Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید جهانگیری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: این اقدام در راستای طرح مشارکتی بنیاد علوی وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در استان صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: براساس این طرح مشارکتی در قالب تفاهم‌نامه، آسفالت ۳۵ کیلومتر از راه روستایی از راه‌های کوهشاه احمدی توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در هفته دولت آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندارحاجی‌آباد اعتبار این طرح مشارکتی را ۲۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: اولویت اصلی در توسعه زیرساخت‌های روستایی در این شهرستان جاده‌سازی و آبرسانی است، لذا یکی از اقدامات موثر در راستای برخورداری مردم کوهشاه حاجی‌آباد راه آسفالته و رفع مشکلات آنهاست.

جهانگیری با اشاره به بازدید خود از طرح‌های راهسازی در این شهرستان اضافه کرد: اکنون راه روستایی نیزار، راه روستایی درآگاه در بخش مرکزی و راه روستایی چاله مورت به چاله الیاس در بخش احمدی فعال هستند و در هرکدام بیش از پنج کیلومتر زیرسازی شده است.

وی بیان داشت: انجام مطالعات اولیه و خاک‌برداری بخشی از راه حسن آباد به سمت آب بید به طول ۱۰ کیلومتر و اصلاح گردنه‌های صعب العبور کوجین و مه‌گیر از دیگر اولویت‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان است که در روزهای آینده عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

به گفته فرماندارحاجی‌آباد، تا کنون عملیات تکمیل و آسفالت راه چاله مورت به سمت چاله الیاس و باغ چنار به طول ۱۸ کیلومتر در حال انجام است و زیرسازی هفت کیلومتر از این مسیر نیز انجام شده و ۲۵۰۰ متر نیز آسفالت شده است.

جهانگیری پیش‌بینی کرد: تا سه سال آینده در حوزه راهسازی در کوهشاه احمدی مشکلات به طور کامل برطرف ‌شود و برای توسعه راه‌های روستایی در منطقه کوهشاه احمدی نیز افزون بر سه هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی اظهارداشت: در منطقه احمدی از جمله کوهشاه با سفرمقام های استانی و کشوری فعالیت‌های خوبی در حوزه خدمات‌رسانی به مردم این مناطق صورت و درحال انجام است اما به دلیل عمق محرومیت، این اقدامات زیاد به چشم نمی‌آید.

فرماندارحاجی‌آباد ادامه داد: با وجود خدمات‌رسانی‌های روستایی به ویژه در منطقه کوهشاه احمدی هنوز خواسته‌ها و مطالبات به حق مردم این منطقه باید کارهای بیشتری در راستای محرومیت‌زدایی صورت بگیرد.

شهرستان حاجی آباد دارای ۳ بخش مرکزی، احمدی و فارغان، ۲ شهر حاجی آباد و فارغان، شش دهستان شامل دراگاه، طارم، فارغان، آشکارا، کوه‌ شاه و احمدی و حدود ۳۷۴ آبادی است که ۲۲۴ آبادی آن دارای سکنه است.

این شهرستان با حدود ۶۶ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۶۰ کیلومتری شمال بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

برچسب‌ها هفته دولت توسعه ایران هرمزگان توسعه روستایی بنیاد علوی حاجی آباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت توسعه ایران هرمزگان توسعه روستایی بنیاد علوی حاجی آباد هفته دولت توسعه ایران هرمزگان توسعه روستایی بنیاد علوی حاجی آباد کوهشاه احمدی راه روستایی حاجی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید
  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • سه قطعه از محورهای شریانی هرمزگان بسته می شود
  • انسداد سه مقطع از محورهای شریانی هرمزگان
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • دو بانده شدن ۲ جاده دو طرفه در شهرستان نجف آباد
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر