Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:28:43 GMT

جایزه ملی شعر جم برگزیدگان خود را شناخت

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۷۰۶۷

ایسنا/بوشهر آیین اختتامیه جایزه ملی شعر جم به صورت مجازی برگزار شد و برترین های این جایزه از سوی هیات داوران معرفی شدند.

آیین اختتامیه جایزه ملی شعر جم به دلیل شرایط کرونایی کشور، چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه ۹۹ به صورت مجازی برگزار شد که در این ویژه برنامه مجازی، مجید اجرایی، دبیر این رویداد، گزارشی از روند برگزاری جایزه و اهداف آن ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پخش سخنان رئیس شورای شهر جم، پخش موسیقی و تیزرهای جایزه ملی شعر جم، رونمایی از ویژه نامه جایزه و همچنین کتاب مجموعه شعرهای سه دوره جایزه از دیگر بخش های ویژه برنامه جایزه ملی شعر جم بود.

در پایان بیانیه هیات داوران قرائت و رتبه‌های برتر جایزه‌ در بخش‌های ۱۳ گانه با رای هیات داوران به شرح زیر معرفی شدند:
 
بخش موزون
اشعار غیرمجموعه‌ای( تک اثر)
نفر اول : فاطمه صادقی
نفر دوم: ریحانه رسول‌زاده
نفر سوم مشترک: حسن بهرامی، محمد رهام

کتاب منتشر نشده
نفر اول: سید محمدرضا طباطبایی
نفر دوم: سعید مبشر
نفر سوم: حمیدرضا ظرافت

کتاب منتشر شده
نفر اول: مهدی محمدتقی ( ایستگاه بعد، میدان آزادی)
نفر دوم: زینب چوقادی (جزیره لیلی)
نفر سوم مشترک: محمد رهام (دریاچه را دریاچه می‌فهمد)، جواد کاظمینی (پارانویا)
 
بخش آزاد
اشعار غیرمجموعه‌ای (تک اثر)
نفر اول: محمدرضا قمی اویلی
نفر دوم: ملیحه‌السادات قاضی
نفر سوم: محمد رهام
 
کتاب منتشر نشده
نفر اول: نیلوفر شاطری
نفر دوم: باربد دری
نفر سوم: احمد تمیمی
 
کتاب منتشر شده
نفر اول: معصومه داوودآبادی(ای عبارت دیوانه)
نفر دوم مشترک: ارسلان جوانبخت ( قسمتی که دیده نمی‌شود)، حمیدرضا شکارسری (شکل‌های گور)
نفر سوم: سعید سروش راد (به انظمام نادری)
 
بخش نقد ادبی (شعر)
نقد ادبی منتشر شده در مطبوعات
نفر اول: سید مسعود هاشمی کاسوایی (بررسی تاثیرات سلیم تهرانی بر صائب تبریزی)
نفر دوم: مجید کوهکن (انتقام از روزها)
نفر سوم: حمیدرضا شکارسری (سایه روشن‌های سایه)
 
کتاب نقد ادبی منتشر شده
نفر اول: حمیدرضا شکارسری (استمرار تازگی)
نفر دوم: مصطفی مبارکی (دو بیتی سروده‌های بومی ایران)
نفر سوم: حسین خلفی (سنت و نوآوری در غزل دهه ۶۰)
 
بخش ویژه جم
اشعار غیر مجموعه ای(تک اثر)
سید ابوالفضل شهبازی
 
کتاب ادبی منتشر شده
غلامرضا مظفری (رقص باران)
 
مجموعه شعر منتشر نشده
حسین پروند (منم بهانه تنهایی شما)
 
کتاب پژوهشی منتشر نشده
محمد کاظم حسنی پور (دایره المعارف استان بوشهر)
 
کتاب پژوهشی منتشر شده
فیاض شجاعی و کاظم پرهیزکار (فرهنگ و آداب و رسوم شهرستان جم)
 
گفتنی است اختتامیه جایزه ملی شعر جم که روند اجرایی آن از اواسط سال ۹۸ آغاز شده بود و قرار بود در اسفندماه ۹۸ و همزمان با دهمین نکوداشت روز جم برگزار شود به علت شیوع کرونا در کشور به تعویق افتاد و نهایتا با توجه به تداوم وضعیت کرونایی کشور، اختتامیه این جایزه به صورت مجازی برگزار شد.

جایزه ملی شعر جم در ۱۳ بخش برگزار شد که این بخش‌ها شامل شعر موزون (کتاب منتشر شده، کتاب منتشر نشده و شعرهای غیر مجموعه ای)، شعر آزاد (کتاب منتشر شده، کتاب منتشر نشده و شعر های غیر مجموعه ای)، نقد شعر (کتاب منتشر شده و آثار منتشر شده در مطبوعات) و بخش ویژه جم (کتاب شعر منتشر شده، کتاب شعر منتشر نشده، شعرهای غیر مجموعه ای، کتاب پژوهشی منتشر شده و کتاب پژوهشی منتشر نشده) است.

طی مدت ۵۰ روز مهلت ثبت نام، بیش از ۳ هزار اثر از ۷۰۰ شاعر به دبیرخانه رسید که در مرحله اول ۱۱۰ نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.

کمیته های مختلف در زمینه های  علمی، اجرایی،  تبلیغات و اطلاع رسانی ، پشتیبانی ودبیرخانه زیر نظر دبیر جایزه ملی شعر جم طی مدت یک سال، اجرای این جایزه  ملی را برعهده داشتند.

جایزه ملی شعر جم از ویژه برنامه های دهمین نکوداشت روز جم بود که با حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر جم و مدیریت دبیرخانه دائمی نکوداشت روز جم برگزار شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسن بهرامی حمیدرضا شکارسری کتاب پژوهشی منتشر جایزه ملی شعر جم کتاب منتشر نشده کتاب منتشر شده غیر مجموعه ای شده نفر اول برگزار شد نفر دوم نفر سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • ‌ کتاب «طراحی مدارهای منطقی» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • کتاب «یوسف گم گشته باز آید» در ماهشهر منتشر شد