Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در مراسم معارفه مدیرکل جدید فرودگاه های فارس و تکریم مدیرکل سابق از برنامه ریزی شرکت برای هوشمندسازی فرودگاه ها برای به حداقل رساندن ارتباط فیزیکی در سه سرفصل شامل اقدمات بهداشتی و ارایه تسهیلات، ارایه خدمات با کمترین تماس فیزیکی و فاصله گذاری خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاوش امیرمکری در مراسم تکریم رضا بدیعی فرد، مدیرکل سابق فرودگاه های استان فارس و معرفی غلامرضا کریم آقائی به عنوان مدیرکل جدید فرودگاه های استان گزار شد، عنوان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا که اواخر سال گذشته رخ داد دنیا تحت تاثیر قرار گرفت و می توان گفت طی 50 سال گذشته از میان هشت بحران جهانی صنعت هوایی بحران کرونا بیشترین تاثیر منفی را وارد کرده است.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به کاهش 60 درصدی عملیات هوانوردی دنیا به دلیل شیوع ویروس کرونا افزود: بر اساس گزارش مراجع بین المللی شیوع ویروس کرونا کاهش 50 درصدی تعداد مسافران و کاهش 60 درصدی درآمدهای فرودگاهی را به همراه داشته است.

وی با اشاره به زیان 6.2 میلیارد دلاری وارد شده بر درآمد هوانوردی دنیا در شش ماه نخست سال 2020، عنوان کرد: سهم ایران از این زیان 69 میلیون دلار است و با پیش بینی مراجع بین المللی امسال شاهد کاهش 50 درصدی درآمد هوانوردی دنیا خواهیم بود و تا پایان سال 2024 می توان امیدوار بود که به درآمد پایان سال 2019 برسیم. به عبارت دیگر پنج سال طول می کشد که صنعت هوایی دنیا در حوزه عملیات فرودگاهی و مسایل مالی به پایان سال 2019 برسد.

امیرمکری افزود: ACI تجربه سفر سلامت از طریق مسافرت با کمترین تماس یا بدون تماس را برای جلب اعتماد مسافران شعار خود کرده و در کشور ما نیز خوشبختانه با وجود فشارهای مسئولان و نمایندگان استانی و کاهش پرواز و مسافر هیچ فرودگاهی غیر عملیاتی و تعطیل نشد. مسوولان کشور تشخیص دادند که مسافرت های هوایی یکی از مسیرهای امن برای جابه جایی در زمان شیوع ویروس کروناست و ما نیز این اصل را در دستور کار قرار دادیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اینکه سه سرفصل شامل اقدمات بهداشتی و ارایه تسهیلات، ارایه خدمات بدون تماس یا با کمترین تماس و نیز فاصله گذاری فیزیکی در قالب برنامه هوشمندسازی فرودگاه ها عملیاتی می شود، گفت: برای به نتیجه رساندن این سرفصل ها و تحقق برنامه هوشمندسازی به همکاری تمام دست اندرکاران فرودگاهی، نهادهای نظامی و انتظامی، شرکت های هواپیمایی و شرکت های خدمت رسان نیاز داریم. هدف از هوشمندسازی فرودگاه ها به حداقل رساندن ارتباط فیزیکی با مسافران است.

وی همچنین بر ضرورت افزایش درآمد شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از پروازهای عبوری تاکید کرد و افزود: در شرایط کرونا تعداد پروازهای عبوری بسیار کاهش یافت و از 800 به 130 پرواز روزانه رسید که برای رساندن این تعداد به 500 پرواز هدفگذاری شده است. برای تحقق این امر باید مشوق های مالی ایجاد کنیم. فضای ما گران ولی کوتاه است که امیدواریم با دریافت مجوز از هیات وزیران به زودی بتوانیم بسته تشویقی را در اختیار شرکت های هواپیمایی قرار دهیم تا فضای ایران را انتخاب کنند.

امیرمکری با اشاره به اینکه فارس، چهارمین استان کشور از نظر وسعت و جمعیت است و سهم ٥ درصدی از تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده، گفت: این استان دارای زیرساخت های مطلوب و پتانسیل بالایی در حوزه های مختلف است و شبکه فرودگاهی فارس می تواند دارای نقشی موثر در رونق اقتصادی، توسعه گردشگری و توسعه پایدار استان باشد.
وی با بیان اینکه فرودگاه شیراز از کامل ترین فرودگاه های کشور از نظر تجهیزات ناوبری، ترمینال ها وعوامل پرروازی است، افزود: فرودگاه های استان فارس دارای بالاترین فرکانس پروازی به کشورهای جنوبی حوزه خلیج فارس هستند و می توانند هاب فرودگاهی جنوب کشور در برقراری ارتباط استانی و بااستان های همجوار باشند.

امیرمکری از رضا بدیعی فرد، مدیرکل سابق فرودگاه های فارس به عنوان فردی تلاشگر، زحمتکش و بی حاشیه یاد کرد و در طول خدمت پنج ساله اقدامات مفیدی انجام داده است.
وی گفت: تکمیل ترمینال خارجی و نصب رادار سایت تنگریز از پروژه های مهم استان فارس است. همچنین تا پایان امسال شاهد تکمیل و بهره برداری از فرودگاه جهرم خواهیم بود.
امیرمکری همچنین از کریم آقائی به عنوان فردی متخصص و بااخلاق، مجرب، آرام، اهل تعامل و پرتلاش یاد کرد و از وی خواست با همکاری مقامات استانی و ارگان های مرتبط برای انجام صحیح وظایف تعیین شده تلاش کند.

وی همچنین بر ضرورت استفاده از نیروهای جوان خوش فکر و با انگیزه و نیز بهره گیری از تجربه پیشکسوتان تاکید کرد.
منبع: شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۳۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید

علی‌اکبر خواجه‌نژادیان گفت: تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بازه زمانی ۱۷ تا ۲۲ اردیبهشت ماه میهمان کودکان استان فارس است.

او تصریح کرد: این تماشاخانه به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی به اجرای برنامه‌های شاد و اثربخش تربیتی و دینی در مناطق کم برخوردار می‌پردازد.

خواجه‌نژادیان افزود: تماشاخانه سیار کانون به مدت ۶روز برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری شامل نمایش، مسابقه، انیمیشن، معرفی کتاب و سرود در استان اجرا می‌کند.

او بیان کرد: این تریلی سیار با اجرای نمایش استخان ماهی جادویی به نویسندگی منوچهر اکبرلو و به کارگردانی احسان مجیدی به همراه دو بازیگر به نام‌های الهام فرج‌پور و علی یدالهی در شیراز به روی صحنه می‌رود. مجید عبدالملکی اپراتور نور و صدا و مقصود باقر لو نیز راننده این تریلی سیار است. این نمایش ماجرای دختر پادشاهی است که استخان جادویی را پیدا می‌کند و در پایان باید بین ثروت و به دست آوردن سلامتی مادرش، یکی را انتخاب کند.

خواجه‌نژادیان در پایان افزود: تریلی تئاتر سیار پس از پیروزی انقلاب اسلامی به طور رسمی در سال ۱۳۷۳ در پارک بعثت خزانه بخارایی توسط اساتید برجسته حوزه تئاتر کودک و نوجوان کار خود را شروع کرده است و تا کنون این تئاتر میدانی در کانون پرورش فکری به عنوان یکی از شیوه‌های اجرای نمایش با حضور در میادین عمومی شهر‌ها و تفرج‌گاه‌ها برگزار می‌شود که مورد استقبال ویژه کودکان و نوجوان و خانواده‌ها قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • اجرای بیش از ۱۱۵۸ کیلومتر شبکه گاز در فارس
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر