Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@03:23:16 GMT

اما و اگر‌های رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنکور

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۰۹۸۵

اما و اگر‌های رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنکور

به گزارش باشگاه خبرنگاران، دیروز رقابت داوطلبان کنکور سراسری پس از ماه ها کشمکش و جنجال در سایه کرونا  آغاز شد، کنکوری که برگزاری آن در سایه کرونا مخالفان و  موافقانی داشت، از مسئولان عالی رتبه کشوری  گرفته تا خانواده های داوطلبان همه نگران برگزاری کنکور بودند،‌ برخی اصرار به برگزاری آن داشتند چرا که داوطلبان خسته شده اند و برخی هم از ترس کرونا و برای حفظ سلامت داوطلبان مخالف برگزاری آزمون بودند،‌ اما در نهایت  کرونا حریف غول کنکور نشد و این ماراتن بزرگ علمی روز گذشته در کشور کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقابت ۱۱۳ هزار داوطلب کنکور هنر در روز نخست

در روز نخست داوطلبان در رشته هنر با هم به رقابت پرداختند  و بیش از ۱۱۳ هزار داوطلب در حوزه‌ها حضور یافتند تا با جواب صحیح یا غلط، آینده خود را رقم بزنند. شکل برگزاری آزمون سراسری به دلیل شیوع کرونا تغییر کرده بود، روی چهره همه داوطلبان کنکوری یک ماسک خودنمایی می کرد و بسیاری از داوطلبان برای حفظ سلامت خود حتی این آزمون چهار ساعته دستکش به دست داشتند.

در این جلسه از آزمون تعداد، ۱۱۳ هزار و ۷۳۲ داوطلب که شامل ۸۰ هزار و ۸۵۶ داوطلب زن و ۳۲ هزار و ۸۷۶ داوطلب مرد است، رقابت کردند.

۷ داوطلب کرونایی در رشته هنر آزمون دادند که از این تعداد، ۳ داوطلب کرونایی در بیمارستان طالقانی تهران در کنکور هنر شرکت کردند.

نمره قبولی وزارت بهداشت به رعایت پروتکل ها در روز اول کنکور

محسن فرهادی معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره رعایت پروتکل های بهداشتی در روز اول کنکور گفت: به رعایت پروتکل های بهداشتی در روز اول کنکور نمره قبولی خوبی می دهیم، پروتکل ها رعایت شده بود، همکاران بهداشت محیط خوب نظارت کرده بودند و همکاری وزارت بهداشت و سازمان سنجش خوب بود و بر اساس گزارش های واصله از سراسر کشور آزمون به شکل خوبی برگزار شد البته گزارش کلی هنوز به دست ما نرسیده است.

او ادامه داد: داوطلبان کرونایی که از قبل شناسایی شده بودند،‌در بیمارستان ها آزمون دادند و در مجموع وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در روز نخست کنکور سراسری خوب بود.

گندزدایی حوزه های امتحانی کنکور سراسری

یکی از پروتکل های بهداشتی در برگزاری آزمون گندزدایی حوزه های امتحانی در پایان هر روز است.

 فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره گندزدایی حوزه‌های برگزاری کنکور گفت: به منظور رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کنکور سراسری مقرر شد کنکور در چهار نوبت صبح برگزار شود تا بعد از برگزاری آزمون‌ها حوزه‌ها گند زدایی شود.

او در ادامه بیان کرد: امروز کنکور هنر برای ۱۱۳ هزار داوطلب در ۳۹۲ شهر برگزار شد و بعد از پایان روند برگزاری، حوزه‌ها گندزدایی شد.

سخنگوی سازمان سنجش اضافه کرد: در کنکور امسال برای افزوده شدن به حوزه‌های برگزاری کنکور از مصلی امام خمینی (ره) نیز استفاده شد. این حوزه فردا برای داوطلبان کنکور انسانی و ریاضی و روز جمعه برای داوطلبان تجربی آماده خواهد شد.

تمهیدات بهداشتی اورژانس برای برگزاری کنکور

اورژانس کشور هم برای برگزاری کنکور سراسری کرونایی و رعایت پروتکل های بهداشتی پای کار آمد.

رضا معتمدی، معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس تهران با اشاره به لزوم رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی توسط مسئولان برگزاری کنکور، داوطلبان و خانواده‌های آنها اظهار کرد: مرکز اورژانس تهران برای روز‌های برگزاری کنکور امسال، تمهیدات گسترده‌ای در نظر گرفته است.

معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس تهران گفت: به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان ضمن آماده باش کامل تمام پایگاه‌های این مرکز، نیرو‌های اورژانس در دانشگاه آزاد اسلامشهر، دانشگاه الزهرا، دانشگاه آزاد سوهانک، مصلی امام خمینی (ره) و دانشگاه علم و صنعت مستقر هستند.

معتمدی رعایت نکات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی را ضامن سلامتی دانست و افزود: همه داوطلبان از ماسک استفاده کنند و با دوستان خود در محل برگزاری کنکور از راه دور احوالپرسی کنند و خانواده‌های دواطلبان نیز از هرگونه تجمع در قسمت ورودی و خروجی پرهیز کنند.

معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس تهران در پایان گفت: شهروندان گرامی در صورت درخواست هرگونه خدمات احتمالی ضمن امکان تماس با شماره ۱۱۵، به اکیپ‌های مستقر در محل برگزاری کنکور مراجعه کنند.

چالش های بهداشتی کنکور سراسری از زبان وزیر بهداشت

سعید نمکی وزیر بهداشت به چالش های بهداشتی برگزاری کنکور سراسری در سایه کرونا اشاره کرد و گفت: در برگزاری کنکور، سه مرحله مهم داریم؛ یکی آنچه قبل از کنکور تا قبل از حضور داوطلبان در حوزه های امتحانی باید انجام شود، یکی مربوط به زمانی است که داوطلبان مشغول آزمون هستند و یکی دیگر مربوط به بعد از ترک حوزه های امتحانی است و برای این سه مرحله، پروتکل نوشته و ابلاغ کرده ایم اما خانواده ها باید توجیه شوند و آموزش داده شوند خوشبختانه با دوستان بسیج برای مدیریت و تکریم خانواده ها، هماهنگی های لازم انجام شده اما روسای دانشگاه ها حتما باید بر اجرای پروتکل ها نظارت کنند و به دنبال ارائه آموزش های فراگیر در صدا و سیمای استانها باشند. 

نمکی گفت: دلیلی ندارد امسال همانند هرسال خانواده به همراه فامیل، داوطلبان را همراهی کنند و آنجا بمانند و دعا بخوانند بلکه می توانند در خودروی شخصی یا خانه، دعا بخوانند و حضور داشته باشند و باید به خانواده ها آموزش دهیم که اگر داوطلبی را برای کنکور می خواهند بیاورند، یک نفر و نه بیشتر همراه داوطلب باشد و بعد که داوطلب را به حوزه امتحانی رساند یا در خانه یا در خودروی شخصی بماند و از تجمع خانواده ها باید حتما پرهیز شود. 

او افزود: باید دانشگاه ها نظارت ویژه ای بر مرحله برگزاری کنکور و رعایت پروتکل ها داشته باشند و حداقل فاصله یک متر و ۸۰ سانتی متر رعایت شود و در مناطقی که فضای کافی وجود دارد، این فاصله می تواند بیشتر هم شود. می خواهیم امسال اثبات کنیم که یکی از بهترین کنکورها را با رعایت پروتکل هایی که تدوین شده را برگزار می کنیم. برگزاری کنکور امسال، می تواند ویترین کادر بهداشتی و درمانی باشد. 

توصیه معلمی وزیر علوم به داوطلبان کنکور

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: داوطلبان کنکور سراسری سعی کنند یک روز قبل از آزمون استراحت کنند و خواندن مطالب فشرده را کنار بگذارند.

او ادامه داد: اگر داوطلب کمی استرس دارد که درس بخواند یا نخواند توصیه می کنم با فاصله‌های زیاد مطالعه کند، به این صورت که  یک تا دو ساعت استراحت کند و بعد مقداری مطالعه کند، این توصیه معلمی است.

وزیر علوم افزود: دومین توصیه من به داوطلبان این است که به هیچ وجه در سلامت محل برگزاری آزمون تردید نکنند، زمانی که از منزل برای حضور در محل آزمون خارج می‌شوند با حفاظت کامل و ماسک خارج شوند و از اضطراب، کنار هم قرار گرفتن و صحبت کردن در فاصله نزدیک با یکدیگر اجتناب کنند.

او ادامه داد: بعد ازپایان آزمون هم به سرعت خارج شده و محل را ترک کنند خیلی به طرف جمع شدن دور هم در هر فضایی نروند این توصیه هایی است که کمک می کند سلامتی کامل داوطلبان حفظ شود، برای آن‌ها آرزوی موفقیت در آزمون می کنم.

تجمع کرونایی والدین علی رغم تذکرها

روز گذشته اقدامات بسیاری از جمله استقرار اورژانس و گندزدایی حوزه های امتحانی برای برگزاری کنکور سراسری با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شد تا سلامت داوطلبان حفظ شود، هر چند باز هم برخی افراد بودند که در برابر رعایت پروتکل ها مقاومت می کردند.

با وجود اینکه مسئولان وزارت بهداشت و علوم بارها تاکید کردند که والدین در اطراف محل برگزاری آزمون تجمع نکنند اما به نظر می رسد  گوش برخی ها به این توصیه ها بدهکار نبود و شاهد تجمع والدین و صدای ممتد مراقبان آزمون بودیم که مدام تکرار می‌کردند "خانواده‌ها تجمع نکنید"، "لطفا محل را ترک کنید" و "باعث شروع کرونا نشوید"، اما آن‌هایی که می‌خواستند به این حرف‌ها عمل کنند قبلاً حوزه‌ها را ترک کرده بودند و برخی، فرزندان خود را بدرقه می‌کردند و در گوشه‌ای می‌ایستادند.

مشاهدات عینی خبرنگار باشگاه خبرنگاران نشان می‌دهد علیرغم تاکیدات زیاد مسئولان دانشگاه برای ترک حوزه‌ها توسط والدین، خانواده‌ها ایستاده بودند.

غربالگری کرونایی داوطلبان کنکوری ۱۰  روز بعد از آزمون

رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار کرد: تاکید شده است که همه داوطلبان کنکور سراسری ۹۹ باید در سایت سلامت وزارت بهداشت salamat.gov.ir ثبت نام و علائم خود را ثبت کنند و آن را را پرینت بگیرند و در زمان کنکور ارائه کنند. ما در وزارت بهداشت یک هفته و تا ۱۰ روز بعد از کنکور ۹۹ دوباره داوطلبان را غربالگری می‌کنیم.

رئیسی گفت: علت یک هفته و ۱۰ روز این است که دوره کمون بیماری کرونا یک هفته تا ۱۰ روز است. اگر داوطلب الان مبتلا باشد که بعد از ۱۰ روز مشخص می‌شود و اگر هم علائمی نداشته باشد هم بازهم بعد از این مدت مشخص می‌شود. پس از این غربالگری، این میزان با رنج سنی جامعه که در این مدت مبتلا شده اند سنجش می‌شوند.

او افزود: پس از غربالگری اگر افرادی که در کنکور شرکت کرده باشند بیشتر از رنج سنی معمول جامعه مبتلا شده باشند یعنی ابتلاء به زمان کنکور مربوط می‌شود و اگر کمتر باشد مشخص است که ربطی به زمان کنکور ندارد.

معاون وزیر بهداشت گفت: اکنون ۶۰ نفر از داوطلبان کنکور ۹۹ به کرونا مبتلا هستند که از این تعداد یک نفر در بیمارستان بستری است و بقیه در خانه هستند که برای این افراد در شهرستان‌های مختلف در بیمارستان خاص یک جای خاص تعبیه کردیم که خودشان تنها هستند و از آنها امتحان گرفته می‌شود.

او افزود: تمامی افرادی هم که می‌خواهند وارد سالن شوند تب سنجی می‌شود و علائم از آنها پرسیده می‌شود و اگر علائم داشتند به سالن اصلی راه داده نمی‌شوند و در سالن دیگری کنکور می‌دهند و ۷ هزار نیروی معاونت بهداشتی ناظر ما در زمان کنکور ۹۹ هستند.

برای اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی باید ایستادگی کرد

نمکی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی بیان کرد: دانشگاه های علوم پزشکی در نظارت و اجرای دقیق شیوه نامه های مختلف کنکور سراسری باید ایستادگی و مقاومت کنند. از تمام روسای دانشگاه های علوم پزشکی انتظار ایستادگی بر اجرای دقیق شیوه‌نامه‌های بهداشتی دارم و هر گونه سستی و عدول از اینها، باعث گرفتاری بیشتر دانشگاه ها می‌شود.

او تاکید کرد: با ناتوانی در برگزاری کنکور، مخالفیم و اعتقاد داریم که کنکور باید به خوبی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شود. از روسای دانشگاه ها می خواهم که قبل از کنکور از طریق صدا و سیمای استانها اطلاع رسانی شود و به مردم در خصوص پروتکل های بهداشتی، أموزش داده شود. 

سرزده از کنکور بازدید خواهم کرد

وزیر بهداشت یادآور شد: بعضی از نمایندگان مجلس می خواهند در نظارت بر اجرای پروتکل ها در کنکور به ما کمک کنند که از این کمک استقبال می کنیم. تمامی روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی باید از برگزاری کنکور در مناطق خود، تصویر و مستندات تهیه کنند. در کنکور کارشناسی ارشد ۴۵۳ تصویر از جلسه کنکور دریافت کردم که ۶-۷ مورد آن با نقصان هایی همراه بود. بنده هم به صورت سرزده در جریان کنکور سراسری بازدید خواهم کرد. 

نمکی  اظهار کرد: در رابطه با کنکور جلسات متعددی برگزار کردیم و اعتقاد ما در گذشته این بود که کنکور در موعد مقرر برگزار شود.

او ادامه داد: کنکور کارشناسی ارشد و دکتری با حداقل شکست پروتکل‌ها و اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شد و از برگزاری کنکور کارشناسی ارشد بسیار راضی بودیم مگر موارد اندکی که پروتکل‌ها رعایت نشده بود.

نمکی افزود: از ۴۰۰ عکسی که ۵۳۰۰ مراقبت کارشناس بهداشتی در کنکور گرفته بودند و به دست من رسید، معدود مواردی بود که پروتکل‌ها رعایت نشده بود؛  به طور کلی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنکور کارشناسی ارشد خوب بود.

او تصریح کرد: قرار بود با همین الگو کنکور سراسری را برگزار کنیم، اما اعلام کردیم که شیوه نامه‌ها سخت گیرانه‌تر خواهد بود. اگر فاصله دو نفر در کنکور کارشناسی ارشد ۱۶۰ سانتیمتر است که به دلیل آنکه داوطلبان پخته‌تر و بالغ‌تر هستند و به بلوغ بیشتری در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی رسیده‌اند نیازی به افزایش فاصله‌ها نبود، اما دانش آموز دبیرستانی که در صندلی کنکور می‌نشیند رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای او بسیار سخت است.

اجازه شکست پروتکل های بهداشتی را نخواهیم داد

او با تاکید براینکه هرگز اجازه شکست پروتکل بهداشتی را نخواهیم داد، گفت:  اگر شب قبل از کنکور احساس کنم پروتکلی شکسته خواهد شد و جان فرزندی از این سرزمین به خطر خواهد افتاد، اجازه برگزاری کنکور را نخواهم داد.

نمکی بیان کرد: در برخی استان‌های گرمسیر، دانش آموزان ممکن است در طول کنکور خسته شوند و ماسک‌ها را جابجا کنند و به همین دلیل اعلام کردیم که فاصله‌ها باید به اندازه‌ای باشد که هیچ فرزند این سرزمین به دلیل شرکت در کنکور سراسری دچار گرفتاری نشود. ما نمی‌توانیم نسبت به سلامت آن‌ها بی‌تفاوت باشیم بنابراین برای اطمینان بخشی به خانواده‌ها شیوه نامه‌ها را سخت گیرانه‌تر کردیم.

امید است که کنکور کرونایی امسال با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شود و هیچ داوطلبی به دلیل شرکت در آزمون سراسری گرفتار بیماری کرونا نشود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کنکور کارشناسی ارشد بهداشتی برگزار مرکز اورژانس تهران گندزدایی حوزه باشگاه خبرنگاران بهداشتی در کنکور روسای دانشگاه ها حوزه های امتحانی رعایت پروتکل ها داوطلبان کنکور برگزاری کنکور برگزاری آزمون شیوه نامه وزارت بهداشت کنکور سراسری او ادامه شیوه نامه ها محل برگزاری وزیر بهداشت خانواده ها برگزار شود زمان کنکور ۱۱۳ هزار ۱۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، محسن اسلامی، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود. به ستادهای انتخابات استان‌ها تاکید کرده‌ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده‌ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه‌سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است.

این مانورها با حضور اعضای هیات‌های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، جلسه داشته‌ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آن‌ها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه «انتخاب ایران» که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.

رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات
  • آخرین مهلت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • فرصت داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی تا ۱۸ اردیبهشت