازمان بیمه سلامت با هدف کاهش استرس و ارتقاء آگاهی مردم از بیماری کرونا صورت گرفته است، ذکر کرد: داروهای مورد استفاده در این بیماری علاوه بر خدمات مورد نیاز در بحث تشخیص و مقابله با کرونا که تحت پوشش بیمه بودند از جمله خدماتی همچون سی تی اسکن و PCR، CBC، ICU تحت پوشش قرار گرفتند.

وی به پرداخت 90 درصد هزینه‌ها با تعرفه دولتی در بخش بستری و 70 درصد سرپایی هزینه‌های آزمایشگاهی که بیشتر آنها در بخش دولتی بودند اشاره و عنوان کرد: برداشتن برخی گایدلاین‌های مرتبط با خدمات تشخیصی و لغو محدودیت در انجام آن ها به طور مثال در مواقع عادی دوره زمانی برای انجام سی تی اسکن 180 روز بود، اما نیاز ارائه این خدمت به بیمار کرونایی موجب شد این محدودیت‌ها را حذف کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، با اشاره به اجباری شدن استحقاق سنجی به معنای احراز هویت (با کد ملی) از ابتدای تیر ماه امسال، تصریح کرد: با این کار دیگر نیاز به کنترل دفترچه بیمه برای داشتن و یا نداشتن اعتبار نبود همچنین مشخص می شود فرد، بیمه شده سازمان است و همپوشانی با سایر بیمه‌ها ندارد.

اسماعیلی به حذف دفترچه کاغذی از ابتدای مردادماه سال جاری در بخش سرپایی اشاره کرد و گفت: هر استانی که قادر به راه اندازی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی کند می تواند اقدام به حذف دفترچه بیمه کاغذی کند.

وی افزود: اعمال پروتکل های بهداشتی برای کارمندان سازمان و استفاده از امکانات حفاظتی همچون ماسک، کنترل تب، مه پاش و غیره از همان ابتدا و گزارش روزانه از وضعیت سلامت کارکنان دریافت می‌شد.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، ذکر کرد: فعالیت های اساسی در سامانه 1666 درخصوص افزایش اطلاعات و آگاهی در شرایط بحرانی انجام شده است، به عنوان مثال روزانه نزدیک به 10 تا 15هزار تماس مردم پاسخ داده می شود.
 
اسماعیلی با اشاره به اینکه کلیپ های آموزشی درباره نحوه پیشگیری از ابتلاء به کرونا ساخته شده است، تصریح کرد: درخصوص ارسال پیامک برای بیمه شدگان و ایجاد صفحه کرونا در سایت اصلی نیز اقدامات موثری انجام شد تا مردم بتوانند در مقابله با کرونا اطلاعات بیشتری کسب کنند، هرچند که مردم باید با نگاه جدی در کاهش میزان مرگ و میر و سیر نزولی ابتلاء به این بیماری خدمتگزاران حوزه سلامت را یاری کنند.
  
وی با اشاره به ارائه آموزش های لازم به افراد و تامین مواد ضد عفونی در تمامی ادارات کل استان، خاطرنشان کرد: برای کاهش ابتلاء به این بیماری مهم ترین اقدام حضور مردم در منازل و عدم مراجعه به بیرون است، بدون تردید همه افراد باید همکاری کنند تا بتوان از این مرحله به سلامت عبور کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت استانی اجتماعی مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان سازمان بیمه سلامت ارزیابی وسع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)