Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- «اپل» نخستین شرکتی در جهان شد که ارزش آن از مرز ۲ تریلیون دلار گذشت. تاریخ انتشار: 10:02 - 30 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۸۵۹۹

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: تا پایان معاملات روزانه بورس نیویورک، ارزش هر سهم شرکت اپل به ۴۶۷.۷۷ دلار رسید تا بدین ترتیب این غول فناوری آمریکایی به نخستین شرکت بورسی تاریخ تبدیل شود که ارزش سهام آن به بالای دو تریلیون دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین بار و در سال ۲۰۱۸ شرکت اپل با عبور از سطح یک تریلیون دلاری رکورد زده بود و اکنون با پشت سر گذاشتن غول نفتی آرامکو عربستان به باارزش‌ترین برند جهان نیز تبدیل شده است. شرکت‌های آمازون، مایکروسافت و آلفابت (شرکت مادر گوگل) دیگر شرکت‌های آمریکایی هستند که ارزش بازار آن‌ها بالای یک تریلیون دلار است و می‌توانند در کنار اپل نام خود را به عنوان غول‌های دو تریلیون دلاری ثبت کنند.

طبق اعلام خبرگزاری بلومبرگ، تنها از ابتدای امسال تاکنون ارزش سهام اپل در بازار بورس نیویورک (شاخص اس اند پی ۵۰۰) بیش از ۶۰ درصد رشد داشته است. سال قبل نیز ارزش سهام این شرکت بیش از ۱۲۰ درصد افزایش یافته بود.

یکی از اصلی‌ترین دلایل رشد سهام شرکت اپل مربوط به سودآوری ۵۹.۷ میلیارد دلاری آن در دوره منتهی به ماه ژوئیه بوده است که عملکرد بسیار موفقی با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی فروشگاه‌های عرضه محصولات این شرکت در سطح جهان محسوب می‌شود.

شرکت اپل در حالی ۳۳ سالگی خود را جشن می‌گیرد که کماکان بزرگ‌ترین تولیدکننده موبایل در آمریکا و نیم کره غربی محسوب می‌شود و استراتژی تیم کوک- مدیرعامل این شرکت در تغییر سبک فعالیت این برند باعث شده است تا در دید معامله گران، اپل علاوه بر آن که برندی سخت افزاری شناخته شود به عنوان یک برند موفق در حوزه نرم افزار نیز شناخته شود. به لطف افزایش محسوس سودآوری و ارزش سهام شرکت اپل، تیم کوک شاهد افزایش چشمگیر دستمزد خود بوده و ماه قبل برای نخستین بار موفق شد وارد باشگاه میلیاردر‌های جهان شود.

بیشتر بخوانید: تلفن همراهی برای استفاده هکر‌ها

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اپل ثروتمندترین تریلیون دلار ارزش سهام شرکت اپل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۸۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰