Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سیدکاظم یکانی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز در نشست مجازی «لزوم تربیت نیرو برای انقلاب اسلامی» که صفحه اینستاگرامی معرفت رضوی کانون‌های فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی در حوزه فکری و فرهنگی در مکتب اسلامی ظهور کرد.

وی افزود: این درحالی است که سنگ بنای بسیاری از انقلاب‌های جهان براساس قدرت اتفاق افتاده و ارتقای فرهنگی و اجتماعی در آنها دیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تضمین بقای انقلاب اسلامی را در تربیت نیروی انقلابی دانست و گفت: برای تداوم راه پویای انقلاب اسلامی نیازمند تربیت نیروی در تراز انقلاب هستیم.

یکانی با اشاره به ترورهای دهه 60 و ترورهای ظالمانه دانشمندان هسته‌ای در 10 سال گذشته، عنوان کرد: هشت سال جنگ تحمیلیِ دشمن نیز نقشه‌ای برای حذف نیروهای جان بر کف انقلاب بود که آن نیز با ناکامی استکبار به پایان رسید.

وی ادامه داد: در بسیاری گذرگاه‌های انقلاب تجربه شده که دشمن به‌دنبال حذف نیروهای انقلابی و بی‌اثر کردن کارهای تشکیلاتی است. از همین‌رو است که آنها دست بر روی موسسه حضرت امام خمینی(ره) گذاشته‌اند و درصدد حذف آنها هستند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تربیت نیروهای انقلابی، عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که رهبری فرزانه در نشست‌های دانشجویی مطالبه و مطرح می‌کنند تربیت نیروی تراز انقلاب در تشکیلات انقلابی است.

یکانی گفت: انقلاب اسلامی برای تداوم راه مقتدرانه خود نیازمند نیروی تراز انقلاب است. نقش آفرینی دانشجویان در عرصه‌های مختلف انقلاب از دیگر مطالبات رهبری در دیدارهای دانشجویی است.

وی درباره مولفه‌های کادرسازی و تربیت نیروهای در تراز انقلاب تشریح کرد: نخستین مولفه کادرسازی و تربیت نیروی انقلابی «جذب نیرو» است، رهبر معظم انقلاب نیز بارها درخصوص جذب حداکثری و دفع حداقلی تاکید داشته‌اند. یکی از مولفه‌های جذب حداکثری مخاطب‌شناسی مناسب از دانشجویان است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اکنون از مخاطب‌شناسی در دنیا به‌عنوان یک علم پیش‌رو یاد می‌شود و کشورهایی مثل ایالات متحده با این علم در انتخابات و مقاطع تعیین کننده ایفای نقش می‌کنند. جذب باید در موقعیت و زبانی مناسب صورت بگیرد.

یکانی ارتباط مداوم با نیروهای جذب شده را از دیگر مولفه‌های جذب برشمرد و یادآور شد: ترییت نیرو تدریجی است و هرچقدر ارتباط با مخاطب مداوم و پیوستگی داشته باشد، نتیجه مطلوب‌تری در کادرسازی حاصل می‌شود. البته باید گفت این مولفه یکی نقاط ضعف تشکیلات دانشجویی است که باید برطرف شود.

وی بیان کرد: امروز موضوعات مهمی در فضاهای اجتماعی درحال طرح است. موضوعات اجتماعی تحولات پیچیده‌ای دارند که برای مواجهه با آنها، فهم کافی نیز باید وجود داشته باشد. نبود فهم و بصیرت کافی موضوعات اجتماعی را به کنش‌های سیاسی و امنیتی تبدیل می‌کند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گره خوردن موضوعات اجتماعی را با مفاهیم مکتبی ضروری دانست و گفت: دشمنان فهمیده‌اند که جمهوری اسلامی به راحتی قابل حذف نیست و اکنون تلاش می‌کنند از گلوگاه‌های مکتبی و اجتماعی درحال تخریب جوانان است. یکی از همین گلوگاه‌ها فضای مجازی است.

یکانی با اشاره به افکار سنجی و افکارسازی دشمن از طریق فضای مجازی، عنوان کرد: دو وظیفه بسیار مهم تربیت عام و تربیت خاص در فضای کف دانشگاه و در راستای کادرسازی باید جدی گرفته شود. مهم‌ترین مشخصه فضای مجازی اخبار انبوه و پمپاژ اطلاعات است.

وی تاکید کرد: امروزه اطلاعات جوانان با وسعت بالا ولی با عمقی اندک شکل گرفته است و برای مقابله با این انبوه اطلاعات، مبنای حاکمیت اسلامی باید برای جوانان تبیین شود و دانشجویانی با بصیرت تربیت و تحویل جامعه شوند. دانشجویان با بصیرت در تحلیل اطلاعات و اخبار انبوه کارآمد ظاهر می‌شوند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گروهی از عناصر مقابل انقلاب اسلامی مبتنی بر جهل شکل گرفته که می‌توان با قدرتِ بحث و گفتگو به همگرایی رسید. گروهی دیگر دشمنان قسم خورده انقلاب هستند که با جیره‌خواری و با عِلم بر مباحث در راستای تخریب و تضعیف انقلاب حرکت می‌کنند.

یکانی خاطرنشان کرد: بزرگترین هدف این است که جوانان قدرت تحلیل پیدا کنند و از قطار انقلاب جا نمانند این مهم محقق نمی‌شود جز با بصیرت افزایی مبتنی بر معرفت دینی. واقعیت این است که برای قدرت افزایی انقلاب هم به کمیت و هم به کیفیت نیازمندیم.

وی پیرامون تثبیت نیروهای در تراز انقلاب یادآور شد: تثبیت نیرو همگام با ماموریت است. تربیت همزمان با ماموریت‌های هم سطح می‌تواند در تثبیت نیرو نیز اثرگذار باشد. لازمه تحقق ماموریت نیز معرفت است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به همت مدیران سابق معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در راستای توانمندسازی دانشجویان، بیان کرد: شبکه‌سازی نیروهای انقلابی دانشگاه برای اقدام مشترک و جریان‌سازی ضرورت دارد و در فصل جدید کاری پیگیری خواهد شد.

یکانی در پایان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به بی‌شمار نیرو در بی‌شمار محل نیاز دارد که با کار تشکیلاتی منسجم انشالله به این نقطه نیز خواهیم رسید.

انتهای پیام/

358 / 167 سید کاظم یکانی تربیت نیروی تراز انقلاب شبکه سازی نیروهای دانشگاه آزاد معرفت رضوی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تربیت نیروی تراز انقلاب معرفت رضوی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیروهای انقلابی انقلاب اسلامی تراز انقلاب تربیت نیروی تربیت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد