Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سردار علی رزمجو روز چهارشنبه به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر به رسانه‌ها اعلام کرد:از این شمار ۵۵ برنامه در مرکز استان، ۱۲۰ برنامه در شهرستان‌ها و ۷۵۴برنامه از سوی دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

وی مشارکت مردمی، سلامت اداری، مبارزه با فساد و مسئولیت اجتماعی را از جمله برنامه‌های هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رزمجو دیدار با علما و روحانیون و نماینده ولی  فقیه در استان، تجلیل از خانوادهای شهدای امر به معروف و مدافع سلامت و نشست تخصصی با مسئولان دادگستری استان را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد.

وی بیان کرد: در جامعه اسلامی که نشات گرفته از تاریخ اسلام است همواره پیامبر، یاران و پیشوایان معصوم از فریضه امر به معروف و نهی از منکر برای پاسداری از صول، مکتب اسلام استفاده شده‌است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر اضافه کرد: اجرای ۲ فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در فضای کشور اسلامی یک تکلیف همگانی است و هر کسی باید در حیطه کاری خود در قلم، زبان، فکر و اندیشه  اقداماتی برای این فریضه الهی انجام دهد که سبب خشنودی خداوند متعال و ائمه اطهار(ع) شود.

وی ادامه داد: آیه‌های قرآن کریم، روایت‌های ائمه اطهار(ع) و بیانات بزرگان و علمای دینی سه مولفه مهم در عرصه فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر به شمار می‌رود.

رزمجو اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر نشانه فطرت و بیداری انسان‌ها است و اگر فطرت انسان‌ها بر مبنای اصول الهی تنظیم شود زمینه رشد و سعادت جامعه و انسان فراهم می‌شود.

وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک نوع تعهد، دلسوزی و علاقه انسان‌ها به احکام الهی است و هر کسی متناسب با توان و ظرفیت خود برای ترویج این ۲ فریضه الهی برای بهره‌برداری از توشه الهی باید اقدام کند.

رزمجو اضافه کرد: بی تفاوتی و ساده گذر کردن از فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر باعث می‌شود ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی گوناگون جایگزین معروف‌ها می‌شود چنانچه در فضای مجازی دشمنان به این مهم توجه ویژه ای دارند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر بر نقش اصحاب رسانه در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: دستگاه‌های اجرایی و اداری موظف به تشکیل ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر هستند.

رزمجو افزود: فرهنگ عاشورا به‌واسطه عزاداری‌های محرم از سوی شیعیان زنده حفظ شده‌است و امسال با توجه به شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا  این مراسم بیشتر به فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سوق یافته و از این طریق فرهنگ عاشورا در جامعه متبلور است.

برچسب‌ها بوشهر امر به معروف و نهی از منکر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر امر به معروف و نهی از منکر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوشهر امر به معروف و نهی از منکر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امر به معروف و نهی از منکر فریضه الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۵۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای 23 و 24 اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز 29 اردیبهشت روز موزه‌ است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز 31 اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا(ع) است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روزهای 3 و 4 خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز 5 خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • اجرای ۲۲۸ برنامه همزمان با هفته هلال احمر در گلستان
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم