Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:36:14 GMT

هر نهاد وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۵۳۶۶

هر نهاد وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر بحث عدالت اجتماعی را مد نظر قرار دهیم، مهمترین آن این است که هر نهادی، وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد تا نیاز نباشد دادگستری به هر موضوعی، ورود نماید.

"حسن نگین تاجی" به ورود دادگستری استان به موضوع اجاره نامه ها براساس مصوبات ستاد کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس مصوبه ستاد کرونا در کشور به این مسئله در استان ورود کرد و اولین استانی بودیم که این مصوبه را اجراء کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که در کشورهای دیگر قوانین خاص برای اجاره ها وجود دارد و افزایش اجاره ها به صورت دلخواه نیست، تصریح کرد: اگر بحث عدالت اجتماعی را مد نظر قرار دهیم، مهمترین آن این است که هر نهادی، وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد تا نیاز نباشد دادگستری به هر موضوعی، ورود نماید.
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد کرونا ۱۵ درصد به میزان اجاره افزوده شد.
نگین تاجی نسبت به وردی و خروجی شهر یاسوج که فضای سبز مناسبی دارد اشاره کرد و ادامه داد: اگر بحث عدالت اجتماعی را مد نظر قرار دهیم مهمترین آن این است که هر نهادی وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد.
وی تاکید کرد: چرا احکام کمیسیون ماده ۱۰۰ در شهر یاسوج اجرا نمی شود؟ و چگونه می شود، جنبه ی پیشگیرانه آن را در نظر گرفت؟
رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد به عدم شکل گیری طرح جامع و تفضیلی شهر یاسوج به عنوان پایتخت طبیعت ایران اشاره و بیان کرد: چرا طرح جامع تفضیلی شهر یاسوج شکل نمی گیرد و لازم است سازمان بازرسی استان و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، ورود نمایند.
نگین تاجی از برخی تنگ نظری ها در اجرای آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری گلایه نمود و تصریح کرد: چرا احکام کمیسیون ماده صد در شهر یاسوج اجرا نمی شود و وقتی اجراء نمی شود، چگونه می توان  جنبه ی پیشگیرانه آن را در نظر گرفت.
در ادامه "سید علی ملک حسینی" دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ساخت و سازهای خشک و بی روح در شهر یاسوج اظهار کرد: امروزه یکی از جرایمی که در استان بسیار دیده میشود تهدید و توهین است که موجب خدشه دار شدن روحیه مردم میشود که یکی از عوامل این ناهجاری ها میتواند شهر سازی و شهر نشینی باشد .
وی ادامه داد: ما در جایی زندگی می کنیم که فضای داخل ساختمان هایش نه نور دارد و نه آرامشی، و ایجاد فضاهای خشک و بی روح در شهرسازی، موجب بروز جرم است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: یکی از علت های بروز پدیده های جرم خیزی، نوع نگاهی است که در شهرسازی اعمال می شود.
ملک حسینی چشم پوشی از اجرای قوانین خاص شهرسازی در شهرداری و نظام مهندسی را ستم به مردم دانست و بیان کرد: مهندسین ناظر نباید در ساخت و ساز شهر با متخلفین همکاری کنند، سازمان نظام مهندسی ما چقدر با ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد کرده اند؟
وی خاطرنشان کرد: شهرداری ، شورای شهر و نظام مهندسی دفتر فنی چقدر با اجرای قوانین شهرسازی فرهنگ سازی کرده اند؟
 دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه باید در حوزه فرهنگ سازی در جامعه بیشتر کار شود تصریح کرد: شهرداری ها و شورای شهر باید از حاشیه ها بپرهیزند و باز سازی شهر را در دستور کار خود قرار دهند .
ملک حسینی با بیان این که شورای شهر، متولی فریاد مردم است، به عدم همخوانی ورودی های شهر یاسوج که زیبنده مردم این شهر نیست اشاره و اظهار کرد: ورودی شهر اگر در حوزه کاری شهرداری نیست، شهرداری، از کسانی که متولی زیبا سازی این ورودی هاست،نشست برگزار کند و کمک بخواهد.
وی مسئله استفاده از المان های شهری در یاسوج را ضعیف خواند و تاکید کرد: این المان ها مرتبط با فرهنگ شهر است وقتی المان ها با مخاطب حرف می زنند چقدر ظرفیت المان هایی مانند؛ لباس عشایری، بلوط، لباس محلی زنان استان که نماد لباس سنتی ایران است و سیاه چادر عشایری داریم که می توان در شهر یاسوج ایجاد کرد و هنوز نتوانسته ایم از آن ها استفاده کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مدیران، از این ظرفیتی که در استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده و هر جا که معضل و مشکل است دادگستری پای کار و کمک کار مدیران می باشد را، قدر بدانید.
"سید عیسی حسنی" معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اظهار اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا در جلسات، با توجه به موضوعات از مدیران ادارات و سازمان های مرتبط با دستور کار جلسه، دعوت خواهد شد.
وی در خصوص یکی از موضوعات جلسه با عنوان نماد تصریح کرد: این طرح یک طرح جامع هست که مورد قبول مردم می باشد این برنامه طرح خیلی خوبی بود که شروع آن آغاز خوبی داشت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: این طرح در مراحل اولیه آموزش و پالایش و اقدام قرار دارد و هدف از اجرای این طرح نجات اولیه اطفال و دانش آموزان است.
حسنی تاکید کرد: آسیب شناسی بحث کمیسیون ماده صد مورد تأکید ریاست معزز قوه قضائیه است.
وی ادامه داد: در سال گذشته آسیب شناسی عدم اجرای آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ مورد بررسی قرار گرفت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: مردم در شهر یاسوج از ساختمانهای ۵ تا ۱۰ طبقه شکایت دارند، چرا تراکم را در این شهر صددرصد می فروشند و با پارکینگ حذف می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد، دومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری استان، به ریاست دکتر نگین تاجی رئیس کل و رئیس شورا و با حضور اعضاء، به منظور ارائه راهکارهای پیشگیرانه در ساخت و سازهای غیرمجاز و مشکلات کمیسیون ماده ۱۰۰  شهرداری و طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان و بهره مندی از ظرفیت قانونی در کاهش جمعیت کیفری استان برگزار شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد دادگستري عدالت اجتماعی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد کمیسیون ماده ۱۰۰ شهر یاسوج نگین تاجی المان ها رئیس کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آبرسانی به ۹۰ روستای استان خبر داد و گفت: این اقدام با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی به سرانجام رسید. - اخبار استانها -

سیدعلی احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: آبرسانی به 90 روستای کهگیلویه و بویراحمد در مدت زمان کمتر از دو سال با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی کلنگ‌زنی، اجرا، تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در حوزه راهسازی به‌ویژه احداث و اصلاح راه‌های روستایی اقدامات چشمگیری شده است، عنوان کرد: در گذشته بسیاری از روستاهای استان با اولین بارش برای چندین ماه ارتباط آن‌ها با مرکز شهرستان و استان قطع می‌شد، ولی در این دولت مشکلات به حداقل ممکن رسیده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با پیگیری‌های انجام شده مسئولان استانی و همچنین با نگاه ویژه دولت و مجموعه وزارت راه و شهرسازی به مناطق روستایی و کمتربرخوردار، پروژه‌های راه روستایی زیادی در استان اجرا و به سرانجام رسیده است تا جایی که روستاهایی در شهرستان مارگون  بویژه بخش زیلایی شامل سادات، پوله، موشمی و مورد زرد هم اکنون مشکلات آنها به حداقل رسیده است. همچنین در زمینه روکش آسفالت جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی نیز کارهای بزرگی انجام شده که به نوعی رضایت نسبی مردم را به همراه داشته است. برای جاده دشت‌روم_سرفاریاب معروف به باغچه سادات که از منطقه سادات امامزاده علی(ع) می‌گذرد اعتبارات در نظر گرفتیم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی همچنین از ابلاغ 14 هزار میلیارد اعتبارات تخصیصی از سفر دوم رئیس‌جمهور خبر داد و افزود: واقعیت امر در تمامی استان‌ها تخصیص‌های سفر دوم رئیس‌جمهور شروع شده و پول زیادی به استان سرازیر خواهد شد و تمام وعده‌هایی که به مردم دادیم را دوباره آغاز می‌کنیم، مردم تصور نکنند که به آن‌ها تعهد و قول داده‌ایم و آن را ر‌ها کردیم، بلکه منتظر تخصیصات ریالی بودیم و ان‌شاء‌الله این قول‌ها به سرانجام می‌رسند. پیش‌بینی می‌کنیم به زودی در چند شاخص از محرومیت جاده‌های روستایی خارج می‌شویم و این در این دولت انجام می‌شود.

احمدزاده با اشاره به اینکه در بسیاری از روستا‌ها تنش آب آشامیدنی داریم، ادامه داد: با بودجه 14 هزار میلیاردی بسیاری از تنش‌ها مرتفع و برداشته می‌شود و البته بیش از 400 میلیارد تومان تعهد دولت برای تأمین آب شرب است. بسیاری از مناطق شهر یاسوج کمبود آب آشامیدنی داشت که بخش زیادی از مشکلات بخش فرسوده شهر بازسازی و لوله‌گذاری شد و بخش دیگر در حال اجرا بوده و در واقع پروژه‌های نیمه‌تمام شهر گچساران و دهدشت که ر‌ها شده بود دوباره از سرگرفته خواهد شد و دولت همه‌ این پروژه‌های مهم را دیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی