Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جواد زهرایی روز پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی که در شبستان امیرالمومنین مسجدالنبی برگزار شد اظهار داشت: با برگزاری ۶ جلسه کارگروه عزاداری ذیل کارگروه اصلی نسبت به هماهنگی‌های لازم اقدام شد تا هیئت‌های مذهبی در جریان دستورالعمل‌ها قرار گیرند.

وی بیان کرد: با تشکیل تیم‌های نظارتی و استقرار در اداره تبلیغات اسلامی برای تبیین جلسات اقدام لازم صورت گرفت و برنامه‌های مدونی با همکاری صدا و سیمای استانی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرایی تصریح کرد: با همکاری رسانه ملی قرار شد ۷۰ دقیقه برنامه یک دقیقه‌ای از مداحان، رؤسای هیئت‌های شاخص، عزاداران، ورزشکاران، و فعالان هیئت‌ها تهیه شده و مردم به رعایت پروتکل‌ها تشویق و دعوت شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآور شد: شعار امسال ما «حفظ سلامت، عرض ارادت» تعیین شده و با عمل به مصوبات ستاد کرونای استان تلاش می‌کنیم عزاداری‌ها با تعداد محدود سوگواران و در زمان تعیین شده در فضاهای باز و با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.

زهرایی از همکاری برخی نهادها و دستگاه‌های اجرایی تشکر و قدردانی کرد و گفت: قرار شد مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان توسط استانداری و ۳۰۰ میلیون تومان از سوی شهرداری برای تأمین نیازهای هیئت‌ها پرداخت شود که در صورت تأمین اعتبار کمک خوبی برای هیئت‌های عزاداری خواهد بود.

وی بیان کرد: مداحان، علم داران، هیئت داران و مسئولان هیئت‌ها، معاون سیاسی امنیتی، فرماندار، بخشداری، شهرداری، آموزش و پرورش برای در اختیار قرار دادن محوطه مدارس به هیئت‌ها همکاری خوبی با تبلیغات اسلامی داشته اند و همکاری اوقاف و علوم پزشکی در سطح بسیار مطلوبی بوده است.

زهرایی گفت: از سازمان صمت و اداره ارشاد انتظار همکاری بیشتری داریم و در شرایطی که از سوی شهرداری مواد ضدعفونی و ماسک رایگان در میان هیئت‌ها توزیع شده، اما سازمان صمت برای توزیع این اقلام هزینه درخواست کرده که در توان هیئت‌ها نیست.

وی اظهار داشت: بیش از ۶۰ جلسه حضوری با مسئولان هیئت‌ها، علمداران، پیر غلامان و تشکل‌ها داشته ایم و خوشبختانه با درک شرایط موجود همه هیئت‌ها توافق کردند تا هیچ دسته و علمی بیرون نیاید و همه عزاداری‌ها در مکان‌های روباز و ثابت باشد.

زهرایی اضافه کرد: برخی هیئت‌ها گروه موزیک دارند که درخواست کردیم این افراد نیز اجرای برنامه نداشته باشند تا تجمعی صورت نگیرد و از احتمال آلودگی پیشگیری شود و سینه زنی و زنجیر زنی در محیط باز خواهد بود.

وی اظهار داشت: از مجموع ۲۰۱۲ هیئت ثبت شده در استان برخی غیر فعال و خانگی هستند که با احتساب این موارد ۸۰۰ هیئت داریم که در فهرست نیامده است.

ثبت نام ۴۲۰ هیئت فعال در سامامه بیرق

زهرایی یادآور شد: در حال حاضر ۴۲۰ هیئت مذهبی در سامانه «بیرق» ثبت نام کرده اند.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: مجموعه اوقاف دستگاه متولی تبیین دفاع مقدس است و همه تلاش می‌کنیم تا فرهنگ دفاع مقدس ترویج شود.

وی بیان کرد: چند ماهی است که درگیر ویروس کرونا و مشکلات ناشی از آن هستیم و مجالس محرم نیز دستخوش تغییرات اساسی شده و در شرایطی که ۵۰ درصد موقوفات استان با نیت سیدالشهداست تلاش کرده ایم تا درآمد موقوفات هم در اجرای طرح کمک مومنانه هزینه شود.

مجیدی گفت: اطعام و پذیرایی به دلیل مسائل بهداشتی ممنوع شده و با تشکیل ۱۲ جلسه با حضور هیئت امنای مذهبی قرار شد تا عزاداری‌ها در بقاع متبرکه در فضای باز و رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

۲۵۰۰ بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین بیان کرد: امسال موقوفاتی که در قالب تعزیه و اطعام بود قرار شده کمک‌های خود را برای تهیه بسته‌های خشک مصرف کنند و در این راستا ۲۵۰۰ بسته اقلام غذایی بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

وی بیان کرد: مصائب هم حکمت الهی دارد و اگر کرونا یک تهدید شد اما کمک کار دستگاه‌های فرهنگی در مقابله با خرافات هم شده است.

مجیدی اظهار داشت: احیای مجالس سیدالشهدا در اولویت برنامه‌های اوقاف است و نظارت خواهیم کرد تا برنامه‌ها با رعایت مسائل بهداشتی برگزار شود.

در ادامه حجت الاسلام انصاری معاون پرورشی آموزش و پرورش استان گفت: حدود ۷ هزار دانش آموز با فقر شدید مالی مواجهند که امیدواریم کمک‌های مومنانه میان این افراد نیز توزیع شود.

وی بیان کرد: باید مراقب باشیم تا به بهانه ویروس کرونا هیچ وقفه‌ای در سنت‌های خوب ایجاد نشود و امسال در قالب برنامه‌های فرهنگی به سمت پرده خوانی و نقالی خوانی و اجرای پویش «هر خانه یک روضه»، «هر خانه یک هیئت» گام برداشته ایم.

انصاری تصریح کرد: در استان بیش از ۵۰۰ هیئت دانش آموزی فعال و تأسیس شده و با راه اندازی پنجره باز و شبکه شاد قادریم تولیدات دینی را در این سایت‌ها بارگذاری کنیم تا در اختیار همگان قرار گیرد.

حکمت الله داودی رئیس شورای اسلامی شهر قزوین هم از توزیع ۱۲۰۰ عدد پرچم محرم، توزیع اقلام فرهنگی بین ۵۰ هیئت مذهبی و توزیع ۳ هزار پرچم بین اصناف خبر داد.

کد خبر 5003862

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد زهرایی تبلیغات اسلامی قزوین شورای فرهنگ عمومی ویروس کرونا محرم 99 شیراز ماه محرم بوشهر شیوع کرونا آمار کرونا مراسم عزاداری شهرکرد روز خبرنگار گرگان کرمانشاه آزادگان جنگ تحمیلی هفته دولت استان قزوین برنامه ها قرار شد هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه همگانی رشته‌های زیرمجموعه بدنسازی در اولویت قرارگیرد
  • ایامی رئیس شورای هیئات مذهبی آذربایجان غربی شد
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • باران بهاری میهمان استان قزوین می‌شود
  • برگزاری مراسم شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۲۷ بقعه متبرکه
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • آیت الله ابراهیم امینی و تربیت عقلانی
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود